Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Efter kaos kommer solsken

Skulle vara en sån fantastisk flickvän och överraska J med middag och grejer när han kom hem idag. Han visste inte ens att jag var hemma hos honom, gulle mig. Men jag är inte så van vid hans spis så mitt i allting blev det kaos och jag bara tänkte KOM INTE HEM NU!!!

Jag höll på att koka soppa och under tiden jag diskade kokade den plötsligt över och grädden brände fast fortare än fortast och jag kunde liksom inte torka bort den eftersom plattan var så varm och allt jag gjorde verkade bara förvärra hela grejen. Lägenheten luktade bränt, jag fick inte bort den brända grädden (som numera var svarta klumpar) från plattan och jag var rädd att brandvarnaren skulle gå igång. Men det löste sig till slut och när han kom hem kunde man inte ens ana att jag stått och viftat som en idiot med alla fönster öppna och spisen var konstigt nog intakt igen. Jag tände ljus, dukade fram och maten blev perfekt trots allt. ”Vad glad jag blir”, sa han. ”Nej, förresten. Inte glad. Lycklig”. Och det är ju ett bra betyg.

 

20141013-234656-85616186.jpg

Bild innan jag förstod allvaret.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

  • Emma

    |

    Haha! Vilken tur att det löste sig och slutade bra ändå 😀

    Svara

  • Jämtlandshanna

    |

    Å så typiskt! Skönt att du hann lösa det innan han kom hem! 🙂

    Svara

  • Carro

    |

    Mjölk kokar alltid när man inte tittar! Full fokus på kastrullen! 😉

    Svara

  • Tina - en humorblogg

    |

    Hahaha, åååååååhh! Men kul att det gick bra tillslut:)

    Tippsss förresten, om du mot förmodan skulle behöva rengöra spisen i efterhand (har själv haft en sådan spis, och spillt!)

    http://www.clasohlson.com/se/Glashällsskrapa-Delu/Pr341628000
    http://www.clasohlson.com/se/Glashällsputs-Delu/34-1631

    OBS – jag är ingen spammare utan ville bara genuint tipsa dig om knep! Hehe. Du kan köpa liknande typ överallt. Spelar ingen roll vad det är för märke/var du köper det. Samma grej liksom.

    Kram!

    Svara

  • Rebecka

    |

    Man blir inte så förvånad när man läser dessa inlägg då du alltid råkar göra saker 😉 hahahahah

    Svara

  • Carro

    |

    Såg bilden på ”bloggar jag följer” och förstod på en gång att det var du som hade uppdaterat! Så typiskt egoina, haha 😀

    Svara

  • Jenna

    |

    Vet inte om det är en ”bloggskada” att ta bild på en kastrull som kokat över, själv skulle direkt torka av plattan med en trasa innan det kokat in i 🙂

    Svara

  • Robert

    |

    Skönt att det löste sig. 😛

    Svara

  • J.

    |

    Du är en väldigt klok tjej så snälla, hjälp.

    Min pojkvän har gjort slut och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Sover inte, äter inte, att andas känns tusen gånger tyngre än normalt och tankarna på honom med någon annan gör mig kallsvettig och illamående. Han sa att han inte är kär i mig längre och det var som att sticka en kniv i mitt hjärta tills det inte fanns något kvar, ungefär så fast miljoner gånger värre mår jag just nu. Hur i helvete går man vidare från killen man trodde skulle bli pappa till ens barn? Hur överlever man smärtan, att han tids nog skaffar flickvän? Tyvärr har jag och majoriteten av mina kompisar glidit ifrån varandra under de senaste åren(inte p.g.a. honom utan naturliga skäl) så därför outar jag mig på en blogg i hopp om råd från någon utomstående med erfarenhet. T.ex., när kan man kolla på tv utan att få som en käftsmäll när reklamen för en film vi såg tillsammans dyker upp? Jag tänker dö singel, att öppna sig för någon och låta den komma nära är inte värt risken att sluta upp såhär. Han däremot pratade redan om möjligheten att börja dejta och då ville jag spy. Känner mig en aning förvirrad för han lät jävligt säker på sitt beslut vilket tro det eller ej underlättade för mig, men samtidigt sa han att ”om det är meningen att det ska vara du och jag hittar vi tids nog tillbaka”. Kan man gå och vänta på något sånt? För jag menar, är han inte kär i mig NU när jag var en aktiv del av hans liv, vad är han inte då om ett år? Lite bakgrundsfakta; vi var ett par i nästan fyra år, vi gled (tydligen)isär och han, enligt både honom och mig, förändrades med tiden. Gick från en ganska ensam men otroligt social, snäll och fin hemmakille till konstant upptagen med stort socialt liv.

    Förlåt för lång text men finns det någon manual för hur jag ska göra? Jag är mitt uppe i ett renoveringsprojekt(mitt rum, bor fortfarande hemma) och det har jag sett fram emot men nu? Det låter kanske som ett litet problem men när man knappt orkar stå… Gossip Girl är min räddning men har mindre än en säsong kvar, tips på andra bra serier? Jag har sett/ser Lost, New Girl, Orange Is the New Black, Pretty Little Liars, The Walking Dead och Under the Dome. Sen självklart Vänner hundra gånger hehe.

    Svara

  • B

    |

    Hej, jag hoppas verkligen du kan ge mig lite tips och råd. (Det här kommer bli långt)

    Men jag och min pojkvän har varit tillsammans i 1 år och 4 månader, någon månad efter att vi officiellt blivit tillsammans så var han ”otrogen”.. Vet inte om ja ska kalla de men han och en tjej satt och skickade privata bilder till varann, sa att dom var kåt på varann etc. Jag förlät han för det och försökte gå vidare och precis när jag förlåtit han (drygt 9månader sen) så kollade jag hans mobil för att han började bete sig underligt igen. Det visade sig att han gjort samma sak igen fast med en annan tjej. Jag förlät han igen då men mest för att jag hade blivit gravid med han. (Bebisen är här nu)
    Sen dess har det varit rätt bra nu tills våran son kom.. Vi hade en barnfri kväll i helgen där vi var på fest (han blev full) och när vi kom hem sa han att han tyckte bebisen var så jobbig och att han inte gillade bebisen överhuvudtaget och att det bara var mitt fel att han föddes.. Saken är den att han hjälper sällan till här hemma, jag är vaken hela nätterna för att byta blöja och mata, jag städar,lagar mat, tvättar och handlar på dagarna för han går i skolan och när han kommer hem gnäller han han bara på att han är trött och så fort ja frågar om jag kan få hjälp eller om han kan ta våran son någon timme så jag kan få vila blir han arg och säger att jag har tid att sova på dagarna.. Nu börjar jag känna att det är ohållbart plus att han har börjat skriva med nån tjej igen, (inte sett att något hänt än) men han beter sig precis som dom tidigare gångerna.. Men jag vill samtidigt inte göra slut eftersom vi har barn tillsammans..
    Jag är bara ledsen och mår dåligt i stort sett hela dagarna sen han sa att han inte gillade vårat barn och jag vågar inte berätta för någon va han sa eftersom dom kommer bli arg på han osv.. 🙁

    Svara

  • Jenny

    |

    Guud vad roligt! som från ett avsnitt vänner

    Svara

  • elin

    |

    Hände precis samma sak för mig för någon vecka sedan. Min sambo var på väg hem från en 14 dagars lång övning (han är militär). Tänkte laga riktigt god mat till honom och överraska. Tog upp en älgstek i frysen, tjongade in i ugnen och efter en stund började det osa förskräckligt mycket. Öppnade luckan och möttes av ett moln. Brandvarnaren gick igång. Allt rök. Öppnade fönster och altandörr. Ett fönster blåste upp och en kruka gick i golvet och tusen bitar, blomman flög åt skogen och jord över hela golvet. Brandvarnaren fick jag slita ur batterierna i, allt (inklusive jag själv) luktade rök, var som ett moln på hela övervåningen och när jag väl slet ut steken efter 1.5 timmes kaos insåg jag att det inte var en stek. Det var ett paket köttfärs. Mitt i allt detta kaos steg såklart min sambo innanför dörren. Vi åt pizza den kvällen. Haha.

    Svara

  • Sara

    |

    Haha, hann du med att ta en bild mitt i kaoset? 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv