Follow my blog with Bloglovin

Dålig dag

Jag har en dålig dag. Inte jättedålig, men jag känner mig nedstämd och får inget gjort. Jag hade egentligen planerat att göra massor idag, men det har bara blivit absoluta måsten och resten av dagen har jag suttit och känt mig värdelös. Inte nog med det så fick jag ett tack-men-nej-tack-svar på ett jobb jag hade sökt. Det är inte hela världen och det är inget konstigt i att få några nej innan man får ett ja, men just idag tog jag det så personligt.

Vet ni vad denna sinnesstämning hade varit perfekt till? Jo, att rensa kläder! Istället för att slänga allt i kanske-högen för att sedan lägga tillbaka det i garderoben igen med resonemanget ”den här har jag inte använt på tre år, men den kommer säkert till användning någon gång”, så hade jag bara slängt allting. Men det orkar jag såklart inte. Så jag hänger i soffan istället. Bra det med.

 

DSC06891

Är det bara jag som inte alls vet var jag ska göra av händerna när någon tar bild? Försökte till mitt yttersta att inte ha händerna i skolfoto-pose, men det gick sådär.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (25)

 • Anna

  |

  Himla tråkigt att du känner så men tack för att du delar med dig! Ofta känns det som man är ensam i världen om att ha sådana dagar…

  Svara

 • cami

  |

  Tänk positivt det är så viktigt 🙂
  haha jag är likadan med händerna, vad ska man göra med dom .

  Svara

 • Emmy

  |

  Fy vad trist med en sån dag! Men såna behövs väl ibland för att man dagen efter ska inse att man kom över det och kunde sikta ännu högre och göra bättre ifrån sig framöver.
  Man är ju dessutom inte mer än mänsklig. Sålänge ingen håller på att dö eller något så kan man gott ligga i sängen eller soffan hela dagen och bara vara tycker jag!
  Hoppas din dag blir bättre, och som du säger angående jobbet, man kan bara få nej tills man får ett ja helt enkelt, och jag är säker på att du kan få det hur lätt som helst, så grym som du är!
  Kram!

  Svara

 • linnea

  |

  Försök tänka på att det ”bara” är hormonerna som spökar lite med dig, brukar funka för mig! Ladda på med lite D vitamin och järn också så tänker du på att det är en ny dag imorgon då allt kommer kännas bättre! Lite uppåt musik brukar faktiskt också kunna göra susen ibland! Eller mys bara ner dig och tillåt dig att vara lite nere framför en bra film med lite godis, vem blir inte gladare av godis liksom? 🙂

  Svara

 • millan

  |

  massaaa kärlek till dig reggis 😀 <3

  Svara

 • linnea

  |

  Tillägg till min tidigare kommentarer, lite tips på bra filmer: Chef (mysig film om en kock), Gone girl (spännande och sjuk!), Warm bodies (romantisk komedi), Arthur (komedi), Get him to the grek (komedi), Big hero 6 (animerad), Now you see me (lite av allt), This is where i leave you (romantisk komedi).

  Svara

 • Robert

  |

  Tror jag brukade stå på skolkorten. 😉

  Svara

  • Robert

   |

   Har hört rykten om att tentan gick som smort iaf. 😀

   Svara

   • Egoina

    |

    Ja, det är ju sant! VG på kursen!! 😀

    Svara

    • Robert

     |

     😀

     Svara

 • Jackie

  |

  Händer när man fotas? Peace-tecknet eller kaninöron på den som står bredvid, förstås! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Men när det inte står någon bredvid dåå 🙁 haha

   Svara

 • Marielle

  |

  Är så himla glad över att du delar med dig. Man känner sig mindre ensam.

  Svara

 • Alexandra

  |

  Inte för att det gör saken bättre, men jag har också haft en dålig dag.. eller rättare sagt en dålig vecka. Nedstämd,oduglig, vet-inte-vad-jag-ska-göra-med-min-framtid-funderingar osv.. Vet inte om det beror på att jag blir ett år äldre om en vecka.. Men ja, this too shall pass. Antar jag. Friends, får mig att må bättre tills vidare 😉

  Svara

 • denice

  |

  Titta på Big Hero 6. Fantastiskt bra barnfilm som fick mig att skratta till tårar

  Svara

 • Elin

  |

  Hej!
  Har själv pluggat i 5,5 år så jag har fått kläm på det här med tentor och framför allt uppsatser. Min första C-uppsats tog hundra år och lämnades in flera terminer för sent. Jag fattade ingenting och kunde inte alls disponera tiden. Det är svinlite tid man har på sig så det gäller att kötta från dag ett OCH att jobba på helger.

  Min andra uppsats isolerade jag mig, slutade mitt extrajobb och slet som ett djur för att hinna färdigt i tid och det var faktiskt värt det när examen kom! Världens tråkigaste råd. Jag hade ett töntigt mantra ”I’m not saying it will be easy, I’m saying it will be worth it” som jag levde efter. Plus KBK (kör bara kör!).

  Hejar på dig och hoppas uppsatsen blir klar!

  Svara

 • Lisa

  |

  Lite uppmuntran: Jag såg din föreläsning från 2013 på engelska. Så himla bra gjort! Du är så duktig! Dåliga dagar är verkligen värdelösa men du är bäst! Glöm aldrig det!

  Svara

 • Ellen

  |

  har känt mig precis likadan idag, och underligt nog har jag gjort precis det idag: rensat garderoben. Men tyvärr(?) åt jag lite choklad, blev mindre deppig och slängde tillbaka hälften i garderoben igen. Aja en del blev bortrensat i alla fall 😉

  Svara

 • Beauty by C

  |

  Tänk på att imorgon är en ny, helt orörd dag! Bra va? 😀 Vill du komma på andra tankar så kolla gärna in mitt senaste inlägg där jag gjort en lite annorlunda sminktutorial 😀 Känsliga tittare varnas dock!

  Svara

 • Sara

  |

  Hej Regina!

  Har nog aldrig i hela mitt liv kommenterat på en blogg, eller ens läst i kommentarsfältet. Dock tror jag att din blogg är helt rätt forum för att ta blogg-kommentars-oskulden!

  Ville egentligen bara tipsa dig om en fett bra grej som H&M gör gällande att rensa garderoben. Samla ihop alla dina gamla textiler, allt ifrån kläder till lakan till stringtrosor i en påse och lämna in hos H&M. Som tack får du en värdekupong på 10% för varje påse du lämnar in att utnyttja vid köp av valfri vara inom loppet av typ ett halvår.

  Utöver att du får en värdekupong på 10% (supernice) tar H&M hand om dina textiler på ett mycket ansvarsfullt sätt. De kläder som kan återanvändas sänds till secondhand butiker och det som är trasigt återvinns till antingen nya textiler som vi gör nya kläder av, städtrasor osv. Eller så används det till att producera energi. På ett eller annat sätt används de textiler du lämnar in till H&M till goda ändamål för ett hållbart samhälle. H&M själva tjänar inte ett öre på detta, tvärtom skänker företaget 0.02 euro per påse som lämnas in till olika välgörenhetsorganisationer. Sedan starten 2013 har H&M Sverige donerat 7.603 euro till UNICEF (hm.charitystar.com för mer information).

  Själv jobbar jag på H&M i Norge så är inte helt hundra på hur den svenska klädinsamlingen fungerar men om du är intresserad att läsa mer ta en titt på: http://www.hm.com/longlivefashion. Jag har upptäckt som Conciousansvarig på min butik att väldigt få människor faktiskt är medvetna om denna klädinsamling, kanske vore det något att tipsa dina läsare om in case of bloggtorka?

  TACK förresten för en sjukt underhållande blogg, ska köpa en Kvikk Lunsj imorgon tror jag och tänka på dig (måste ju passa på nu innan hela Norge evakuerar till hytten på påskeferie). Du är en kul brud!

  Kram!

  Svara

 • Sofia

  |

  Låter som du pratar om mitt liv. Jag fick också ett tack men nej tack på ett jobb jag hade sökt. Har varit nedstämd och tänkt att jag måste rensa bland kläderna men blev soffan och choklad i stället. Sen att vi är lika gamla och fyller år med några dagars mellanrum är ju bara ännu en likhet

  Svara

 • Catharina

  |

  Dålig dag här också. Inte jättedålig men energin är som bortblåst. Ibland tappar jag min energi. Det är jobbigt. Jag vill orka men ibland känns allt bara för mycket. Får börja dagen med en stor kopp kaffe imorgon och hoppas på det bästa. Bra dagar finns ju trots allt inte om det inte finns dåliga. Så nån mening med det måste det väl finnas tänker jag. Hoppas du får en härlig dag imorgon med massor av inspiration till att göra saker 🙂

  Svara

 • Caroline

  |

  Haha vet hur det känns, det känns alltid som att mina händer är all over the place. Tråkigt att du var depp igår hoppas det känns bättre idag 🙂 <3

  Svara

 • Annie

  |

  STOR kram till världens bästa bloggare!

  Svara

 • Cecilia Rodin

  |

  Så kände jag igår med. Har en massa som ska göras men noll energi till det. Tror man måste tillåta sig själv att ha det även om det är svårt.
  Stor kram till dig!
  Cecilia

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv