Follow my blog with Bloglovin

Direkt från tåget

Okej. Ny nivå av douche: Man som sitter längst ut till gången i en fyra-säte grupp med sin väska mittemot sig på andra sätet längst ut.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Mich

  |

  Eller väldigt trevligt med människor som sätter sig precis bakom en och pratar jättehögt i telefonen HELA resan..och så finns det massa andra platser lediga. whyyy 🙁

  Svara

 • Linda Monroe

  |

  Jag har nåt värre, som jag såg i söndags! En gammal man som sitter på ett fyrsäte i bussen, med TVÅ ihopknutna plastkassar på de två sätena mitt emot honom! En på varje säte alltså! Jag menar, varför?

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså vad är det för fel på dem??

   Svara

   • Linda Monroe

    |

    No idea. Dumma gamla män…

    Svara

 • PrinsessaVanessa

  |

  Kanske hans molgan vänner sitter där också 😀 hihi

  Svara

 • Christoffer

  |

  Jag vet inte vad det är för fel på folk nu för tiden. Åker Öresundståg varje morgon, finns oftast inte en enda plats ledig eftersom folk väljer att ligga ned och ta upp flera säten, blockera med väskor, barnvagnar, cyklar etc. Börjar bli lite lätt irriterad..

  Svara

 • Anna

  |

  Bottenrekordet var nog förra veckan när vi skulle ta tåget till Stockholm..proppfullt i vagnen och en kille hade en fyrasits för sig själv. Väskan på ena innersätet och sina nakna fötter (ja han hade tagit av sina strumpor) hade han lagt upp på sätet mittemot sig. MYYYYSSS

  Svara

 • Sofia

  |

  Asså nej varför!? Varför ens sätta sig på ett fyrsäte när man är själv när det finns andra platser? Så får dom som faktist är fyra sprida ut sig i hela tåget:/

  Svara

  • Sofie

   |

   Jag kan svara för mig 😉 Jag föredrar fyrsäten för det är mer öppet och luftigare. Speciellt när det är mörkt ute får jag lite av klaustrofobikänslor på tåg, blir stressad och illamående. I fyrsäten känns det lite bättre.

   Svara

 • Johanna

  |

  Åh gud, jag blir irriterad bara jag läser! Hoppas det kommer någon som har plats bokad där! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Blir allt mer nöjd över att jag cyklar när jag kan. 😉

  Svara

 • Sanna

  |

  ”Ursäkta, är det ledigt här?” 🙂

  Svara

 • E.K

  |

  Din reaktion? Eller någon annans också kanske? 😉

  varning: Ja det är en (fake)spindel i videon men den är kul 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tänker inte klicka 😉

   Svara

  • Sofie

   |

   Om hon har en så stark fobi att hon inte klarar ett skämt med en fejkspindel på handen hade hon inte klarat att stå med mobilen i handen med en spindel springandes över (hade till och med jag tyckt var jobbigt och jag har ingen spindelfobi).

   Svara

 • Sara

  |

  Jag hade bara i ren protest knölat in mig väldigt klumpigt och satt mig bredvid honom. Hade gärna stött emot hans ben och suckat enormt mycket för att verkligen göra ett statement över hur dum han varit som gjort så.

  Svara

 • Myhrans

  |

  Förstår mig inte på dessa människor alltså…

  Svara

 • ab

  |

  Är ingen morgonmänniska och har turen att jobba flex så jag brukar börja ca 10 och gå hem 19. Varje gång jag ska vara ”duktig” och försöka börja 8 eller tidigare så ångrar mig just för att det är så jobbigt att pendla på rusningstid speciellt när folk inte visar hänsyn.

  Svara

 • Figge

  |

  En annan aspekt:
  Jag hör ofta på Öresundståget hur nypåstigna resenärer – gärna killar i gymnasieåldern eller strax över – högljutt kritiserar det faktum att det sitter ensamma resenärer på fyrsäten.
  Det finns då minst två saker som dessa missnöjda nypåstigna missar:
  1. Den ensamme resenären kan ha suttit på samma plats tillsammans med andra under lång tid, och de övriga kan ha gått av. Ska den ensamme resenären börja leta ny plats då?
  2. Resenären kan ha en reserverad plats där – för det kanske inte fanns någon annan plats när vederbörande bokade.

  Resenärer som belamrar flera säten är så klart fel. Jag brukar bara be dem flytta på sig om jag behöver plats. Annars kan jag tycka att det vilar ett visst ansvar på tågvärdarna. (Vet inte om det faktiskt gör det, men jag tycker att det borde vara så)
  Så personligen tycker jag det är mer irriterande med nypåstigna som inte bemödar sig att tänka lite längre än bara ”jag, här, nu” och istället inse att det fanns en tid på det här tåget innan de själva kom ombord.

  Sedan har vi också det faktum att många inte begriper att alla tjänar på om avstigande kan få kliva av innan de nya resenärerna börjar tränga sig på tåget. Lugna och fina…. Ni hinner.

  Svara

  • Egoina

   |

   Men va? Vem skulle klaga på det? Är ju helstört. Man få sitta var man vill. Däremot behöver man inte har fötterna på sätet mittemot och sina väskor på de andra tre..

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv