Follow my blog with Bloglovin

Bananpannkakor

Jag skulle egentligen till skolan idag, men var inte så pepp på att pendla i två timmar för att lyssna på någon annans redovisning. Dessutom blir man sådär motiverad när vår lärare kom så sent igår och sen tyckte att vi skulle sitta kvar en timme utan att fråga. Så det var ju tråkigt att jag är sjuk idag. Jättejättesjuk. Kunde omöjligt åka till skolan. Heh. Eller?

Jag är inne i en bananpannkakeperiod. Det är så enkelt. Det är bara att mosa en banan med en gaffel och blanda med ett ägg till en ”smet”. Sedan steker man precis som man skulle gjort med en pannkaka. Jag smaksätter mina med kanel och kardemumma, gott!

 

DSC03970

DSC03971

Bananpannkakor, jordnötssmör, blåbär, banan, kvarg och egengjord müsli. Allt ekologiskt förutom kvargen och blåbären.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Smarrigt. 😉 Hade min bananpannkakeperiod förra veckan, men får nog lägga in en ny i schemat och experimentera mer med tillbehören. 😉

  Svara

 • Cornelia

  |

  Vad har du för jordnötssmör?? 🙂 Såg så mörkt ut..?

  Svara

 • Sanna

  |

  Jag har testat att göra såna pannkakor förut men de blir bara helt smaklösa. Klassiska pannkakor är ju inte så smakrika heller men bättre i alla fall. Kanske borde testa kanel/kardemumma också, men njaa… Har man bara ägg och banan, inte typ socker eller nåt alls (förutom kryddorna nu då)?

  Svara

 • Malin

  |

  Så gott med bananpankaka. Enkelt men väldigt gott 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv