Follow my blog with Bloglovin

Hämtade paket

Jag hämtade paket när jag skulle handla och alltså…haha, vad dum jag kände mig. Jag hade ingen aning om vad det skulle vara (mm, jag vet, tufft att vara bloggerska) och blev lite upprörd när det var ett så stort paket. Hur ska jag ta hem det liksom? Men det gick bra. Också kul att folk på bussen säkert trodde att jag beställt ett hipster-kit till mig själv. Haha!

Tjejen i förbutiken sa att jag skulle sluta beställa saker i namnet ”Egoina”. Jag orkade inte ta diskussionen, men tror hon på riktigt att jag sitter och beställer hem saker och skiter i att uppge mitt namn och istället skriver Egoina?

 

20141029-180032-64832020.jpg

 

Visar er vad det var i det stora paketet sen!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Maria

  |

  Åh vad störande reklamen är högst upp! Jag kan inte läsa de första meningarna för den är i vägen 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Oj! Vilken reklam? Så är det inte för mig?

   Svara

  • Sofie

   |

   Mig med från ipad men funkar på samsungtelefonen. Är sonyreklamen som lägger sig framför texten på första inlägget.

   Svara

 • Jämtlandshanna

  |

  Haha, det tror jag att du gör… Bara Egoina också, utan efternamn. Kanske ska börja beställa saker som Jämtlandshanna. Haha
  Kramar

  Svara

 • Semra

  |

  Antar att hon tror ”påriktigt” att du själv skriver egoina när du beställer för antagligen har majoriteten av alla dina paket kommit i det namnet. Kanske jag som överreagerar men varför ska du dumförklara folk när de bara ber dig att ändra det. Visst kan inte du styra i vilket namn folk skickar paket åt dig men hey, smile and be happy, du fick iaf gratis paket.

  Svara

  • Egoina

   |

   Försöker inte dumförklara någon, men är ju rätt så maktlös i det här, jag bestämmer inte själv om jag ska få paket eller till vilket namn de ska skickas. Jag känner mig ju sjukt dum när hon ”säger till mig” och det är lite pinsamt att hon tror att jag uppger en fejknamn. Men det är såklart inte hennes fel och jag förstår ju att hon tror det. ”Smile and be happy”, haha jovisst. Jag är inte otacksam, men oftast får jag bara skit hemskickat. 😉

   Svara

   • Semra

    |

    du får iaf något hemskickat! lotta ut dom till bloggläsarna då! 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Ska jag lotta ut typ plastskal med olika företags loggor på eller usb-minnen med information om olika företags kampanjer? Vet inte hur stort intresset hade varit alltså…

     Svara

 • ellinor

  |

  Haha det skulle dock vara det roligaste någonsin, att bara hitta på ett eget alterego och använda sig av det hela tiden. Typ, man lämnar fram ett leg och så är det fejk med ens alterego. Eller när man ska till tandläkaren och lämnar sitt fejknamn istället.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Om det ändå gick att göra så!

   Svara

 • Carro

  |

  Nej visa inte glossyboxen än… har ju inte fått min än;) vänta till helgen? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ska inte visa den, don’t worry 🙂

   Svara

 • Linn

  |

  Enligt postens regler får man som ombud inte lämna ut postpaket/rek/postförskott till någon om namnet på paketet inte stämmer överens med namnet på legitimationen. Verkar vara en snäll tjej som bara påpekar det för dig, kanske för att underlätta för dig i framtiden 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, nej jag förstår det. Undrar vad jag skulle göra om hon inte var snäll, googla mig själv? Eller strunta i det bara 😉

   Svara

   • Caroline

    |

    Det hade inte spelat någon roll om du hade googlat dig själv för att bevisa din identitet, det är inte giltig legitimation. Om du hade struntat i att hämta ut paketet på pin kiv så hade det inte försvårat tjejens dag det heller, paketet hade bara skickats tillbaka som så många andra. Tjejen var både snäll och begick tjänstefel genom att ge dig paketet ändå.

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha, nej det förstår jag ju såklart. Skulle aldrig legitimera mig med google, det var ett skämt.

     Svara

  • Kattis

   |

   Det är en sån grej som de som skickar ut paket borde känna till, tänker jag?! För man kan ju som sagt bli nekad (man SKA bli det) om namnen inte stämmer överens.. och då åker ju paketen tillbaks till avsändaren och så var allt i onödan. Det känns som att det BORDE ingå i paketskickarnas arbetsbeskrivning att hålla koll på postens (eller annan budfirma som man använder) regler :O

   Svara

   • ab

    |

    Ja, jag tänker också att företagen som skickar borde inse att det kan ställa till det om de bara skriver ”Egoina”.

    Svara

 • Kat

  |

  Tror du får börja lägga till ett p.s för alla företag som vill sponsra haha.

  Svara

 • P

  |

  Det är ju inget tvång at hämta ut paketen.

  Svara

 • ylva

  |

  Hahahaa! Hade ju vart helt underbart om du bara hade suttit och beställt hem saker under namnet egoina.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv