Follow my blog with Bloglovin

Date-night

Jag köpte strumpbyxor med fleece inuti idag, vanliga strumpbyxor går ju knappast att ha längre. Hoppas att de är varmare så att jag kan fortsätta ha klänning. Får väl se om jag fryser ihjäl på vägen eller inte.

Nu blir det date-night! Först ska vi äta lite mat och sen ska vi på bio. Mysig lördag! Så himla vuxet att vi tog en tidigare bio för att vi ska upp tidigt imorgon förresten. #pensionärer

 

DSC04849

DSC04741

DSC04824

DSC04826

Hade lite extra tid så jag gjorde en svart och silvrig skuggning. Jag älskar smink. Önskar att jag tog mig tiden till att göra lite roliga sminkningar oftare.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (32)

 • Felicia

  |

  Skitsnygg sminkning!!
  Har du börjat redigera dina bilder btw?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Nää, bara ljusstyrka och sånt i iPhoto. 🙂

   Svara

 • Amanda

  |

  Så himla tråkigt att du redigerar dina bilder nu för tiden. 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha va?? Det enda jag gör med bilden är att ljusa upp den eftersom min kamera tar så mörka bilder. Det är dock stor skillnad i kvalité eftersom jag numera tar bilder med en riktig kamera istället för endast med telefonen. Jag vet inte ens hur man redigerar bilder.. Jag använder iPhoto. Syftar du på ljusstyrka och kontrast när du skriver “redigera”? Varför är det tråkigt?

   Svara

   • Amanda

    |

    Nej, jag tänkte mer på huden, jag tyckte bara att det såg ut som det. Nu skrev du ju två gånger att du inte redigerar mer än ljusstyrka och kontrast så då är det kanske kameran som gör att det ser ut som det.

    Det vore tråkigt ifall du redigerar dina bilder utöver det “vanliga” eftersom retuscheringen då sprider sig från tidningarna till den vanliga världen = vi kommer aldrig ifrån pressen av att alltid vara hundra procent felfria, sen kan ju folk skita i det och göra hur de vill ändå. Det var det jag menade med tråkigt, det var alltså inget emot dig speciellt utan bara allmänt tråkigt för jag trodde att du inte kände att du kunde visa upp en icke-perfekt hy. Lite så tänkte jag.

    Svara

    • Egoina

     |

     Okej, jag förstår. Nej, jag skulle inte göra så! Kameran har en soft skin effekt. Dessutom har jag väldigt fin hy just nu. 🙂

     Svara

 • Robert

  |

  Snyggt! 😀

  Svara

 • amanda

  |

  Jättefint! Ha en bra kväll.
  Vart kan man köpa sånna strumpbyxor? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   På H&M. Men de var inte jättevarma 🙂

   Svara

 • Marie

  |

  Var kan man köpa sådana? 😀

  Svara

 • Jea

  |

  Vart har du köpt strumpbyxorna? Måste ha!

  Svara

 • Maria

  |

  Ull värmer bättre än fleece ❤️

  Svara

 • Cecilia

  |

  Vad fin du är! Hoppas ni får en supertrevlig kväll. 🙂

  Svara

 • lovisa

  |

  Ååå vars köpte du dina fleece strumpbyxor? Har letat efter ett par så länge!

  Svara

 • Julia

  |

  Var köpte du de strumpbyxorna? Pratade om det med en kompis idag och det verkar ju som världens bästa grej!!

  Svara

 • Fanny

  |

  Kan man få veta var du köpte dessa strumpbyxor? Me want! Och btw du är skitsnygg!

  Svara

 • Milla

  |

  Önskar också att du tog dig tid till att göra roliga sminkningar oftare, pga att du är väldigt duktig på det och jag inspireras 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Kanske borde det då 🙂

   Svara

 • Petra

  |

  Gah vad snygg du är!! Hoppas ni får en rolig och mysig kväll! Första gången jag kommenterar fast jag har läst din blogg i flera år, blir alltid lika glad av att kika in här så ska defentivt börja försöka visa det i kommentarsfältet också.. 🙂 tack för bästa bloggen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack 🙂

   Svara

 • Sara

  |

  Supersnygg sminkning! Vilken film blir det? 🙂

  Svara

 • bea

  |

  Tips! Tips! Jag har ett par 100 den från hm å ett par ullmix, också från hm, utanpå å det funkar skitbra (än så länge iaf, e ca -5 här). Känns inte klumpigt heller:)

  Svara

 • J.

  |

  Du är så fin!

  Svara

 • Hanna

  |

  Haha! Senaste gången jag och min pojkvän var på bio så såg vi en film som gick kl två (på dagen). Snacka panschis på den… 😉

  Svara

 • LILIJA

  |

  Så himla snygg sminkning 🙂

  Svara

 • Ivana

  |

  Men åh den sminkningen borde du göra en tutorial på! Stört snygg, perfekt till nyår.

  Svara

 • Anna

  |

  Super snygg sminkning! Var kommer ögonskugga ifrån?
  Hoppas ni fick en mysig kväll 🙂

  Svara

 • J

  |

  Jag har också såna strumpbyxor, men brukar köra ett par vanliga tunna (40den) under också för att inte frysa! Superfin sminkning btw! 🙂

  Svara

 • Kristina

  |

  Vilken kamera använder du? 🙂

  Svara

 • Linnea

  |

  Jag har såna strumpbyxor med fleece och älskar dem! 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag kör med dubbla thermoleggins. Ioförsig bor jag i de norra delarna av Sverige så de är ju troligtvis inte lika kallt nere hos dig men för mig är detta perfekt och mycket varmare än byxor!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv