Follow my blog with Bloglovin

Jag ska bara

Nu när vi roar oss i Berlin kan ni passa på att läsa en krönika.

Ett nytt nummer av Veckorevyn är i butik och i vanlig ordning kan jag därför lägga upp krönikan från förra numret. Den handlar om hur det är ibland när man måste göra något, men verkligen inte kan koncentrera sig. Hoppas ni gillar!

 

DSC08187

DSC08189

DSC08200

DSC08198

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (44)

 • Johanna

  |

  Hahah, historien om mitt liiiv vareviga daaag

  Svara

 • Mella - stolt medlem i PK-maffian

  |

  Oj vad jag relaterar till det där med handkrämen. Hatar kladdiga händer samtidigt som vinterkylan alltid gör händerna så torra att de spricker och blöder. En helt okej kompromiss är att bara smörja händernas ovansida! Mitt tips till alla kräm-hatare.

  Svara

 • Katta

  |

  Aco Rich Care Hand Cream är riktigt bra

  Svara

 • Robert

  |

  Det är lätt hänt. 😉

  Svara

 • ISA

  |

  huh, känner jag skulle va sjukt jäkla träffad av den där krönikan ;))

  Svara

 • Felicia

  |

  Du borde testa handkräm från Maria Åkerberg, den är fortfarande kladdig men går in supersnabbt i huden. Min nya favorit!

  Svara

 • Alexandranana

  |

  Hahaha fy fan ångesten, precis så är det!

  Svara

 • Karre

  |

  Asså du är så jävla bäst! =)

  Svara

 • Jess

  |

  Herrrrrrrrregud vilken ångest den där krönikan gav mig!

  Svara

 • Ingela

  |

  Åh, I can relate to that….

  Svara

 • c

  |

  Jag tycker the bodyshops handkräm är superbra! Den går in riktigt fort 🙂

  Svara

 • Karin

  |

  HAHAHA helt underbar krönika! Jag känner igen mig alldeles för väl…

  Svara

 • Lotta

  |

  Också jag måste rekommendera att bara sätta lite kräm på ovansidorna av händerna och sen gnugga dem mot varandra, det absorberas jättebra då och man känner sig knappt alls kladdig, speciellt jämfört med om man hade smörjt in hela händerna. Mvh, en som avskyr kladd men har supertorr hy

  Svara

  • Jess

   |

   Ja precis så gör jag också! Brukar klämma ut lite kräm på ena handryggen, sen gnugga den mot andra handryggen. Då kan man fortfarande ta i saker och blir inte kladdig, samtidigt som händerna bli lena 🙂

   Svara

 • Lovisa

  |

  Hahaha sjukaste!!! Denna krönika skulle kunna vara skriven av mig, om jag skrev krönikor. Precis såhär är det för mig var och varannan dag, ångest, ångest, ångest! Men roligt att läsa att andra är likadana 🙂

  Svara

 • M

  |

  Hög igenkänning!

  Svara

 • Mika

  |

  Haha usch hatar att jag känner igen mig till 100%!

  Svara

 • Sofie

  |

  Haha, känner också väldigt mycket igen mig i krönikan. Men sen vet jag precis hur jag är också så jag ställer aldrig klockan, har inte dåligt samvete för att jag tittar på serier hela dagen. Vid åtta på kvällen brukar jag sätta igång med plugget, då är jag som mest effektiv, så får man mycket gjort på tre timmar där. Sen kan jag bara inte heller börja på en hemtenta typ tre dagar innan inlämning. Jag måste ha den där måste-pressen på mig 😛

  Svara

 • Annie

  |

  Så himla bra! Känner igen mig i allt, haha.

  Svara

 • Malin

  |

  Hahah dagens sanning!

  Jag tänkte höra med dig om du har något bra tips på hur man kan komma på ett bra bloggnamn. Vill starta en ny blogg då den jag har nu har ett ”opassande” namn. Men vet inte alls vilket namn jag ska ha. Sen har jag inget superintresse heller, så har inte direkt något sådant att utgå ifrån!

  Svara

 • Elin

  |

  Så himla bra skrivet. Är precis lika dan!

  Svara

 • Annan Anna

  |

  Lovar att du skrev den när du prokrastinerade som bäst! 😉

  Svara

 • Annie

  |

  HAHAHAHAHAAHAHAHAH, bästa krönikan du skrivit på länge!

  Svara

 • sanna

  |

  Jag är likadan när det gäller händer och handkräm.
  Jag hatar att känna mig minsta klibbig, smutsig, flottig eller annat om händerna och tvättar dom jävligt ofta.
  Redan där är det galet.
  Sen måste jag såklart smörja dom för jag avskyr att bli torr.
  Smörjer.
  Allt är fine.
  Efter en kvart känner jag mig lite flottig, pga handkrämen, och tvättar händerna igen.

  Ond cirkel.

  Svara

 • Emilia

  |

  DET skulle kunna vara en av mina pluggdagar! xD

  Svara

 • Angelique

  |

  Haha ehm..känns igen på hög nivå 😉

  Svara

 • Ida

  |

  Haha! Så jäkla sant!

  Svara

 • Emma Starkko

  |

  Har alltid känt samma om krämer, tills jag testade Forever Livings Aloe Vera kräm. En kompis säljer det men hade aldrig riktigt testat, men så var vi där på en sminkkväll och grejerna är grymma! Den absorberas DIREKT. Såå skönt. Samma med deras solkräm, kommer hålla mig till dessa nu haha 😀

  Svara

 • Mathilda

  |

  ALLTSÅ, ja, jag har dyslexi men när jag kommer in på din blogg och läser rubriken ”Jag ska ha barn” för att sen se att det inte alls var det som det stod i rubriken haha. Blev lite besviken faktiskt.

  Svara

 • Isabelle

  |

  Haha! Oj, vad jag känner igen mig från när jag skrev C-uppsatsen! Det resulterade oftast i att jag började plugga omrking kl 22 på kvällen och skrev fram till 03 på natten/morgonen. Allt flöt på som bäst då. Kanske inget jag skulle rekommendera, men fungerade gjorde det. 🙂

  Clarins har en jättebra handkräm! Se länk: http://www.kicks.se/clarins/beauty-awards-c2997/hand-and-nail-treatment-cream-p3912
  Doften är lite speciell, men det positiva överväger. Går in snabbt i huden och hjälper bra om man inte är extremt torr. Om du däremot är sådär extremt torr kan jag rekommendera Locobase Repair, finns på Apoteket. Smörj rikligt vid läggdags, och sov gärna med bomullsvantar.

  Tack för en superb blogg förresten 🙂

  Svara

 • Julia

  |

  Åh tack gode gud att jag inte är den enda som ”pluggar” så. Har skrivit uppsatser hela veckan och i stort sett varje dag har sett ut som i din krönika. Haha fy tusan, skönt att inte vara ensam.

  Svara

 • Ed

  |

  Förstår verkligen inte vitsen med den där krönikan. Vore trevligt att se dig använda din häftiga möjlighet att synas och påverka till något mer inspirerande eller tankeväckande. Det där känns bara urtrist.

  Svara

  • Moa

   |

   Hallå hon bidrar ju till att minska prestationspress och visar att det är fler som inte är sådär superduktiga hela tiden.

   Svara

  • sandra-21 år+gbg

   |

   Vilken tur att vi alla, även du, har möjligheten att påverka och inspirera, istället för att bara titta på och tycka till om hur andra ska göra det.

   Svara

 • Lovisa

  |

  Hej! Apropå detta. Jag snubblade över en artikel om prokastinering. Kände igen mig i det och tänkte på denna krönika som du skrivit, som för mig beskriver en del av det jag tycker är jobbigt. Har du hört talas om prokastinering? Hur tänker du? Fick lite ångest över det hela nu haha! 🙂

  Svara

 • T

  |

  Hahaha <3 åååh… Exakt så!

  Svara

 • Sara

  |

  haha känner SÅÅÅ igen mig!!

  Svara

 • Carro

  |

  Vilken bra krönika, är precis som mig när jag pluggade!

  Svara

 • Josefin

  |

  Okej, kanske världens mest lättroade? Men jag sprutade precis ner hela skärmen med ostsmörgås för att jag skrattade så mycket? Bra jobbat med krönikan, med andra ord!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv