Follow my blog with Bloglovin

NYÅRSLISTAN

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?

– Jag har försökt komma ut ur min comfortzone vad gäller matlagning och bakning, jag har gått med i en exklusiv klubb på ett flygplan (haha) och jag har umgåtts mycket med barn.

 

Har du några nyårslöften?

– Nej. Jag tycker hösten känns mer nystart än vad ett nytt år gör konstigt nog.

 

Bästa köpet?

– Just nu vill jag säga min fina ljusslinga. Kanske inte det bästa köpet på hela året. Men den är allt mysig.

 

DSC05513

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
– Ja. Jag har svarat på frågorna i denna lista flera gånger, men detta är nog den första gången det faktiskt känns helt normalt att svara ja.

 

Vilka länder besökte du?

– Norge, Spanien, Danmark…och ja…det var nog allt. Förutom Sverige. Hoppas på fler resor 2015.

 

Vad var sämst?

– Allt pendlande. I somras var jag så trött på det att jag nästan bröt ihop. Det suger verkligen ur all energi att dra på saker och åka fram och tillbaka överallt hela tiden.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

– Gladare generellt. Men var ledsen under sommaren. Har nog varit gladast första och sista delen av året.

 

Favoritprogram på TV?

– Historieätarna och Dessertmästarnas julbak. Det sistnämnda är jag lite förvånad över själv, men så mysigt!

 

Bästa minnet från 2014?

–  Den 29 mars. Haha nog normalt att jag är så exakt, men det är det som är fördelen med att ha en blogg. Det var soligt, vi promenerade längs havet och åt årets första mjukglass. Minns bara att jag var så genuint lycklig.

 

20140329-173302

 

Vad ser du mest fram emot med år 2015?

– Examen(!), söka jobb, flytta, resa, pussas och dricka vin på uteservering.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? 

– Grubblat, pendlat, skjutit upp saker, sagt ordet ”yolo”, tänkt ”jag vill bara sova fem minuter till”.

 

Bästa boken du läste i år? 

– Gräspojken. Visserligen den enda boken jag läst som inte är relaterad till skolan. Men den var bra. Kul och enkel läsning, gillar att det var så korta kapitel = perfekt semesterbok.

 

Vad var din största framgång på jobbet 2014?

– Att jag ”anställde” Johannes. Han hjälper mig med första kontakten vad gäller samarbeteförfrågningar via mejl och det underlättar enormt för mig. Sen har jag också lärt mig att ta betalt och inte vara så mesig. Tidigare kunde jag ta mindre betalt än vad som är rimligt bara för att jag inte vågade säga ifrån och stå upp för mig själv. Har skärpt mig på den fronten.

 

Största framgång på det privata planet? 

– Har insett en massa saker med mig själv som jag jobbar på och känner mig som en bättre människa på många sätt.

 

Största misstaget? 

– När jag dammsög listen i köket. Det väckte någon jäkla spindel som sprang ut. FYFAN. Ryser fortfarande. Hemskt var det.

 

Vad spenderade du mest pengar på? 

– Mat. Har inga problem med det. Väljer bra mat och betalar gärna för det.

 

Något du önskade dig och fick? 

– Ett bra cellprovssvar :’)

 

DSC03552

 

Något du önskade dig och inte fick? 

– En ny lägenhet. Buuu.

 

Mest stolt över? 

– Att jag lyckades ta igen allt jag missat i skolan, nästan allt i alla fall. Det är svårt att ta igen saker om man missar dem eftersom det fylls på med nya saker. Men jag lyckades!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (40)

 • Carro

  |

  Men så högt flyger man ju inte när man åker till Spanien? 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Förstör inte detta för mig nu 😉

   Svara

 • Fanny

  |

  varför finns frågan ”vad önskar du att du gjort mindre?” med två ggr? 😮 haha

  Svara

  • Egoina

   |

   HAHA, vad fail! Och att jag dessutom svarat olika saker. Blev nog lite knasigt när jag kopierade in, tror det ska vara ”vad var sämst” typ. Ändrar 🙂

   Svara

 • Jonna

  |

  Haha, 10 000 metersklubben!

  Svara

 • Greta

  |

  Visste du att Historieätarna är nästa års julkalender;)

  Svara

 • mia

  |

  Vad är det för klubb då? 🙂

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Tina - en blogg som vill göra dig glad!

  |

  Haha, alltså, när jag läste det här så blev jag irriterad på vilken jävla klubb man kan vara med i som är uppe i luften???!!! Vadå, får man ngn inbjudan? Vad har jag missat.

  Några sekunder senare sjönk det in…vad det var…hehe.

  *bra jobbat*

  Svara

 • E

  |

  Exklusiv och exklusiv, vet inte hur exklusivt det är att ha sex på en smutsig flygplanstoalett

  Svara

  • Minna

   |

   Håller med, taskigt emot de personer som ska in där sen. Uäk!

   Svara

   • Izabella

    |

    Haha ja stackars alla som ska in där sen och SKITA, vem vill skita där någon haft sex liksom? Du får ursäkta mig men tyckte det var en lagom bitter kommentar.

    Svara

  • Felicia

   |

   Haha buttmad över att du inte gjort det eller?

   Svara

   • L

    |

    Måste man vara butthurt för att man inte har gjort det? Jag skulle till exempel aldrig någonsin göra det. Det är äckligt och verkligen ingenting att vara stolt över eller skryta med. Inklusive att en toalett används av en anledning och inte för att man ska ha sex och låta människor vänta.

    Svara

    • Egoina

     |

     Tycka vad man vill, respekterar det. Men det var absolut inte någon kö och dessutom fanns flera toaletter. Men sen är det ju inte säkert att det är en sådan klubb jag syftar på 😉

     Svara

 • J.

  |

  Älskar Historieätarna! Det kollar jag och mamsen på varje måndag kväll hehe. 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Vart är ljusslingan köpt? 🙂

  Svara

 • Julia

  |

  Men åkte inte du utomlands eftersom att du inte hade någon fläkt, men så hade ni inte det på hotellet heller, hahahha så roligt.

  Svara

  • Julia

   |

   Men oj, missade spaninen, läste ”Sverige”. Hihi.. Fast fortfarade roligt gällande fläkten.

   Svara

   • Egoina

    |

    Haha! Ja det kändes en aning dumt 😉

    Svara

 • tira

  |

  Men seriöst. Vilken gång på raken har vi fått läsa det nu. We get it. Du har k****** på en toalett (egentligen inte ens tillräckligt högt upp för att räknas). och är jättestolt över det.
  Och den gången du skröt om att du aldrig behövt hjälp o alltid klarat dig själv förstår man ju nu såhär i efterhand också varför när du skriver att din pojkvän var skyldig dig 300 kr. Asså kom igen. 300 kr. Till sin pojkvän. Omg. Tog fram skämskudden när jag läste det.
  Då förstår man att du har klarat dig om man är så noga som du. Lite snålt. Och osexigt i ett förhållande,
  speciellt när det gäller så lite pengar.
  O du gillar o gärna lägger pengar på bra mat. Mat kostar typ noll kr i Sveriges jämfört i norge där jag bor. Tycket bara du verkar lite såhär svenne snål 😛 om man får säga vad man har för bild av dig o det antar jag att man får eftersom det är ett kommentarsfält. Inget elakt mot dig bara vad jag tycker.
  Ps. Egentligen grym på att stava men tar för lång tid
  haade 😀

  Svara

  • lovisa

   |

   Haha oj, avundsjuk eller bara bitter? Ingen tvingar dig att läsa Egoinas blogg och om du tycker den är så himla dålig, osexig, snål och pinsam finns det ett kryss uppe i hörnet.
   Gott nytt (förhoppningsvis mindre bittert) år!
   Och till dig Regina, you go girl! *hive five*

   Svara

   • Egoina

    |

    Tack fina du! Eller hur, det finns ett kryss 😀

    Svara

  • Nina

   |

   Haha herregud vilken bitter kommentar. Ta ett snällpiller vetta

   Svara

 • tira

  |

  Värt o vara inne på en blogg där man inte får ha en åsikt om dig sålänge den inte är aaas gulleligullgull .. boring .. dock förväntat av någon anledning. Hoppas iaf du fick användning av dom trehundra k r o n o r n a. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, man får tycka precis vad man vid. Kram till dig! Du verkar behöva det 🙂 Tips är att inte vara här inne om det inte känns ”värt” eller om du helt enkelt stör dig så mycket. Det är nämligen frivilligt. Ha det bra!

   Svara

  • Matilda

   |

   Det är klart att du får ha en åsikt men du måste inte nödvändigtvis berätta den åsikten för alla. ”Inget elakt mot dig bara vad jag tycker” är ju sämsta bortförklaringen ever. Du vet att du skrivit något som är elakt och trots det väljer du att trycka på ”skicka kommentar”, när du lika gärna kan vara tyst och låta bli med att trycka ner folk. Blir inte klok på detta beteende.

   Svara

   • Anna

    |

    ”Det är klart att du får ha en åsikt men du måste inte nödvändigtvis berätta den åsikten för alla.”

    Allvarligt? VEM är du att bestämma vad folk får säga och inte? Du själv ”trycker ju ner folk” med DIN kommentar, för inte var den så himla snäll heller. DET är ett beteende som jag inte blir klok på, att man inte får säga vad man tycker.

    Håller även med om att Egoina verkar riktigt snål. Påstår sig handla dyra saker, men visar bara upp rea-fynd från H&M, Gina, eller något annat tattigt ställe. Kommer fortfarande ihåg ett inlägg där hon skrev att hon just ”köpt det dyraste plagget hon någonsin köpt”, vilket var en jacka från Peak för 1000 kronor. Dyrt, verkligen, NOT.

    Hon äger ett par Hunter-stövlar, men dom FICK hon väl från sin faster eller något? Hon har en p-dator värd 4000, men den FICK hon från företaget. Hade hon inte fått den så hade hon tvingat sin kille att betala hälften. Håller med Tira, hatar också snåla människor. Det är det värsta som finns. En sak om ens kille är skyldig en 3000 kronor, men i ett förhållande så brukar det gå jämt ut, sådana där småsummor som 300. Såå, ja, det är snålt.

    Svara

    • Lisa

     |

     Jag håller med dig Anna. Om man har en åsikt har man all rätt i världen att få framföra den. Man ska inte bli tvingad till att vara tyst bara för att personen inte tål kritik. Och snåla människor är även det värsta jag vet. Min före detta pojkvän vägrade betala vår middag ute när jag inte hade några pengar så jag fick ta det sista jag hade kvar att leva på den månaden. Det är skillnad på att vara ekonomisk och att vara snål.

     Svara

     • Ally

      |

      Lisa:
      Förlåt, men om du inte hade pengar, varför gick du då ut och åt middag? Din pojkvän var inte snål, det var du som inte var ekonomisk. Bara att saga ”nej jag har inte råd att gå ut och äta, och om du envisas så får du betala ;)”, sen är det upp till honom. Du har ju enbart dig själv att skylla.

     • Lisa

      |

      Vilken extremt korkad människa du är. Ha det så bra. 🙂

     • Lisa

      |

      Ursäkta mig men vem tror du att du är? Tror du att du är någon som har vetskap om alla människor och deras förhållanden? För då tror du tämligen fel. Jag tänker inte förtälja för dig vilket vidrigt förhållande jag var i men låt mig säga såhär: Jag hoppas ingen hjälper dig när du har det svårt.

 • Lina

  |

  Oj här fanns det bittra människor. De brukar dyka upp vid års-resumes, haft en dåligt år själva kanske 😉

  Började kolla på historieätarna nu i veckan. Jättebra ju! Trodde ja inte 🙂

  Svara

 • Patrik

  |

  Läser kommentarerna och tycker att många missuppfattar. Står ju tydligt om dina framgångar på det privata planet. Alltså är du den första Svenska (norska) bloggare som skaffat ett privat plan. Du är alltså med i klubben för dom som har privata flygplan 🙂 Lyxigt, då behöver du inte ens låsa dörren till toaletten…

  Svara

  • Agnes

   |

   Hahaha så grym kommentar!

   Svara

 • tira

  |

  Hahaha amen snälla någon.. Hennes kille försöker va lite rolig med julstrumpe grejen o sen o få höra typ ”du vet att du redan är skyldig mig 300” förstör ju allt de gulliga o roliga. Får man inte diskutera olika beteenden eller. Det är inget elakt o jah mår ej dåligt eller är bitter, tycker bara de e kul, trodde inte man var skyldiga varandra så lite pengar i ett förhållande 😀 de e ju snålt och svenskt = svennigt 🙂 inget elakt alls. Kram på er med snålisar 🙂

  Svara

 • tira

  |

  Enligt regina får man tycka som man vill o alla är olika o bla bla men det är det som är så jobbigt med bloggare. Dom som försvarar o är söta får som svar: åå tack fina du bla bla o dom som vågar säga vad dom tycker utan att va elaka: du behöver en kram du, hoppas du får ett bätttre år bla bla
  man ba
  hahahahahaha plz, får det finnas människor som mår as bra och ha en åsikt tex.
  detta är tex någonsin jag kommenterat på en blogg (enbart för jag skäma o stör mig på snålhet så mycket samtidigt som de e lite kul)
  o jag mår bra 🙂 tro mig
  alla som inte rövslickar o säger va dom tycker mår inte dåligt 🙂 fatta de

  Svara

 • E

  |

  Ser ut som listan jag tipsade om men kan ju hända att fler kom med det förslaget.. Kul att läsa dina svar hur som helst! 🙂

  Svara

 • RMCK - en skönhetsblogg

  |

  Men gud, vilka bittra människor det finns. Hur orkar en sitta och leta och påpeka fel hela tiden, överallt?

  Du äger Regina, rock on!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv