Follow my blog with Bloglovin

Onsdag

Vilket lat dag jag har. Jag har sovit jättelänge och sett film halva dagen. Men nu har jag varit lite vettig och gjort ett monogram som jag ska presentera på ett seminarium imorgon. Fick panik när jag loggade in på kurssidan och vår lärare skrivit att hemtentan ska in på måndag, var nämligen övertygad om att det var på torsdag nästa vecka. Såg framför mig hur helgens planer bara slogs i spillror. Men sen uppdaterade läraren igen om att han skrivit fel. Pjoh.

Jag har en så dålig vecka spindelmässigt. För någon timme sedan sprang världens största äckliga grej på golvet och J fick hantera situationen. Alltså VAD skulle jag göra om var vore ensam? På riktigt? Vad skulle jag tagit mig till??? Vill inte vara med mer. Vad vill de mig? Bara sluta.

 

20141001-213928-77968700.jpg

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • Hanne

  |

  De kanske letar nånstans att bo inför vintern XD

  Svara

 • Robert

  |

  Du får göra som jag och bo på fjärde våningen. Sällsynt med spindlar här. 😉

  Svara

 • Louise

  |

  Jag förstår dig med spindelskräcken :'( Det var en på handfatet häromdagen. I paniken lyckades jag ändå döda den med papper. Men med tanke på att jag även har bacillskräck för spindlar så är jag är jag rädd för var den har varit. I hela badrummet kanske. Usch. Hjälp. Allså fan vad jag hatar fanskapen.

  Svara

 • Monika

  |

  haha alltså måste bara säga att det är Skåne det är fel på! Eller för min del iallafall, när jag bodde i Småland så såg jag kanske en spindel MAX 1 gång i kvartalet men nu när jag flyttat till Lund, OH GEEZ. De är överallt och de är STORA. Visste inte ens att det fanns spindlar större än 50-öringar innan… Så I feel with ya’!
  Kram! 🙂

  Svara

 • Jämtlandshanna

  |

  Å, fy. Jag förstår precis. Och man ser dom ju överallt bara för att man är rädd för dem! 🙁

  Svara

 • Mikaela

  |

  En dålig spindelvecka? Känner mig direkt HÅNAD och KRÄNKT (hehe) med tanke på vad jag varit med om. Hör på detta (varning för onödigt lång story):

  Igår när jag vaknade traskade jag in i badrummet och drog på mig ett par jeansshorts som hängde där på en krok. Sen borstade jag morgonfrillan, tvättade ansiktet, gick ut i köket och satte på kaffe, hämtade tidningen osv osv. Efter denna morgonrutin går jag på toaletten innan kaffet ska drickas och tidningen läsas. När jag rest mig från toan och ska knäppa shortsen känner jag något på insidan av mitt lår. Jag tittar inte ner direkt utan hinner först förvirrat tänka ”är det kiss? mens?” Det fortsätter röra sig längs vaden och tillslut tittar jag ner och vad tror du att jag ser? En STOR, TJOCK, SVART spindeljävel som springer bortåt från min fot. Alltså en sån med rejäl kropp och tjocka ben.
  !!!!!!
  !!!!!!
  Jag ville spy, gråta och svimma på samma gång. Bara tanken på att den äckelspindeln varit i mina byxor i typ 12 minuter. Näe måste sluta tänka på detta nu. Någon form av terapi kan bli aktuell….

  Svara

 • LILIJA

  |

  Riktigt dålig spindelvecka alltså 😛

  Svara

 • Sofia

  |

  Min hund äter upp dem, älskar’t. Slipper oroa mig för äckliga kryp!

  Svara

  • Carro

   |

   Men ew! jag hoppas att han dödar dom så de inte kryper runt i din hunds mage :/ huvva..
   Mina fräldrars hund äter nog inte spindlar, för han äter citrusfrukt, sallad och annan finmat. spindlar är nog inget för honom 😛 (Han är en flatcoated/newfoundland, alltså ingen knähund)

   Svara

 • Three

  |

  Det finns Radar insektsspray som gör så att spindeln dör direkt när man sprutar på den. Fungerar jättebra när man är rädd att gå för nära.

  Svara

  • Louise

   |

   Det är verkligen det bästa som finns! Även om döda spindlar inte heller är trevliga så är det jättebra att bara ta fram flaskan, spraya, och sen tycker jag det är mycket lättare att hantera dem. Hittas på ÖoB och säkert massa andra ställen också.

   Svara

 • Ellen

  |

  let’s all take a moment and be thankful that spiders don’t fly.

  Svara

 • Elaine

  |

  Usch förstår dig!!! Jag är i Australien nu och får typ panik när alla berättar om vilka spindlar som finns här.. Har inte sett någon än men däremot har vi kackerlackor i vår lägenhet så snart kanske spindlarna kommer också:( kommer säkert vara ensam hemma då också, vad gör man då??! Hahah usch!

  Svara

 • alexandra

  |

  när jag är ensam hemma slänger jag en burk över spindeln, och sen får den snällt stanna där inne tills min sambo kommer hem och kan döda den.

  Svara

 • Klara

  |

  Du borde testa terapi! Jag såg en artikel om en tjej med ormfobi (hon var superrädd verkligen) som gick typ fem gånger och sen var hon mycket lugnare! Det kanske finns samma grej för spindelfobi? Här är artikeln: http://www.nt.se/nyheter/paus/att-overvinna-sin-radsla-10201843.aspx
  Jag tycker du ska kontakta en psykolog! Hellre än att försöka undvika spindlarna tycker jag du ska försöka bli av med din fobi 🙂

  Svara

  • Vendela

   |

   inte för att vara sån MEN, jag skulle iallfall ALDRIG utsätta mig för det. Aldrig. Då är jag hellre rädd i heeeela mitt liv. hahaa, men bra för dom som vågar kanske 🙂

   Svara

 • Lina

  |

  Om du vill se en riktigt najs film som man liksom vill se mer av när den är slut och dessutom som man får en sån härlig känsla av.
  Ja, då måste du se ”Two night stand”. http://www.imdb.com/title/tt2140619/

  Svara

 • Vendela

  |

  åh gud, jag har också världens sämsta spindel-vecka :// Sett SÅ många och får sånna där äckliga rysningar genom hela kroppen om jag ens tänker på det *spyr* ….
  Vågar inte ens gå in i tvättstugan :-))

  Svara

 • JH

  |

  Jeg har lest et sted at det er spindel-år i år. Altså at det er mange flere enn det vanligvis er. Så da er det forhåpentligvis ikke så mange igjen neste år… Mager trøst, kanskje.

  Hadde forøvrig en forferdelig opplevelse selv i dag, med en jævel som var like stor som hele lillefingeren min. 🙁 Samboeren min måtte komme hjem fra jobb og få den ut, for jeg turte ikke å røre meg. BAh!

  Svara

 • Chips&Choklad

  |

  Jag har bara två ord att säga. Helt rätt.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv