Follow my blog with Bloglovin

Håll er till en serie

Hur FEEEEEL tror ni inte att det kändes när Vee dök upp i ett gammalt avsnitt av Greys Anatomy som jag såg häromdagen? Ni som ser Orange is the new black förstår vad jag menar. Man ba ”Meredith, akta dig för henne hon är ond!!!!”.

Att inte folk skådespelare och skådespelerskor förstår att de ska hålla sig till EN serie? Det blir så fel annars. Som Monica i Cougar Town? Nej nej neeeej!!!

 

20141028-132916-48556482.jpg

20141028-132915-48555770.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (34)

 • Sandra

  |

  ahaha jag håller med!

  Svara

 • Emilia

  |

  Vet precis vad du menar! Tror jag följer runt 9 eller 10 olika nu, svårt att hålla koll på!

  Blev slagen av mitt ex i 3,5 år.
  På min blogg har jag skrivit om vad som hände och hur jag kom vidare!
  http://www.nattstad.se/karinemiilia

  Svara

 • Emmy

  |

  Just det, det är från Greys Anatomy jag känner igen henne ifrån! Thank you haha.

  Och nej, Monica borde inte vara med i Cougar Town, men det allra värsta valet av skådespelare tyckte jag dom gjorde i ”Divergent” och ”Förr eller senare exploderar jag”. Först såg jag ”Förr eller senare…” och då är det en tjej och en kille i huvudrollerna och de ska vara flickvän och pojkvän. En månad senare såg jag ”Divergent”, och då är det samma skådespelare i den filmen som ”Förr eller senare”, men i ”Divergent” spelar dom bror och syster?! Åh så fel!!! (Blir möjligtvis lite extra upprörd för att jag har läst Divergent-böckerna och älskade dom…) Hur svårt kan det vara att hitta skådespelare som inte alldeles nyss har spelat ett kärlekspar i en annan film?! Eller tvärtom… Iaf, riktigt dåligt gjort. Buhu.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha seriöst? Jag såg Divergent häromdagen, ska alltså inte se Förr eller senare exploderar jag inom en snar framtid då 😉

   Svara

  • Sofia

   |

   Haha håller verkligen med, blir jättekonstigt ju:/

   Svara

  • Kat

   |

   Fick också den känslan! Har själv inte sett Tfios men bilder finns ju överallt från scenerna och man blir ju lite konfunderad.. 😛

   Svara

  • Sarah

   |

   Fast nu måste jag komma in som en liten viktigpetter här (också Divergent-fan)… 😉 Divergent släpptes först, så en får isåfall vända på det och säga att om boken The Fault in Our Stars tvunget måste förstöras med en filmatisering så kunde de åtminstone ha hittat skådespelare som inte spelade syskon först. Haha. (Detta förutsatt att Divergent rollbesattes först, men det tror jag)

   Svara

  • Sarah

   |

   Såg nyss ditt ”eller tvärtom”, hahaha. *trött*

   Svara

 • DeMarkey

  |

  Japp jag känner igen den känslan, det blir heeelt fel ! haha

  Svara

 • Nina

  |

  Asch, Jules i Cougar Town ser ju inte ut som Monica i Vänner. Courtney Cox har förändrats drastiskt rent utseendemässigt så det är som att titta på en annan person. Så det gör inget för min del.

  Svara

 • Bella

  |

  ÅÅÅÅÅH, det var därför jag blev asrädd av ”professor Ellen Daily” som var med i ett avsnitt av Drop Dead Diva alltså! Kände direkt obehag av karaktären men fattade inte varför. Tack för den insikten!

  Svara

 • Amanda

  |

  Det värsta är ju nästan Ross i Band of Brothers! Kom faktiskt över att det var jobbigt med Monica o CT efter ett tag. Hon är fortfarande lika hysterisk, udda och bossig så jag har accepterat att det kan vara ett parallellt universum och att serien är en bra serie att äta middag till 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Ja, det kan bli lite förvirrande. 😛

  Svara

 • Monika

  |

  Men ååh, jag ser på Scandal och nästan alla skådisar där är även med i Grey’s (eftersom Shonda Rhimes har gjort båda) och det är så sjukt störande! Det går lixom inte ihop haha

  Svara

 • Sarah

  |

  Ohhh, finns det något värre??
  Jag stöttar inte otrohet och måste därför välja bort många serier som verkar bra bara för att skådespelarna inte kan hålla sig till en. Till en serie alltså. Värsta sortens otrohet!

  Svara

 • Emelie

  |

  Läste precis detta inlägget och slog samtidigt på tv:n och vem dyker då inte upp i rutan i scrubs? Jo, Monica (friends/cougar town), lite roligt ändå haha 🙂

  Svara

 • petra

  |

  Jag blev förvirrad när Arizona var otrogen med ”peyton” haha

  Svara

 • Jämtlandshanna

  |

  Ja, visst blir det fel. Samma när de är med i någon film. 🙂
  Kram

  Svara

 • Chips&Choklad

  |

  Ibland är det helt fruktansvärt, men Monica i Cougar Town är helt perfekt! Tänker inte alls på att det är samma! 😀

  Svara

 • Linnéa

  |

  Förstå vad rörigt när denna kvinna dyker upp i gamla avsnitt av Cityakuten också! (Ja, jag erkänner jag tittar plus att jag älskar Cityakuten.)

  Svara

  • Elin

   |

   Cityakuten är bästa serien någonsin!

   Svara

 • sofi

  |

  Men det VÄRSTA är nog när man ser en spinoff serie och samma skådespelare dyker upp men har inte samma ”roll”.
  Som när jag såg private practise och ”April” dök upp men hette något helt annat OCH var gravid… och detta var ett bra tag innan hon dök upp i greys anatomy… blev bara så fel…

  Svara

 • Emelie

  |

  Eller hon som spelar Elliot i Scrubs och sen är med i How i met your mother. Blir så fel.

  Svara

 • louise

  |

  Vad tycker du annars om den nya säsongen av GA? Jag vet ju att du har varit en lojal följare länge så skulle vara intrssant att höra din åsikt. själv är jag besviken, känns som att serien bara har sitt bästa bakom sig och bara upprepar tidigare intriger och konflikter numera. tyvärr men inte alla serier kan klara sig till tio säsonger så tjusigt som Vänner gjorde.

  Svara

 • RMCK - en skönhetsblogg

  |

  Åååh, håller med!! En av huvudpersonerna i American Horror Story är med i någon ny serie och det passar han verkligen inte i!

  Svara

 • Kardashians

  |

  Hahaha du har så rätt xD! Det är skit jobbigt.. ;P

  Svara

 • Elin

  |

  Om du sett One tree hill kommer det kännas ännu mer fel när Peyton dyker upp i Greys Anatomy

  Svara

 • Malin

  |

  Haha JA! Värsta exemplet tycker jag är ”Breaking bad” där pappan från ”Malcolm in the middle” är huvudperson. Blir helt knasigt! Knasig familjefar till att vara kallblodig knarkkung.

  Svara

 • Lisa

  |

  Håller med! Eller när de hoppar till en film. Jag har fortfarande svårt att se Zach Braff i en film för jag tänker bara på JD! Och sedan så kan jag inte se på Breaking Bad heller för jag tänker bara på skådespelaren som spelade arkitekten Hammond i How I met your mother 😀

  Svara

 • Lilly

  |

  Det här är en av anledningarna till att jag inte kan kolla på How I Met Your Mother. Alyson Hannigan för mig är ju Willow som är med i Buffy! Ingen annan! Vilket i och för sig kan bli rätt jobbigt då hon är med i ganska många filmer. Men ändå. 😉

  Svara

 • Karin

  |

  Så förvånad att ingen har nämnt att Laura Prepon spelar i That 70 show, how i met your mother OCH orange is the new black! Bara olika hårfärg i alla serierna!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Då måste du liksom jag har stora problem med Mad Men. HELA Desperate Housewife-crewet samlade igen. Den värsta är Lee och Paul!

  Svara

 • Julia

  |

  Gud det är så frustrerande! Hon som spelar April Kepner i Grey’s Anatomy är patient hos Addison i Private Practice. Man kan väl iallafall hålla sig borta från spin-offs av en serie!

  Dessutom är det flera patienter från Grey’s mördare i Criminal Minds. Förvirring deluxe!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv