Follow my blog with Bloglovin

Inte bästa rådet kanske

Jag klarade tentan! Jag misstänkte ju det, men skönt att ha det svart på vitt. Man måste ju älska lärare som rättar så snabbt!

Som ni vet låg tentan lite dumt i och med att jag var iväg och hade massa andra grejer att tänka på och knappt någon tid att plugga. När jag var på väg hem från Stockholm och satt på tåget läste jag mitt horoskop, och det stod såhär:

 

IMG_1261.PNG

 

Haha, vadå dåligt råd? Om jag skulle vara en trofast horoskop-följare hade jag alltså struntat i tentan. Tur att jag inte är det, med tanke på att jag klarade den. Men jag undrar ju lite vad alla bra idéer som jag missat var : ((((

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Lidia

  |

  Vart såg du det där? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Har en app på telefonen, horoscope heter den 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Mmmm… 😉

  Svara

 • Amelia

  |

  Alltså så kul! När du skrev i stil med: Vet att jag ändå kommer misslyckas men lika bra att prova skriva tentan. Då tänkte jag: Jag är helt säker på att hon kommer klara den!

  Oroa dig inte så mycket, tro på dig själv! Du är grym! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack <3 Gullig du är!! 😀

   Svara

 • Frida

  |

  Det där är mitt liv i ett nötskal just nu, tror någon öppnat locket på mitt huvud, kört ner en stavmixer och sedan stängt igen, lämnat mig allmänt förvirrad. Tur att det är lov snart haha 😛

  Svara

 • psykologisk motivationsblogg

  |

  Ibland är det lite läskigt att läsa horoskop då de ibland stämmer in väldigt väl!

  Grattis till en godkänd tenta! 🙂

  Svara

 • Michaela

  |

  Hej bästa Egoina!

  Satt i en debatt på fb häromdagen angående N-ordet och framförallt chokladbollar då. Skulle googla ordet och hitta en artikel när jag trillade över ett blogginlägg du skrev 2009 om vad N-bollar skulle ha hetat på engelska. Jag blev ganska förvånad över dina åsikter kring att det var okej att använda det ordet. Även kommentarsfältet svämmade över med kommentarer om att ”det har ju alltid hetat såååå juuu!”

  Detta är ju sex år sedan och jag tror jag kan känna mig ganska säker på att jag får ett rungande JA på denna fråga:
  Har du ändrat åsikt nu och inte tycker n-ordet är okej?

  Du (och även dina läsare) framstår ju som jäkligt vettiga annars 🙂

  Kram kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja! Såklart! Mycket av det som finns i arkivet för sex år sedan är skämt från min sida, kanske inte framgår och kanske inte är kul. Men jag tror inte jag menade det då. Borde egentligen rensa eftersom det finns så mycket skit. Men hur som helst: svaret på din fråga är att jag absolut inte tycker det är okej. Kram 🙂

   Svara

   • hasse

    |

    Nooooo! Rensa inte, ditt bloggarkiv är guld värt och finns så många roliga inlägg. Perfekt syssla när man egentligen borde göra annat vettigare haha

    Svara

 • ida

  |

  jag har funderat på det här med att ha sötsaker hemma ”ifall man skulle bli sugen”. jag är ALLTID sötsugen, köper jag exempelvis en burk nutella har jag slevat i mig alltihop på max två dagar. däremot har jag vänner som kan låta burken stå i nåt skåp i veckor, helt sjukt?

  du känns som en vettig, ätande varelse, så min fråga är helt enkelt, hur länge varar en nutellaburk/chokladkaka/ben&jerry för dig?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv