Follow my blog with Bloglovin

På flygplatsen

Vi har precis ätit frukost och väntar på att få gå på flyget nu. Vi åt på Joe & the juice och jag valde en avokado/mozzarella macka med jordgubb/ingefära juice. Jag är inte mycket för mackor, men den var löjligt god! Juicen också.

Nästa stopp blir Berlin! Håll tummarna för att wi-fi fungerar som det ska på hotellet.

IMG_1628.JPG

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • A

  |

  Hur var det med särskrivningarna nu…? 😉

  Svara

 • Johanna

  |

  Skulle inte du kunna göra något liknande som Blondinbella gjorde med sitt ”Sökes:en vän”-inlägg? 🙂 Jag tyckte det var en så himla bra idé men många som läser Blondinbellas blogg är lite i samma stadie som henne i livet, småbarnsföräldrar osv. På din blogg tror jag det hade blivit en skön blandning av ”kontaktannonser” 🙂

  Svara

 • maja

  |

  Guu va kul med Berlin ! Den fyller en weekend med det mesta man vill vara med om , god mat,historia,shopping,kultur uteliv mm 😀 i love Berlin !

  Svara

 • Sara

  |

  Schöne Reise!

  Svara

 • Diana D+(La+Madre)

  |

  Trevlig resa fina du. Hoppas allt går som det ska och att ni kommer fram i tid.
  Stor kram

  Svara

 • ISA

  |

  åh det där är ju SÅ gott. älskar mackor. bröd. kolhydrater <3 haha

  Svara

 • Robert

  |

  Klart att vi håller tummarna. 🙂

  Svara

 • Pernilla

  |

  Ett tips till dig som verkar ganska förtjust i mat. I västra delen av Berlin ligger det ett väldigt exklusivt varuhus, Kadewe och den översta våningen är helt tillägnad mat, de har en hel chokladavdelning, en stor teavdelning, kaffeavdelning o.s.v.. Väldigt värt om man gillar mat! Ett annat tips är att köpa ett Berlin welcomecard, då får man rabatt på massa sevärdheter och kan åka U bahn, bussar o Strassbahn för en ganska billig peng.

  Svara

  • Chocochock "50 nyanser av choklad"

   |

   Håller med Pernilla, ni måste besöka KaDeWe!
   Och gillar du choklad, så missa inte europas största chokladbutik som ligger i Berlin. De har även en restaurang med chokladsmaksatt mat (låter inte gott men var en upplevelese) samt ett café med de ljuvligaste chokladbakverk och den mest underbara varm choklad jag någonsin druckit.

   Svara

 • Charlotte

  |

  Låter gott! 🙂 Men vad hände här, du som ”hatar sär skrivningar” (avokado/mozzarella macka, jordgubb/ingefära juice?) Förlåt, man ska inte retas, men jag kunde inte låta bli eftersom du skrivit att du hatar särskrivningar 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv