Follow my blog with Bloglovin

Made for walking

Jag älskar mina nya skor! Jag har kommit fram till att jag knappt äger några platta skor alls. Jag går alltid med klackar. Så det viktigaste för mig är att de är sköna.

Vet ni var jag hittade dem? På H&M! H&M gör faktiskt helt okej skor, jag har haft ett annat par därifrån också som jag använt flitigt, men de är i mockaimitation och därför inte lika lätta att använda.

 

DSC04011

DSC04013

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Emma

  |

  Är också på jakt på nya skor, vad kostar dem? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   300 kronor 🙂

   Svara

 • H.

  |

  Vilka fina! Jag använder också alltid alltid skor med klack, förutom när jag ska på powerwalk typ. Börjar dock bli orolig över att det är farligt för rygg, höfter och knän. Hoppas inte, för i så fall är jag screwed! 🙁 Haha

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Eller ja, nu tänkte jag på pizzan jag åt förut. 😉 Det var nog snygga skor det där. 😀

  Svara

  • Estelle

   |

   Jag måste berätta att jag alltid scrollar ner för att hitta din kommentar. Det är skönt att du alltid är en trevlig fast punkt här hos Egoina 🙂

   Svara

   • Robert

    |

    Tack, tack. 🙂

    Svara

    • Emm

     |

     Men vem är denna mytomspunna Robert som alltid kommenterar? Känner du Egoina? 🙂

     Svara

 • Lulle

  |

  Snygga skor. Värsta modebloggerskan du gått och blivit ju 😉

  Svara

 • LILIJA

  |

  Jättesnygga 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Snygga! Synd att de inte är i skinn, är nämligen det materialet jag satsar på vad gäller höstskor. Det måste vara bra kvalitet och gå att torka av för att funka som vardagsskor under svensk höst 🙂

  Svara

 • Kardashians

  |

  H&M kan ibland alltså ;). Jättefina :D,!!

  Svara

 • Hej!

  |

  Jag köpte dessa förra året, väldigt liknande modell iaf!
  Tyvärr lossnade klacken och skobottnet efter några månader… 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Hoppas inte det blir så! Exakt samma hände med ett par skor som jag beställde från Nelly för några år sedan. Var mitt i Malmö när det hände.. haha

   Svara

 • Julia

  |

  Är det gummiklack på dessa, om inte, låter det mycket när man går?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, tror det. Låter typ som andra boots. 🙂

   Svara

  • Sandra

   |

   Vagabond brukar ha gummiklack annars, jag tror jag vet vad du frågar efter. De skorna låter ingentiiiing typ. Underbart! Eller ah, ibland vill jag att det ska låta lite. Men då vill jag kunna välja det själv lite mer 🙂

   Köpte ett par skor med klack från H&M för typ… 6 år sedan. Klacken var inte så hög, men det här var innan tjocka sulor och platå var inne, så det var typ ingen stötdämpning och de små klackarna lät väldigt högt.

   Svara

 • Isabella

  |

  Åh! Hade dem där förr-förra vintern! Hann ha dem in till våren då klacken gick av på en utekväll (tål att nämnas att det va PRECIS efter förfesten och vi skulle gå till krogen)! Kanske ska ge dem ett andra försök för snygga det är dem 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv