Follow my blog with Bloglovin

Framme

Jag lyckades få hemtentan halvt klar på bussen trots att det var trångt och tjejen bredvid mig hostade en gång i minuten (skojar inte) (panik!!!!!) och kom fram vid 16.00. Alla kusiner på pappas sida var här och vi åt mat, spelade spel och jag fick mysa massor med mitt kusinbarn. Ååååh han är så underbar.

Förresten! Svaren på era frågor om p-dator kommer upp imorgon.

 

IMG_9237.JPG

IMG_9238.JPG

Jag fick norsk julmat. Väldigt passande med tanke på att jag och mamma åt oxfilé med bea på julafton, haha. Jag älskar norsk surkål förresten. Och ribbe! Bästa.

 

IMG_9240.JPG

IMG_9241.JPG

Man vill ju pussa ihjäl den där munnen.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Maria Eriksson

  |

  Vet du var den där tallriken är ifrån? Alternativt vill skicka en på posten till mig haha? Har letat som en galning efter ett fint fruktfat och det där ser fantastiskt passande ut!

  Svara

 • ISA

  |

  blir tokig på folk som låter!! gah!!

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Marie

  |

  Jag var i Tokyo nyligen. Eftersom det är så folkrikt (antar jag) så har dom den fantastiska kulturen att om man är sjuk eller inte vill bli sjuk så är det helt normalt att ha på sig en mask. Den biten att folk som är sjuka har mask när dom går ut borde ju hela världen köra med.

  Svara

  • Pia

   |

   Det borde man ha i Sverige också! Va friska vi skulle vara då! 😀

   Svara

 • Sabina

  |

  Åååh min farmor var från Norge så hon lärde min pappa att göra den där surkålen och den är SÅÅÅ god! Bästa på julbordet typ! Kul med något som inte brukar finnas annars. Bra jobbat Norge liksom.

  Svara

 • Sabina

  |

  Åh norsk surkål är så gott, älskar det!!! Mamma brukar göra surkålspaj. Rekommenderas! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv