Follow my blog with Bloglovin

Kärlek till er

Ni alltså! Ni är så fantastiska! Jag rekommenderar alla som känner sig lite nere att läsa kommentarerna i förra inlägget. Man mår så mycket bättre när man vet att man inte är ensam. Tack för att ni finns och för att ni inte får mig att känna mig som töntigast i världen.

Jag startade dagen med att städa hela badrummet från topp till tå. Åh, vad skönt det känns nu. Sen åkte jag och handlade en massa mat och nu är kylen helt full.

 

DSC04002

DSC04001

Sminkade mig och fixade håret gjorde jag också. Ytligt ja, men det funkar.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

 • Robert

  |

  Blev riktigt snyggt det där. 🙂

  Svara

 • Jämtlandshanna

  |

  Ja visst är det skönt när man skriver om sånt där som man känner att, det här kan ge vilka reaktioner som helst. Å så får man kärlek tillbaka. Gött mos! 🙂
  Kramar

  Svara

 • Lina

  |

  Kände igen mig som fan i förra inlägget! Får då och då skitdagar när man känner sig helt hopplös. Och så gör man ingenting, disken får stå en dag till och man äter en massa skitmat istället för att träna och så blir det ännu värre. Men på senare tid så har jag faktiskt lärt mig att tänka ’det är bara en sån dag, det går över’ och att jag inte ska ha ångest för att jag inte gjort något vettigt. De går ju oftast över och nästa dag tar man tag i sitt liv, fixar sig som du säger hjälper faktiskt, och så brukar det bli bättre tycker jag 🙂 din blogg får en alltid att må bra!

  Svara

 • Lina

  |

  Men sluuuuuta vad snygg i håret du var!!!! Får mig typ att vilja bli brunett, och jag är superblond naturligt och glad över min hårfärg som typ alla frisörer jag nånsin gått till inte ens trott är på riktigt typ :p

  Svara

 • Emelie

  |

  Herregud vad du ser bra ut. Snygg, vacker.. Skriver himla härligt och underhållande också, åh så glad att jag hittat hit 😀

  Svara

 • Sarah

  |

  Såg bilderna utan att skrolla ner till texten under först och han tänka ”och så hann hon med att se helt sjukt snygg ut också, idag igen”. Skönt att du fick undan en del ångest-punkter på listan! 🙂

  Svara

 • Jackie

  |

  Jag fick sova inatt! 🙂 Ha en fin dag!

  Svara

 • Bianca

  |

  Tack för en härlig blogg Egoina! Ville bara säga att hårfärgen framhäver verkligen dina blåa ögon och jag gillar hur du sminkar dig! Kan du berätta för oss vilka sminkprodukter du använder (foundation, mascara osv)?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv