Follow my blog with Bloglovin

6 gånger midsommar

Glad midsommar allihop! Jag har aldrig direkt haft en supermidsommar utan den har mest slutat i kaos, förutom 2013 när jag var på landet och firade den mest idylliska midsommaren någonsin. Jag tänker att midsommar blir mer fantastiskt när man har barn och grejer. Men vem vet, vi får se hur kvällen blir. Vad ska ni göra?

Jag bjuder på sex bilder på mig på midsommar. 2009-2014. Jag tror inte det blir en krans idag tyvärr, men blommor av något slag får jag väl ha i håret ändå.

 

2009

2010

2011

2012

2013

2014

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • My

  |

  Jäklar, vilka fina kransar!

  Jag ska stanna hemma och glo på film för jag börjar jobba ganska tidigt imorgon. Hade det varit soligt och varmt hade jag grämt mig en del, men med tanke på regnet så är jag ganska glad över att få gosa ner mig i sängen sen 😉

  Svara

 • Lisa-Jill

  |

  Hoppas din dag blir bra, vad du än gör! Kanske inbillar mig men du känns lite ledsen. Som om sorg/depp lyser lite mellan raderna. 🙁 Hoppas jag har fel! <3

  Svara

  • anna

   |

   Tänker samma sak och funderar över kärleken. Hoppas du mår bra Regina, oavsett…

   Svara

 • Emma

  |

  Sjukt fina kransar! Brukar du göra dem själv? 🙂

  Svara

 • ISA

  |

  du blir ju ba vackrare och vackrare <3

  Svara

 • sofie

  |

  Glad midsommar! <3

  Svara

 • J.

  |

  Vi har brorsbarnen på besök som har vält en stor blomma, haft sönder en lampa och slagit sig et x antal gånger. Räknar ner timmarna tills de åker hem haha… mysigt.

  Svara

 • Robert

  |

  Var hos mina föräldrar förut, annars är det lugnt. 😛

  Svara

 • Frida

  |

  Har du och din kille gjort slut? Han har inte nämnts på ett tag :/
  Hoppas du mår bra vilket som!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv