Follow my blog with Bloglovin

På hela året

Vi firade nyårsafton med Johannes kusin, hans tjej och en massa andra par utanför Helsingborg. Vi åt toast skagen, oxfilé med cognacsås och Gino till efterrätt. Innan klockan slog 00.00 gick vi ut till en utsiktsplats och sen hade vi översikt över både Danmark och Helsingborg, så mysigt och jag slapp vara mitt bland det (gillar bara raketer på avstånd). Jag tog inga bilder, men ni kan väl föreställa er. Känns som en ganska standard nyår. Nu är jag redo för ett nytt år!

Jag har varit så lustig sedan klockan slog tolv. Hela tiden säger jag ”det är det roligaste jag hört på hela året”, ”detta är den bästa puss jag fått på hela året”, ”såhär gott har jag inte sovit på hela året” osv osv. Kul, visst? Nu ska jag ner i stan och äta med mamma som fyller år idag. Tror att det kommer vara det godaste jag ätit på hela året. Jag tror även att det kommer vara den roligaste födelsedagen jag firat på hela året. Vi får väl se.

 

IMG_9171.JPG

Tog dock denna något otydliga bild. På väg hem såg vi att någon släppt upp en lykta i sin trädgård och att den fastnat i trädet. När jag skrev om lyktor istället för fyrverkerier var det kanske inte riktigt så jag menade att man skulle göra.. Haha.  Jag antar att det gick bra. Tur att det är vinter och inte sommar.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Emma

  |

  Låter som en mysig nyårsafton! 🙂
  God fortsättning och hoppas du får ett riktigt bra år! 🙂

  Svara

 • Myhrans

  |

  Älskar att dra dåliga skämt om att det är nytt år. Brukar alltid dra ”jag känner mig lite ofräsch, jag har inte duschat sedan förra året.” Så fruktansvärt dåligt haha!

  Svara

 • Jennifer

  |

  Ibland är ”standard-nyår” de bästa; med god mat och härligt sällskap kan det inte bli fel! Gott nytt år 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  Låter som du hade en trevlig nyår, du fick ju äta Gino! Min blev lyckad om än lite rinnig då jag smälte den ovanför kokande vatten först, chokladen alltså. Haha.

  Har förövrigt tänkt att skriva lite mer nu, har saknat det. Kommer då att göra det i denna bloggen. Ifall du ville veta <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Men blev det gott? Jaa, det ville jag veta! Kul 😀

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv