Follow my blog with Bloglovin

Gårdagens köp

Det blev nya skor igår! Känner ni igen dem? Hehe. Det KAN bero på att jag har ett par exakt likadana i mörkblått. Jag vet inte om jag är dum i huvudet eller bara smart? Jag röstar för smart. Jag menar jag gillar dem, jag tycker att skorna är sköna och jag behöver beigea klackar. Perfekt ju. Jag är möjligtvis lite tråkig kanske. Men det kan jag leva med.

Det enda problemet är att jag köpte storlek 38 och upptäckte nu att mitt andra par är i storlek 39. Så konstigt, jag provade ju i affären och tyckte att de passade. Kanske båda storlekarna passar mig, eller så har mina fötter krympt? Jag får prova dem lite här hemma och se om jag behöver byta eller inte.

 

DSC08867

DSC08871

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Tess

  |

  Åh jag har också dessa! Så himla sköna och snygga ju! Lätt värda att ha i flera färger 😉

  Svara

 • Moi

  |

  De är ursnygga och det är inte alls dumt!! Skulle ena paret förstöras så har du ett likadant par. Det är genialt

  Svara

 • Cissi

  |

  Riktigt snygga!

  Svara

 • Ragna

  |

  Lika bra att köra på ett väl beprövat val! 🙂 Snygga och sköna är de ju också.

  Svara

 • Sofia

  |

  Röstar också för smart, perfekt när man hittar något som passar som finns i flera färger, win!!

  Svara

 • Robert

  |

  Har tyvärr inga sådana själv. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Hur smart som helst! Så gör jag med underkläder och snygga toppar! 😀 Önskar alltid så med skor som går sönder efter x antal års användning..

  Svara

 • alicia

  |

  Haha exakt samma sak hände mig för någon vecka sedan! Hade ett par vita klackar och köpte ett par liknande svarta inför en resa. När jag kom hem upptäckte jag att dom svarta var i storlek 37 och dom vita i 38… Det konstiga är att båda storlekarna passar, så orkar inte byta haha 🙂

  Svara

 • Sanna

  |

  Smart tycker jag! Jättefina skor, vart har du köpt de?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv