Follow my blog with Bloglovin

Mysig dag

Vi var ute igår, som alla andra. Det var helt galet mycket folk. Det var lång kö redan vid 22.30. Vi var förutseende och åkte ner tidigt. Jag, Lina och Sara tog stämpel på en nattklubb och sen satte vi oss på en bar och drack drinkar. Tjejerna som mötte upp oss några timmar senare fick inte komma in eftersom det var fullt. Helt sjukt. Kul hade vi i alla fall.

När jag kom hem mitt i natten väntade den bästa överraskningen i min säng, nämligen Johannes. Idag har vi gått på stan och lunchat. Vi har handlat massa godis och ska se på tv hela kvällen. Perfekt bakis-dag. Inte för att jag är bakis, men mysigt att ha en sån dag ändå.

 

DSC05853

DSC05842

Outfit just nu. Den fina mysdressen jag fick av mamma. Tror att allt är från Cubus.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

 • Kardashians

  |

  Vad mysigt!! Himla fin kvinna :D!!

  Svara

 • Karre

  |

  Att ha en mysdress är så jävla underbart att det borde vara olagligt nästan. 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! Bästa 😀

   Svara

 • Ella

  |

  Detta har inget med bara detta inlägget att göra men vill skriva det ändå, läser din blogg varje dag och du är så grym på det du gör! Lämnar alltid bloggen med ett fett leende på läpparna! You go girl!

  Svara

 • Robert

  |

  Inte så dumt. Morgonrock är det som gäller här. 😉

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Josefin

  |

  Fick precis dessamma! Underbart sköna 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv