Follow my blog with Bloglovin

Baksidan

Det här är baksidan med att bjuda hem folk på middag när man inte har diskmaskin:

 

IMG_4510

 

*Glamoröst liv*

 

/Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om min framtida lägenhet som har diskmaskin (och en megastor balkong) (och badkar) (och sån där värme i golvet) (och en walk-in-closet) (och en egen butler) (om jag ändå ska drömma alltså).

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

 • Isa

  |

  Eller som jag brukar säga.
  Drömhuset med pool, bastu, tennisplan, egen kok, biorum, helikopterplatta, egen hamn, egen färja, eget rymdskepp.. ja drömma kan man.

  Svara

 • Vendela

  |

  Det är ett krav i min framtida lägenhet! Diskmaskin, samt tvättmaskin! 🙂

  Förresten, kika gärna in på min blogg ifall du vill veta hur man får tillgång till det amerikanska netflix-utbudet. Perfekt för dig som älskar netflix men är trött på sveriges otroligt begränsade utbud av filmer och serier 🙂 –> http://www.vendelawendt.forme.se

  Svara

 • ISA

  |

  haha diska är ju kul ju! värre med att tillaga maten :O

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Du och jag borde bli sambos 😉

   Svara

 • E

  |

  Men har du inget diskställ? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nej, inte det heller…

   Svara

 • Robert

  |

  Jag kanske hade passat som butler med min ISFP-personlighet. 😉

  Svara

 • .. de

  |

  En bänkdiskmaskin var helt klart det bästa köpet jag gjort. Inte så dyra heller, fick en begagnad billigt.

  Svara

 • Nina

  |

  Haha I feel you!!!! The struggle is real i livet utan diskmaskin

  Svara

 • jazmine

  |

  Bänkdiskmaskin!

  Svara

 • Jojo

  |

  Vi har diskmaskin hemma! Det är underbart 😉

  Svara

 • Anna

  |

  Haha åh.. Det enda jag kan tänka på när jag ser den bilden är att om jag hade gjort så då hade jag garanterat stött till tallriken som står på spisen.. Sedan hade jag försökt rädda den och i ren panik stött till den andra tallrikshögen… Som hade åkt in i glasen och muggarna..

  Tur att inte alla är som jag 😉

  Svara

 • Gabriella

  |

  Kul att se när du skriver ”skönt att allt sånt är över nu” och jag själv ska börja högskolan idag 😛 haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, jag saknar det också ibland 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv