Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Äggjakt

Idag har vi firat påskafton med Johannes syskonbarn. ”Påskharen” hade gömt lappar runt om i hela huset med ledtrådar som ledde till varandra och när de hittat alla lappar fick de sina påskägg. De var så duktiga och den svåraste ledtråden var nog ”någonstans det är väldigt kallt” (=kylskåpet), men de fixade det till slut. Kul för både stora och små!

De två största barnen fick två ägg var, ett med godis och ett med frukt och den minsta fick ett ägg fyllt med majskrokar. Mittenbarnet blev helt överlycklig över kiwi, haha så söt!

 

DSC07862

Några av lapparna.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

  • Pernilla

    |

    Vilken rolig grej! Själv har jag idag, som vanligt vid påsk, letat ihjäl mig efter mitt påskägg som min ”bonuspappa” gömt. Jag hittade det till slut, efter ca 15-20 min, i en jackärm bland en MASSA jackor i kapprummet… Jag menar inte att jag tycker att det är tråkigt att leta påskägg men när man börjar bli frustrerad över att man varit överallt och kollat och klämt och kännt, då är det inte så roligt längre! Som den gången det tog över 40min(!!!) att hitta äggjäveln för att han lagt den I en sån där kudde man kan sitta på eller ha fötterna på, det var INTE kul att leta den gången!
    Har du/nån någon gång haft liknande ”problem” med påskägg…?

    Svara

  • ISA

    |

    nej vad sött! är det ni som är lekledare alltså? 😉

    Svara

  • Robert

    |

    Kul att de blev nöjda! 🙂

    Svara

  • Alex

    |

    Hej,

    Med anledning av den debatt som har blossat upp kring hästbloggar, bilder och hud, gjorde jag som bloggare och nybliven hästkille ett eget experiment. Detta har en visat en väldigt intressant twist på debatten och ni får gärna ta del av och använda er av detta om ni vill.

    Inlägg, bilder, restultat finns på adress http://www.teambulle.se/2015/04/15/nar-testet-visar-positivt/

    /A

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv