Follow my blog with Bloglovin

Det hände igen

Jag var SÅ bitter i lördags. Jag förstod ju att Sverige skulle vinna, men vi hade verkligen inte tid att titta på Eurovision. Det påminner mig om när Loreen vann samma dag som jag var på bröllop 2012. Den dagen visste jag ju också att Sverige skulle vinna, men hade ingen möjlighet att titta (letade upp ett gammalt inlägg). Jag satt och tänkte på det häromdagen att jag fan inte kan leva med att den enda gången jag sett Sverige vinna är med Charlotte och ”Take me to your heaven”… Det minns jag ju knappt.

SÅ TYPISKT ATT SVERIGE SKA GÅ OCH VINNA VARJE GÅNG JAG INTE KAN TITTA!!! Vem vet när det kommer hända nästa gång? Med tanke på att det nu hänt två gånger inom tre år så säkert typ aldrig någonsin igen. Alltså. Är så arg.

Jaja. Vi såg hans uppträdande och slutet i alla fall. Han var så duktig! Är fortfarande förvånad över att människan inte svettas? Att ha tight ljusgrå tröja och uppträda på Eurovision samt vinna utan minsta spår till svettfläck under armarna måste vara någon form av rekord?

 

IMG_3082-543x800

Jag samma dag som Loreen vann.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Fredrika

  |

  Han använder ju Absolut Torr, eller liknande! Jag är helt beroende av det, haha!

  Svara

 • Robert

  |

  Jag VET när Sverige vinner nästa gång! Nästa gång du inte kan kolla! 😉

  Svara

 • daniela

  |

  haha han hade faktiskt svettfläckar när de meddelande att han vann 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jaså. Jag såg inte det! 🙂

   Svara

 • Mikaela

  |

  fast jag såg faktiskt svettspår den här gången!!! den var dock fortfarande provocerande liten 😛

  Svara

 • H.

  |

  Haha, Ryssland ledde när jag var tvungen att gå ifrån i tjugo minuter för att skjutsa. Jag ringer från bilen för att kolla hur det går och får svaret att Sverige för tillfället leder, aja Ryssland vinner nog ändå tänker jag. Ringer igen medan jag är på väg hem och min lillebror svarar och ba: Alltså vi leder med rätt mycket just nu… VÄNTA VÄNTA VÄNTA !! Ingen kan gå om längre!! Dom sa nyss det, SVERIGE VANN! WOHOOO! Jag trycker gasen i botten och hinner precis hem för att se Måns gå till scenen för att ta emot priset. Är räääätt nöjd över att jag lyckades tajma in att ringa EXAKT då! 😀

  Svara

 • Malin

  |

  Läste i en intervju att han har en 49 kronors-deo och att det var tröjans förtjänst. Hmm…kanske är nåt specialmaterial?

  Svara

 • Sally

  |

  Det är så sjukt för jag kände verkligen precis likadant i lördags! Blev förbannad för att jag missade det och samma sist när Loreen vann

  Svara

 • Pernilla

  |

  Tror att det har med tyget att göra. Tröjan är säkert gjord av något särskilt material som gör att svetten inte syns så tydligt. Inte vanlig bomull mao ^^

  Svara

 • Simon

  |

  Såg inte heller ;( Brukar kolla, tycker det är skoj

  Svara

 • sara

  |

  Ha! Jag var också på bröllop samma kväll som Loreen vann. 🙂 Minns att vi satt i bilen på väg hem och lyckades lyssnade på poängställningen och när hon vann satt vi och sjöng sista biten hem. Bra avslut på kvällen. 🙂

  Svara

 • RMCK - en skönhetsblogg

  |

  Alltså, du måste lyssna på Belgiens bidrag. Sååååå bra!! Hade lätt kunnat slå Måns.

  Svara

 • Alexandra

  |

  Jag har hört att en kan ha trosskydd fastklistrade i ex skjortorna i armhålorna för att slippa det där. Smart ju =)

  Svara

 • Jensy

  |

  Vissa (jag t ex) jobbar även om helgerna (natt i mitt fall) så jag har oxå missat att se Sverige vinna nu ett par ggr och allt annat oxå. Man är så van nu att få veta nyheterna dagen efter. Men man går inte under för det. Jobbar man med sjuka människor så värdesätter man inte sådana i-landsproblem. Fast det kanske ni kommer upptäcka först när ni oxå börjar jobba istället för plugga etc. Vissa vill aldrig komma in i verklighetsvärlden medans andra får in i det direkt efter gymnasium.

  Svara

  • Emelie

   |

   Hahaha vilken onödig och nedvärderande kommentar!

   Svara

  • N

   |

   Så du tror att man pluggar för att ”slippa verkligheten”? Du har ingen aning hur påfrestande det kan vara att studera på universitet. Att gå runt med konstant stress och inte kunna sätta sig och kolla på tv i 15 minuter utan att få ångest över att man borde plugga istället är inte lätt. Jag har både jobbat inom vården och pluggat på universitet så jag vet vad jag pratar om. Sluta vara bitter och tro att du har det värst och att alla andra fuskar på livet.

   Svara

 • Nilla

  |

  haha han kanske har gjort botox under armarna? 🙂 Jag själv har gjort det flera gånger då jag svettas oerhört mycket och det är så himla jobbigt.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv