Follow my blog with Bloglovin

Hipster-kit

Det var verkligen ett hipster-kit. Haha! Här snackar vi ett företag som gjort sin research förresten. Såna som jag som pluggar marknadsföring blir ju nästan lite stolt. Ser ni texten och tatueringen?

Paketet innehöll förutom lösskägg, mössa och glasögon (hehe) också en surdegspizzadeg. Vet inte om jag vågar äta den dock, jag fick nämligen avin för några dagar sedan. Det låg kylklampar i paketet och de var inte kalla längre. Så mindre fräsch deg, men skägget var ju nice.

 

20141029-180031-64831447.jpg

DSC04026

DSC04028

DSC04029

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (27)

 • CheeseDoodle

  |

  Även snygg i skägg ser jag 😀 Med eller utan skägg är du smoking hot. Akta bara så du inte fastnar med skägget i brevlådan 😉

  Svara

 • Patrik

  |

  Lite lik Adam Alsing…

  Svara

 • Linnea

  |

  Hahah! Roligaste jag har sett. Sjukt bra 🙂
  Dock är jag lite trög, eller bara trött och blind och kan inte förstå vad det står på tatueringen??

  ps. riktigt snygg som hipster 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Det står Johannes, haha 🙂

   Svara

   • josefin

    |

    Är det inte skrivet i den stilen som du hittade på för ett tag sen? 😀

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha!! Nästan 😉

     Svara

 • Kardashians

  |

  hahahahahaha! underbart :D!!!!! passar så himla bra 😉

  Svara

 • Anna

  |

  Hej Egoina. Jag läser regelbundet din blogg. Vilket jag har gjort sedan flera år tillbaka. Du äger!

  Eftersom du äger och verkar allmänt klok har jag några frågor till dig. För man kunde väl ställa frågor såhär under alla inlägg va? Hur som, du väljer om min fråga passar in att besvara i ett ”frågestundsinlägg”.

  Jag har precis börjat på universitetet (i augusti). Jag trivs inte alls. Själva utbildningen är helt ok. Till och med bra. MEN den sociala biten är otroligt påfrestande. Studentlivet är inte för mig. Vilket resulterar i att jag inte blir en del av gemenskapen. Alternativa gemenskaper tycks inte finnas. Hur hanterar man detta? och hur ser du på din egen studenttid? Har du varit med på evenemangen? Jag funderar på om hajpen (hypen?) försvinner över tid och om livet på universitetet förändras ju längre in i utbildningen man kommer. Jag funderar på att hoppa av, men det blir ju i så fall av fel skäl. För min åsikt är ju att man inte ska hoppa av för några andra skäl än att själva utbildningen känns fel.

  Nu ska jag sluta negga ner ditt kommentarsfält och gå och lägga mig. Ha en fin kväll.

  Mvh Anna

  Svara

  • Robert

   |

   Besvärligt dilemma. 😛

   Människor är ju olika av naturen och det finns ingenting som säger att alla måste gilla ”studentlivet”. Jag tror att en del gillar det på riktigt, en del känner sig tvingade att gilla det för att passa in, och en del struntar i det. 😛

   Du är säkert inte ensam om att inte gilla studentlivet även om det inte märks. 😛

   Svara

  • hm

   |

   Hej Anna! Jag ville bara säga att jag inte var med på någon social aktivitet på min introduktionsvecka, och inga evenemang heller (sittningar och fester hit och dit!). Tycker verkligen inte om den biten heller och då tvingar jag mig själv inte till något! Jag hittade andra som inte heller deltog i några aktiviteter och det fick vi gemensamt haha och höll ihop i fyra år:) så avvakta lite så kommer du säkert klicka med någon från klassen:) du kommer lära känna folk bättre under grupparbeten osv så var inte orolig! Och fortsätt absolut om utbildningen i sig fångat ditt intresse, för det sociala påfrestandet finns mer eller mindre med i varje utbildning skulle jag tro!
   Kramar!

   Svara

  • l

   |

   Jag har pluggat i 5,5 år och tar examen i januari (yay) och har aldrig varit med på det typiskt studentiga. Studentivet är inte min grej heller, jag dricker inte ens alkohol liksom. Jag flyttade till en ny stad utan att känna någon, så första tiden kände jag mig lite ensam, men det går över! Försök vara lite extra social med någon som verkar trevlig i din kurs. Fråga om ni kan plugga ihop eller om någon vill träna/promenera/fika/handla vad som helst! Universitet brukar dessutom ha många olika sorters ställen att mötas. Jag gick med i drama- och spexgruppen, för sånt tycker jag är kul. Det brukar finnas allt möjligt, från stickning till innebandy. Då lär man känna massor av människor och får ägna sig åt sitt intresse!
   Det kommer gå bra och vi hejar på dig! Kram

   Svara

 • Linnéa

  |

  Haha, vilken kul grej! Jag vill egentligen inte vara en sådan som kommenterar utseende, men jag kan inte låta bli – fy vad söt du är i skägg!

  Svara

 • Sarah

  |

  Men ohh vad gulligt recept och söt lapp det var! 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Snyggt skägg, som sagt. 😉

  Svara

 • maria

  |

  men varför va paketet så stort???

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, jadu, bra fråga. 😉

   Svara

 • Jämtlandshanna

  |

  Du är supersnygg! Väldans cool tatuering, och med ett bra namn! 😉
  Kram

  Svara

 • Ylva

  |

  Hahahah! Snyggt skägg 😉

  Svara

 • Malva

  |

  Hej! Ville bara säga att annonsen du har för Sony täcker rubriken och översta stycket på ditt senaste inlägg, iaf när man läser från surfplatta. Kanske går att fixa? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack för att du säger till. Jag mejlade precis, så hoppas de åtgärdar det! 🙂

   Svara

 • Annie Bergström

  |

  har hittat en vidrig artikel som jag tycker du borde ta upp i din blogg, den handlar om varför man ska dejta en tjej med ätstörning. Kolla min blogg så finns den där! snälla jag säger inte detta i reklam syfte utan detta är ett problem i vårat samhälle! Kram på dig!

  Svara

 • Annie Bergström

  |

  Tjena bruden! har hittat en vidrig artikel som jag tycker du borde ta upp i din blogg, den handlar om varför man ska dejta en tjej med ätstörning. Kolla min blogg så finns den där! snälla jag säger inte detta i reklam syfte utan detta är ett problem i vårat samhälle! Kram på dig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Fyfan! Hoppas det där är ironiskt, fast lika hemskt ändå såklart. Jag vill inte ta upp det eftersom jag inte vill ge sidan några klick (finns reklam där). Kram!

   Svara

 • ab

  |

  Tyckte det var kul att de skrev din pojkväns namn på tatueringen men det blev lite för mycket i texten med tanke på att du och den som skrev den inte ens känner varandra.

  Svara

 • mia

  |

  Mem du måste köpa och testa pizzan då- dem är muchos god!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv