Lägesrapport

Hej från soffan!

Jag var hos optikern i förmiddags och bokade en tid och efter det har jag bara legat på soffan hela dagen och druckit te. Orkar inte vara såhär halvsjuk mer. Kan det inte bara bryta ut och gå över? Jag mår i alla fall sämre än vad jag gjorde igår, så det är ju bra. Då kanske det trappas upp för att trappas ner. Kan ju ha bättre saker för mig än att snyta mig. Men ska inte klaga. Jag har det ändå rätt mysigt. Vet ni vad det bästa är? Jag kan sova hur länge jag vill imorgon!!!!

 

IMG_0179.JPG

 

0

Trackback from your site.

Comments (6)

 • Robert

  |

  Hoppas det går över snart. 🙂

  Reply

 • Lina

  |

  Sist jag skrev “kan det inte bara gå över eller bryta ut” var på en bild på instagram precis innan jag somnade en kväll… Klockan 02.00 vaknade jag upp med ögoninflammation, hoppas du har bättre lycka än mig! 🙂 (och krya på dig!)

  Reply

 • mark

  |

  you may be sick but you look beautiful! i hope for your sake that you are able to get well soon!

  Reply

 • Julia

  |

  Jag hade också sovmorgon. Sov till 06:30… Alltså ja. Men passar på att tvätta när alla andra sover så det kanske är bra ändå. Klem!

  Reply

 • Carro

  |

  Jag har också en halvförkylning i kroppen som inte vill bryta ut på riktigt, så störande för man vill ju inte vara halvsjuk utan helfrisk!

  Reply

 • Kajsa

  |

  High five på sovmorgon!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv