Follow my blog with Bloglovin

Ni är fantastiska

Jag måste skicka lite kärlek till er mina fina läsare. Det slår mig ofta hur fantastiskt bra ni är, men lite extra häromdagen när jag frågade efter pepp och omtanke till en tjej som hade det jobbigt och ni genast skickade massa bra kommentarer. Åh, vilka bra människor ni är och vad glad jag är att ni vill hänga här, på min blogg. Ni stöttar och ger mig positiv energi dagligen också och jag vill att ni ska veta hur mycket jag uppskattar det!

Ofta är det idioterna som får uppmärksamhet, för de finns ju också. Men majoriteten av er är bara så bäst. Ville mest säga det. Tack för att ni läser min blogg!

Vi mot världen ♥

 

20141023-155147-57107910.jpg

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (28)

 • Lisa

  |

  Kram till dig och tack för att du är så härlig! 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  jag skulle kunna ösa superlativ över dig utan stopp, typ!

  du står för så mycket av det jag tycker är väsentligt för mänskligheten (nu lät det väldigt deep…) men jag vill påstå att du är en så fantastisk inspirationskälla för så många dessutom!

  de dagar du (fullt förståeligt) är så lack och trött på bloggandet att du vill ge dig av, snälla tänk då på att du behövs. på riktigt, du behövs.

  Svara

 • Spinkfinger

  |

  Jag har precis hittat hit! åååh vilken härlig människa du är 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Gulle! Det är en anledning att så många är fina här. Du drar åt dig goa läsare 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Tack för att du är den du är snarare!

  Svara

 • U

  |

  ÄÄÄÄ, right back at you! 😉

  Svara

 • Myhrans

  |

  Tack för att du driver den här bloggen som vi kan kika in på för att bli underhållna! Du är bra du. 🙂

  Svara

 • Johanna -+Återhämtningsbloggen

  |

  Du verkar vara en sympatisk och rolig person med bra värderingar. Förstår att du får många positiva kommentarer och det är du verkligen värd! 🙂 Tack för en bra blogg!

  Svara

 • M

  |

  Du ska ha tack! Tack för att du ha förgyllt mina dagar med din blogg i flera år och du gör det fortfarande än idag ❤️

  Svara

 • Denice

  |

  Måste berätta en kul grej… Skulle in å läsa på din blogg men lyckades googla ”egoina” istället. En av de relaterade sökningarna var ”egoina lår”
  Hahahaha sjukaste. Vem fan googlar på dina lår? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, jag hade en ”lårkampanj” för några år sedan. Det är nog därför 🙂

   Svara

   • denice

    |

    HAHA juste!!!
    Den va topp 3 iaf! Jag fick mig ett gott skratt 🙂

    Svara

 • Milla

  |

  Jaa men eller hur, din blogg känns som en liten oas av bra människor och skojigheter 🙂 Klart man vill hälsa på här!

  Svara

 • Izabella

  |

  Är man en härlig bloggare får man härliga läsare! Du är den friska vinden av ärlighet och positiv energi som behövs i bloggvärlden, kram på dig 🙂

  Svara

 • Stina

  |

  Jag har läst din blogg huuur länge som helst känns det som, jag minns inte ens när jag började men måste varit 6-7 år sedan. Att jag har läst om ditt liv varje dag i typ 7 år är väl sjukt??? Du har en av få bloggar som jag fortfarande läser och typ den enda som jag ser fram emot varje dag! Jag kommenterar inte särskilt ofta men idag kände jag bara för att påminna dig om att Du är bäst! 🙂

  Svara

 • Hannah

  |

  Tack för att du skriver din blogg! Den skänker mig glädje dagligen ☺️

  Svara

 • Helen

  |

  Att det är så mycket trevligt folk här kan ju bero på att du har en så jordnära, ärlig, rolig och även ”alldaglig” blogg. Keep it up! 🙂

  Svara

 • A

  |

  Alla människor är verkligen helt fantastiska ❤️ Jag var tjejen som skrev den där kommentaren och även fast jag mår mycket bättre nu så hjälpte era kommentarer så otroligt mycket! Jag har precis fått reda på att han faktiskt var otrogen, och att han blev tillsammans med en annan tjej två veckor innan det tog slut mellan oss! Min hund som jag köpte när vi var tsm har han passat ett par gånger och då tagit min hund till henne och låtit henne passa min hund! Killar är så stora svin att det är helt sjukt. Han säger att han fortfarande älskar mig och att han saknar mig, men jag tror inte ens tjejen vet att jag finns och att vi bott tillsammans i evigheter. Nu är jag bara så jävla arg och sviken, kan inte förstå hur någon man älskat så mycket kan förvandlas till en sån människa.

  Kärlek till er fina människor här ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså det är så sjukt? Vilket svin! Förstår att det är svårt, men hoppas du vet att du är värd så mycket bättre än den där idioten. <3

   Svara

   • A

    |

    Sjukaste jag varit med om! Får hoppas att Prince Charming finns någonstans där ute haha ❤️

    Svara

 • Donna

  |

  Älskar din blogg alla dar i veckan 🙂 <33

  Svara

 • cat

  |

  hoppas du vet att ”quoten” på väggen egentligen är en låttext från lou reed’s ”perfect day” annars vet du det nu i alla fall!!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv