Follow my blog with Bloglovin

Två bra saker

Två bra saker: 1) Jag lyckades boka säkert den sista frisörtiden som finns just nu. Antar att alla vill fixa håret innan examen, student och allt vad det är. Jag fick en tid i alla fall, så nu kan jag också vara fin. 2) Jag har fått en intervju till ett jobb nästa vecka!!! Så kul.

På grund av bloggen och krönikor kan jag ju vara kräsen med vilka jobb jag söker. Jag menar inte kräsen som i att ”alla vill ha mig”, utan kräsen som i att jag kan söka jobb jag verkligen vill ha och låta hela processen ta sin tid. Jag behöver inte ta något som känns halvkul bara för att jag måste ha ett jobb. Det är en enorm fördel. Jag får se hur det går, antar att det är hur många som helst som söker jobben som kommer ut. Men till slut måste det väl gå.

 

DSC08168

DSC08568

DSC08569

Dagens lunch. Precis vad man vill äta efter att ha levt på skit i några veckor.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Robert

  |

  Tror att det är mycket lättare att få jobb med spontan-ansökningar och liknande. Endast 20% av alla jobb tillsätts på annons sägs det, om jag inte minns fel. 😛

  Smarrigt med mat och spännande med ett frisör-besök. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Då kanske jag borde testa det! 🙂

   Svara

   • Robert

    |

    Kanske det. 🙂

    Svara

 • Hannah

  |

  Grattis till jobbintervjuv, hoppas du får jobbet 🙂

  Svara

 • Helena

  |

  Som ovan! Spontanansök tycker jag med, var absolut kräsen. Vänta dock inte för länge med att jobba med din utbildning, då de blir inaktuella efter ett tag samtidigt som du i te fått erfarenhet inom rätt område.

  Suttit med i en del rekrytering som facklig och lyssnat hur arbetsgivare resonerar. Nyexade är inget hinder, men då ska man också gärna vara rätt ny. Ofta ratar en AG någon som väntat länge med att använda sin utbildning, av olika skäl och ibland inte helt logiskt kan JAG tycka men då skrev jag ju inte papprena. 😉

  Lycka till! Kommer gå bra. 🙂

  Svara

 • Angelique

  |

  Ja det är verkligen en lyx eller vad man vill kalla det att kunna ”välja” jobb 🙂 Hoppas det går bra på intervjun och att dom ser hur awesome du är!

  Svara

 • Jessica

  |

  Alltså shit vad god den där lunchen såg ut! 😀

  Svara

 • Sofie B

  |

  Du är grym som kämpat på så!!!
  Har en stor tenta på fredag och är galet nervös. Kuggade min senaste tenta och vill så gärna sätta denna men känns sådär.
  Några sista minuten tips? Råplugga in i det sista imorgon eller ta ett chillpill?
  Gud så mkt ångest!

  Svara

  • Egoina

   |

   Råplugga på det du tror är allra viktigast. Sen chilla 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv