Follow my blog with Bloglovin

Kaköverraskning

Alltså vilken bra helg jag haft! Jag önskar att varje helg kunde vara såhär. Jag har fått träffa så många människor jag tycker om.

”Jag har en överraskning till dig”, smsade J när jag satt på bussen på väg hem till honom ikväll. Jag kom hem till honom och så sträckte han fram en korg med kiwis och sa ”varsågod”. Jag tycker inte så mycket om kiwi, så jag förstod ingenting och bara ”ehm..tack”. Men han skojade och det var inte alls kiwi, utan han hade bakat kakor! Väldigt gulligt eftersom jag häromdagen sa att han gör de godaste kakorna i världen. När vi precis började träffas så bakade han kakor och gav till mig i skolan en gång. Haha, så sött det var. Så skrev jag på Instagram att jag fick en kaka av min KK. Klasskompis alltså, hehehe.

I alla fall. Goda kakor! Och han gjorde speciella med mörk choklad bara till mig <3 !!

 

20141026-214050-78050105.jpg

20141026-214049-78049470.jpg

 

Lite bilder från Halloweenfesten kommer upp imorgon och jag tänkte också lägga upp en ”Cruella-tutorial”, såg att ni var några som undrade hur jag hade gjort och sådär.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

 • Hanna

  |

  Åh, jag vill ha recept på dessa!!

  Svara

 • Moa L

  |

  Recept tack!! :O

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Saga

  |

  Skulle du inte kunna lägga ut receptet på dem? Espresso House har väl något liknande och de är såå goda. Så sälla lägg ut receptet

  Svara

 • DeMarkey

  |

  mmmm vad gott, kan absolut tänka mig äta en sån frukost.. hihi

  Svara

 • Frida

  |

  Be han göra ett receptinlägg åt oss! 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv