Follow my blog with Bloglovin

En personlig present

Snart är det Alla hjärtans dag! Det är skilda meningar om man borde fira det eller inte. Jag förstår absolut att man ställer sig mot att det blivit en så stor kommersiell grej, men tänker att en dag som uppmärksammar kärlek inte kan vara fel. Jag tycker inte att det behöver vara något tvång i att ge presenter, men att man kanske kan pussa på varandra lite extra. Vad tycker ni?

Jag skulle vilja ge Johannes presenter mest hela tiden, men tänker att dagen ger mig en bra ursäkt (förutom att han är söt vilket är min vanliga ursäkt, hehe).

Om ni vill ge era pojkvänner eller pappor något fint kan jag verkligen rekommendera att designa egna manschettknappar. Som ni kanske minns gav jag honom manschettknappar med omslaget från hans favoritbands första album som motiv för några månader sedan och han älskar dem. Så kul att ha personliga manschettknappar! Man kan välja vilken bild man vill, eller helt enkelt bara initialer.

I samarbete med mycuff.se ger jag er 15% på hela köpet om ni anger egoina15. Gå in HÄR för att designa egna manschettknappar.

 

DSC06153

DSC06139

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • CHARLOTTE

  |

  Alltså det måste ha varit dig jag såg på Väla idag! Hamnade nästan i chock och var för feg för att gå fram.. Haha! Nu ångrar jag mig…

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh, nästa gång 😀

   Svara

 • joanna

  |

  Stör mig på att du marknadsför detta som en grej för män/killar. Jag förstår ju att du inte menar att icke-män inte kan bära kostym, men det är onödigt att reproducera tråkiga könsnormer. Menar såklart inte att vara dryg, ville bara påpeka det då jag tycker att du är smart och vet bättre liksom.

  Svara

  • Hanna

   |

   Bra skrivet!
   Det kanske är företaget som bett Egoina skriva om knapparna på det sättet? Eftersom att det är ett samarbete. Men dom borde ju också tjäna på att marknadsföra knapparna som något alla kan bära 🙂

   Svara

   • J

    |

    Men vem ÄR ni ens som orkar klaga på det här? Manschettknappar är i huvudsak till skjorta, inte kavaj. Har ni någonsin själva ens sett en damskjorta/blus med fransk manschett? Nä? Inte jag heller.

    Svara

    • joanna

     |

     Skjorta, kavaj, whatever. Själva grejen är ju att det känns tråkigt och förlegat att plagg (och andra saker) ska vara könskodade.

     Svara

 • CharlotteH

  |

  Men du tack för denna fina ide..
  Nu får jag smida lite planer om manschettknappar
  Så kul

  Svara

 • Ellen

  |

  Hej! Skulle vilja fråga dig en sak angående manschettknapparna. Gav det till min pojkvän i julas efter att di skrivit om det tidigare vilken var en väldigt bra ide för present tycker jag (tack för tipset förresten!). Hade/har bara ett problem vilket är att vi båda haft väldiga problem att hitta skjortor till som inte kostar hur mycket som helst (de jag lyckats hitta har kostat över 2000 nästan överallt vilket kan kännas lite väl saftigt när man är student………). Har du något bra tips på det med? 🙂 kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Hmm oj, jag vet inte. Det enda jag kommer att tänka är Tailorstore.se eller typ H&M. H&M har faktiskt väldigt många fina skjortor som man kan använda manschettknappar till 🙂

   Svara

 • TezziliTezz

  |

  Vill man inte vara med och fira det ”kommersiella” med alla hjärtans dag så kan man skänka pengar till hjärt och lungfonden 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Blev faktiskt inspirerad av dig när du gjorde det inlägget första gången och gav min pojkvän samma sak fast med hans initialer i julklapp vilket blev väldigt uppskattat. Så tack för tipset! 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv