Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Linas Matkasse

Denna vecka har jag ett väldigt roligt samarbete. Jag ska nämligen prova Linas Matkasse! Jag har velat testa så länge nu, men har inte riktigt kommit till skott. Så när de hörde av sig blev jag jätteglad. Jag tänkte recensera kassen i veckan och visa några av rätterna jag lagar.

Jag fick först välja vilken kasse jag ville ha på deras hemsida. Det finns många olika för olika behov, men jag valde originalkassen. Jag fick ett mejl med lite saker som är ”bra att ha hemma” några dagar innan kassen kom, men det mesta var kryddor, mjöl, buljong och annat jag redan hade, så jag behövde knappt handla någonting.

 

DSC09606

Igår knackade en trevlig tjej på min dörr och jag fick kassen. Så skönt att slippa släpa hem alla varor. *Livet utan bil*

 

DSC09608

Här ser ni innehållet. Blev glad över att mycket var ekologiskt och att allt kött är svenskt. Det enda tråkiga är att den minsta kassen var till fyra personer. Alltså fem rätter till fyra personer. Det är ju, som ni ser, en hel del mat på bilden. Jag lär ju få en hel del matlådor att lägga i frysen..hehe. Men jag har också varit lite smart och bjudit hem folk på middag i veckan.

 

DSC09615

Veckans meny. Det låter ju helt fantastiskt! Är sugen på att prova allt! Egentligen tycker jag att det är lite tråkigt att följa recept, men det är ju alltid kul med inspiration och jag har känt mig helt tom vad gäller idéer till mat på sistone, så det här känns jättekul. Varje rätt har olika svårighetsgrader från snabb till tuff beroende på hur mycket tid och energi man har den dagen.

 

DSC09619

Jag gav mig på matlagningen direkt och valde kräftpasta som min första rätt.

 

DSC09623

Här ser ni receptet.

 

DSC09628

Mycket enkelt och tog knappt tjugo minuter att laga.

 

DSC09631

DSC09641

Färdigt! Jättegott verkligen.

 

I samarbete med Linas Matkasse har jag ett erbjudande där ni kan få prova en matkasse till ett billigare pris. Ni får prova en matkasse från 299 kronor (originalkassen kostar till exempel 499 istället för 799). Gå in HÄR för att se vilka olika alternativ som finns och för att beställa. Ni får dessutom Linas fruktkasse på köpet (värde 109 kr).

Obs! Se till att koden IGEGOINA står med på rabattkod/presentkort när ni beställer, men det ska den göra om ni följer länken.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (46)

 • Frida

  |

  Såå läckert och gott det ser ut, och jag är ändå vegetarian haha 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 🙂 Jag ska laga ett vegetariskt recept idag (dock innehåller det yoghurt). Kanske du gillar det med 🙂

   Svara

   • Frida

    |

    Mums! Du får lägga upp bilder den 😀 kram och tack för Sveriges bästa och mysigaste blogg!

    Svara

 • Angelique

  |

  Kul samarbete! 🙂 Jag är för feg för att prova sånt där..eller ja, kräsen också med mat haha 😀

  Svara

 • Linnifin - skönhetsblogg

  |

  Åh, det här verkar så himla smidigt! Jag har inte heller nån bil så jag måste handla nästan varje dag för det jag handlar måste få plats på cykeln. Ska kolla med sambon om vi ska prova! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh, vet hur det är! Jag tänker att det egentligen är perfekt till två personer. Två maträtter och två matlådor till jobbet liksom? 🙂

   Svara

 • Iz

  |

  Kul, jag klickade direkt på länken och beställde Linas lättlagade, senast igår funderade jag på om jag ska testa Linas Matkasse så tack för puschen och rabatten 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul! Hoppas du blir nöjd 🙂

   Svara

 • Ida

  |

  Jag har kassen för två personer med fyra middagar. Passar perfekt när man är ensam!

  Svara

 • K

  |

  Hej Egoina!

  Hur länge gäller erbjudandet?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ska kolla! Men veckan ut i alla fall tänker jag. 🙂

   Svara

  • Egoina

   |

   Det gäller veckan ut 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • l

  |

  Vet du hur det funkar med hemleveransen? Kollade på hemsidan och dom levererar i min stad, men min sambo och jag jobbar lite udda tider och är typ aldrig (lätt överdrift) hemma. Ställer dom det utanför dörren då, eller har dom möjlighet att komma på olika tider? Vi har låst trappuppgång i huset så det funkar inte riktigt att hänga kassen på dörren heller. Krångligt i-landsproblem, jag vet 😛

  Låter sjukt gott och smidigt i alla fall!

  Svara

 • Sandra

  |

  Perfekt ju! Har alltid varit nyfiken på hur det funkar. Jag är jättekräsen när det gäller mat men tänker att detta kan vara ett bra sätt att äta lite hälsosammare. Ser fram emot din/dina recension/er;)

  Svara

 • Linda J

  |

  Mäh? 1) Är det inte fem rätter?

  Mäh? 2) Linas kasse för två, har de slutat med den?

  Hade Linas för några år sedan när jag jobbade sent. Helt klart en räddning undan mackmiddag och fryspizza. Roligt samarbete!

  Svara

  • Egoina

   |

   1) Jo, jag skrev fel. Det är fem 🙂 2) Nej, såg att de hade den också 🙂 Det är dock inte kampanj på den.

   Svara

 • Sofia Larsson

  |

  Ååh precis vad jag velat testa så himla länge! perfekt för mig som aldrig har någon inspiration till att komma på roliga middagar.

  Undrar dock hur det är om man har viss specialkost? Jag kan ej äta fisk och skaldjur, kan man välja bort det på något sätt? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag vet tyvärr inte 🙁 Jag tror att det alltid ingår en fiskrätt i originalkassen. Men du kan ju fråga 🙂

   Svara

  • Anna

   |

   Det finns en kasse som är vegetarisk! Som jag förstod det på deras hemsida fick man rabatt på den också 🙂

   Svara

   • Egoina

    |

    Ja precis. 🙂

    Svara

 • Irene

  |

  skulle vilja testa, men jag är rätt kinkig, eheh… 🙁 Äter t.ex. inte fisk eller skaldjur öht. Misstänker att jag inte hade gillar typ hälften av ingredienserna.

  Svara

 • Louise

  |

  Ja! Jag tog faktiskt och beställde en kasse 🙂

  Svara

 • Emelie

  |

  Åhh, de leverar inte hit där jag bor.. 🙁 (en nackdel med att bo på landet tyvärr.)

  Svara

 • S a+n+d+r+a

  |

  Åh va kul! Detta ska jag nog prova! TACK!

  Svara

 • Mitt liv+2.0+"Ett+experiment+på+min+kropp"

  |

  Det ska bli roligt att höra hur du tycker att det fungerar.
  Jag har funderat på detta väldigt länge men inte kommit till skott.
  Eller egentligen beror det väl på att jag inte alls gillar att laga mat och är ganska usel på det. Min man är ungefär likadan 🙂
  Vi har lyxat oss med att äta ute nästan hela sommaren. Vi har en restaurang i huset där vi bor, som ger rabatt till oss boende i huset, så priset blir så lågt att det inte skulle löna sig att köpa och laga själv.
  Helt perfekt för oss 🙂

  Svara

  • Rebecka

   |

   Hur billigt? 🙂 Får det till ca 40 kronor per portion om man tar originalkassen för 4 personer. Och så billigt har jag aldrig ätit ute…förutom typ McDonalds 🙂

   Svara

 • Tilda

  |

  Påtal om mat!
  Idag lagar jag din champinjonsoppa för den är så jääääääääkla god! (Ja så god att man måste svära)

  Svara

 • Anna

  |

  Vilket roligt samarbete, detta kanske jag och sambon ska passa på att testa också!
  Jag har en fråga om natural cycles, funderar på att dumpa p-pillren och prova NC men måste få svar på denna fråga ”en gång för alla” innan. Hur stor roll spelar det vilken tid man tar tempen på morgonen? Jag tycker det verkar toppen förutom att jag förstått det som att man måste vara noga med vilken tid på morgonen man tar tempen. Jag har inte lust att behöva vakna tidigt en helg t ex för att få lov att ta tempen. Men sen läste jag någonstans att det inte alls var så viktigt vilken tid man tog den, bara man gjorde det direkt man vaknar. Stämmer detta? Vet du hur noga man faktiskt måste vara med detta? Tack på förhand. Du är bäst! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Det spelar ingen roll vilken tid, det viktiga är bara att du inte stigit upp och aktiverat dig än. Du tar tempen när du vaknar 🙂

   Svara

 • Mikaela

  |

  åh, vad najs! måste man signa upp sig för att ta del av erbjudandet, eller är det ok att testa endast en (1) kasse till att börja med?

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är bara att testa om man vill det 🙂

   Svara

 • B

  |

  Alltså, jag tänker alltid ”vad skall jag ställa för fråga för att den skall komma med på ”svar på senaste kommentarer”.
  Hur töntigt och löjligt det än låter, så tycker jag att det är häftigt (jaaag veeeet) när ens fråga står där i centrum med fet stil. (Jaaag veeeeet).

  Men, om du klickar på min ip-adress, ser alla kommentarer jag skrivit? (Inte för att jag kommenterat så mycket, men ändå, du vet)

  Om du fick byta namn, vad skulle du byta till då? (Om frågan redan är ställd, diskvalificera denna. Abort abort)

  *försöker komma på en rolig fråga*

  Om du var tvungen att välja mellan att se en man med getingskägg eller en tupp som spelar schack, vad väljer du?

  Sista: hur kan du inte gilla Ross? Jag blir så ledsen, för jag älskar Ross :(.

  Svara

 • Linda

  |

  vi har linas matkasse sedan ett tag tillbaka men vi har kassen för det mindre hushållet som innehåller 4 rätter för 2 personer. Varenda rätt vi lagat har varit supergod! Är enormt nöjd!

  Svara

 • S a+n+d+r+a

  |

  Tack snälla Egoina!

  Jag tog inspirationskassen, så spännande 😀

  Svara

 • Line

  |

  Men… vänta lite här nu. I detta inlägget står det från 299 kr, vilket det också gjorde på hemsidan igår. Vilket det också för övrigt gör/gjorde även om man går in utan koden.

  Men idag så har samtliga priser höjts med 100 kronor?

  Vad hände här? Det skulle ju gälla veckan ut enligt informationen?

  Svara

  • Egoina

   |

   Gick in och kollade. Vad jag kan se är priserna fortfarande samma?

   Svara

   • Line

    |

    Nämen! Nu är allt ändrat igen, vad märkligt – de måste haft en bugg hos sig 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Vad konstigt! 🙂

     Svara

 • Tess

  |

  Vilket roligt samarbete! Har alltid velat pröva detta men inte fått tummen ur så att säga. Tack så mycket! 😀

  Svara

 • Lisa Z

  |

  Hej!
  Erbjudandet gäller alltså bara på två olika kassar? Och inte på den för två t.ex?

  Svara

  • Egoina

   |

   Erbjudandet gäller alla kassar 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv