Follow my blog with Bloglovin

Mat + bowling

DSC07737

DSC07741

 

Idag hade jag och Linda bestämt att vi + pojkvänner skulle äta en bit mat och sen bowla. Vi smsade om det i morse och så skrev jag att jag skulle fråga Johannes om han hade lust så fort han vaknat och så svarade hon ”okej, hoppas det för nu har jag bokat bana”. Haha. Han hade inget val.

Det var supertrevligt! Jag är sämst på bowling, men idag fick jag minsann en strike! Jag spelade sådär cool-lugn som att det händer hela tiden såklart. Ba: ”En strike? Vad annars?”. Sen förlorade jag. Bu.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

 • Gabriella

  |

  Haha,jag tänkte på ditt inlägg om uttryck du stör ihjäl dig på tidigare idag och på mitt hatuttryck. Och nu använder du det. 🙂
  ”Äta en bit mat”. Vad betyder det egentligen? En bit kött förstår jag men vad en bit mat är vet jag inte. 🙂

  Svara

 • Rebecka

  |

  Hej Egoina, jag vet att detta inte har något med något att göra, men vet ingen annan jag kan fråga. Men hur fullsatta brukar öresundstågen vara? Bör man boka i förväg? Du är bäst om du svarar, eller det är du ju redan 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Man behöver inte boka, men beror på hur långt du ska åka. Vid rusning kan de vara fulla och i värsta fall får man stå och trängas 🙂

   Svara

   • Rebecka

    |

    Okej, tack att du svarade! Kram

    Svara

   • Rebecka

    |

    Ska åka Halmstad-Kastrup förresten, undrade för att jag är rädd att missa tåget om jag bokar i förväg (har en bit till Halmstad), och är rädd att alla tåg kommer vara fullbokade om jag inte bokar typ. Haha ja, tack hur som helst.

    Svara

 • Robert

  |

  Kul och smarrigt på samma gång. 😉

  Svara

 • Myhrans

  |

  Åh vad gott det ser ut!

  Svara

 • Jessica

  |

  Men fy satan vad gott det där såg ut?! Dör.

  Svara

 • Camilla

  |

  Haket? 😉

  Svara

 • carro

  |

  Vilken restaurang är det där? Ser dödligt gott ut!

  Svara

 • Sofia

  |

  Cool-lugn? det är ko-lugn som är den rätta benämningen haha 🙂 lugn som en ko 🙂 hehe bara något jag tänkte på! tack för en bra blogg, Sofia

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv