Follow my blog with Bloglovin

Nya tavlor

Jag gjorde om i mitt vardagsrum för några månader sedan och har sedan dess funderat på vad jag vill ha på väggarna. Jag bestämde till slut mig för en tavelvägg ovanför soffan. Lite kul att jag bott här i flera år, men först nu tar tag i det här med tavlor. Haha. Nåja. Varje sak har sin tid.

Jag beställde hem posters från desenio.se. Det finns verkligen hur mycket fint som helst! Jag kunde knappt välja. Som tur är finns det ”guider” på hur man kan sätta upp tavlorna (vilka mått och hur man kan sätta upp dem för att det ska se ”harmoniskt” ut) jag vet inte om jag hade vågat mig på en tavelvägg annars. Jag vill inte att det ska bli för plottrigt, men jag tycker samtidigt det är fint med många tavlor i olika motiv och stilar tillsammans.

Jag fick hem mina posters häromdagen och nu måste jag bara köpa ramar innan jag kan sätta upp dem på väggen. Gjorde ett litet kollage på hur jag hade tänkt ha dem. Jag har tänkt ha en ganska enkel tavelvägg med endast fyra tavlor.

 

tavelvagg

DSC08115

Tänkte ha tavlorna ovanför soffan. Vad tror ni? Blir det fint? Jag följer mitt tema i vitt/grått/svart/silver och sätter dit lite färg. Tror det kommer bli grymt!

 

Jag kommer ha en tävling i samarbete med desenio.se snart där ni kan vinna ett jättefint pris. Håll utkik!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (30)

 • thess

  |

  Har också beställt från desenio, blev positivt överraskad över hur bra ”kvalitet” det var på pappret, tjockt! Älskar att dem levererar i ett rör ( det kanske är standard men endå ) sen tycker jag om att det inte var glansigt papper! Rekommenderas starkt 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa, jag kände samma om kvaliteten faktiskt. Tråkigt att de inte har ramar bara 🙂

   Svara

   • Elin, Desenio

    |

    Hej!
    Vi byter just nu leverantör för ramar, det är därför det är lite tomt. Men vi får in ramar i slutet av maj.

    Ha det superfint

    Svara

    • thess

     |

     Yeey! 😉

     Svara

 • J.

  |

  Tror att det kommer bli jättesnyggt och rekommenderar svarta, smala ramar! Min favvo-poster från Desenio har sålt slut och de kommer inte ta in fler buhuu… Jag har spanat in den hur LÄNGE som helst och tänkt ”köper den snart”. Typiskt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Vet du var man borde köpa ramar? Vill också ha svarta smala 🙂 Vilken var din favorit? Hoppas de ångrar sig och får in den snart igen! 🙁

   Svara

 • ISA

  |

  åh, måste fan också styra upp min ”konst” på väggarna. haha helt tomt 😉

  Svara

 • Kajsa

  |

  Såg att du söker ramar, så vill bara tipsa om både Ikea och Dollarstore säljer ramar i olika storlekar till vettiga priser 🙂 Jag har köpt mina ramar på de ställena 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Tavlor? 😉 Haha, men det blir nog jättesnyggt. Skulle nog gilla att göra snyggt jag också egentligen. 🙂

  Svara

 • Therese

  |

  Jag kan inte se den första bilden 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Märkligt! Vilken webbläsare har du? Ska kolla upp det!

   Svara

 • Sara

  |

  Ja, så kom dagen då även jag slutar med ppiller , då de mer eller mindre gjort framför allt mitt humör till ett helvete. Men är typ ”rädd” för att sluta med det. De har vart någon slags falsk trygghet. Men iaf nån som upplevt några dåliga biverkningar när de slutat? Jag har fått mer eller mindre allt man kan få av att ta dem, så skulle inte förvåna mig om jag skulle få alla man kan få av att sluta. Men i slutändan kommer det vara värt det. Att kunna ha kontroll över sitt liv, kunna gå ur sängen varje dag och inte förstöra sina relationer ytterligare.

  Svara

  • Egoina

   |

   Glad för din skull <3 Du kanske får biverkningar av att sluta, men det går ju över! Jag var också rädd i början, men det finns andra alternativ och det är inte värt att må sådär. Kram!

   Svara

 • Issa

  |

  Är det bara jag som inte kan se kollaget (första bilden) ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad konstigt! Vad har du för webbläsare? 🙂

   Svara

  • Egoina

   |

   Hittade problemet! Det var ett Ä med i bildnamnet, har ändrat nu 🙂

   Svara

 • P.

  |

  ÅH TACK! Detta är precis min stil! Har letat superlänge men inte hittat de där perfekta. Nu kan jag knappt välja 😀 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Yaj! Glad att jag kunde hjälpa till!! 😀

   Svara

 • P.

  |

  Nä asså, en kommentar räcker inte. Är helt euforisk! TACK!!

  Svara

 • hanna

  |

  Lite lite tråkiga eller liksom det känns inte som att dom säger så mycket om dig eller vad du vill förmedla. jag saknar tema, känsla eller en röd tråd mer än färgen.
  jag älskar tavlor och tycker tavelväggar är sjukt svåra, jag har märkt att hittar en harmoniska ramar så kan en nästan blanda hur som helst. Hoppas du blir nöjd! 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Vart kommer den grymt snygga soffan ifrån?

  Svara

 • Catharina

  |

  Kommer bli skitsnyggt! Är också sugen på en tavelvägg. Tavlor gör nog mycket för känslan i rummet.

  Svara

 • Pernilla

  |

  Hej! Tänkte beställa posters från desenio och är osäker på vilka motiv som passar med vilka, hade också velat göra ett sånt collage som du har gjort, hur har du gjort det? 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv