Follow my blog with Bloglovin

Mammas födelsedag

Jag, Johannes, mamma och Janne åt kinesisk buffé och firade mammas födelsedag. Hon fick reflexer till när hon är ute och går med Mimi tidigt på morgonen, en lyxig duscholja, en påse lakritskolor vi gjort och några saffransbitar med vit choklad som vi sparat till henne. Hon var så besviken att hon inte fick smaka dem på julafton (glömde det hemma), men bättre sent än aldrig.

 

IMG_9191.JPG

”Jag tittade inte så noga när jag skulle ta med mig vantarna ut till cykeln och när jag kom ut såg jag att jag tagit en av varje. Jag tänkte att du kanske ville blogga om det. Tänkte att du kunde skriva något om åldern som rubrik”, sa mamma. Gulligt ändå att hon tänker på mitt bloggande sådär.

 

IMG_9187.JPG

Vi fick lyckokakor efter maten. Den här fick jag. Känns verkligen bra att få denna första dagen på året. Vilket år det ska bli, tydligen. Kul! Gör väl inget att jag råkade riva sönder den? Johannes sa att den inte gäller då, men näää. Mamma fick ”din lycka finns i en annan kaka” (haha) och Janne fick något med möjligheter.

 

IMG_9189.JPG

Den här fick Johannes. Jag tog den och tänker spara den i min plånbok för att påminna honom. Typ ”älskling, kan du ge mig massage? Glöm nu inte vad kakan sa”. Hehe.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Snygga naglar. 😉

  Svara

 • iz

  |

  Kinarestaurangen i Landskrona? Är den bra?

  Svara

  • Egoina

   |

   Nja, helt okej. Men inte mycket annat hade öppet 🙂

   Svara

 • B

  |

  Hej Egoina! Börjar med att skriva att du är så himla rolig och vacker (lovar att jag inte skriver så för att öka chanserna till svar… Eller?)

  Jag ska ha en avskedsmiddag för min vän som åker till ett annat land för att plugga (hon pluggar till läkare, hjälper du mig, berättar jag för henne och du får förhoppningsvis gratis rådgivning av henne när hon är färdigutbildad)
  Och du är så himla duktig på lekar, vill du snälla söta rara ge ett par förslag? Eller fråga dina bästaste läsare?
  Det är paaaniiiiiiik. Vill så gärna att allt blir perfekt.

  Svara

 • Jämtlandshanna

  |

  Va gulligt av din mamma att tänka på bloggen 😉
  Kramar och god fortsättning!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv