Follow my blog with Bloglovin

Då hoppar jag av jorden nu då

Mamma: Det här med att du är så rädd för spindlar.

Jag: Mm.

Mamma: Det är rätt dumt att vara rädd för just spindlar.

Mamma: För du vet väl att man aldrig är mer än en meter från en spindel?

Mamma: Alltid. Oavsett om man inte ser dem.

Jag: Tack. TACK SÅ VÄLDIGT MYCKET FÖR DEN INFORMATIONEN.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • Robert

  |

  Din mamma har FEL!! 😉 Det är bra att vara rädd för spindlar eftersom de kan vara giftiga. Kanske inte i Sverige, men ändå. 😉

  Svara

  • Sofie

   |

   Jo, rädsla och fobier handlar väl oftast om något som kan vara farligt och tillfoga smärta. Inte många som är rädda för gosedjur liksom ;), men spindlar, ormar, nålar, osv.

   Jag tycker det är konstigt att så många här så livrädda för spindlar att rädslan styr era liv, men ni gör inget åt det. Sen tycker jag det är skitkul att läsa era historier om hur ni hanterar spindlarna (förlåt) så för mig är det väl bara bra att ni inte tar tag i era rädslor. Egoina hade liksom inte riktigt varit Egoina utan uppdateringar om läskiga spindlar 😀

   Svara

 • Ylva

  |

  Usch! Hatar spindlar! Nu kommer jag va på spänn resten av kvällen 😉

  Svara

 • Julia

  |

  men åå TACK för att DU förde den informationen vidare 😉 haha ryyyyyyser!!!!!

  Svara

 • D. DeMarkey

  |

  ha ha ha alltså din mamma! Snäll morsa du har, ha ha. Jag hoppar tillsammans med dig kan jag säga, för det är fan inte lätt att ha spindelfobi och leva med dom konstant. Jag säger ju det, jag är redo att ge upp radhuset efter bara 2 år och flytta pga det. För mig är det ett problem, men ingen annan fattar det.

  Svara

 • Arny

  |

  Men bläää! värsta informationen idag! 🙁

  Såg att du var fast i Kävlinge, där bor jag 🙂
  Hoppas på bättre lycka med tågen imorgon! Kram på dig!

  Svara

 • Jämtlandshanna

  |

  Nej, hon har fel! Hon måste ha fel!
  Usch, känner hur det kryper på mig.

  Svara

 • Ellinor

  |

  Vad brukar du använda för nagellack? Såg att du hade ett grönt häromdagen och ett skimrande i inlägget där du skrev om ”aldrig mer hormoner” 🙂

  Svara

 • Cathrine

  |

  *gråter*

  Svara

 • B

  |

  Kolla inlägget jag taggade dig i på instagram (kvinnohat). Dessutom får du ett ansikte på en av dina läsare hehe

  Svara

 • CheeseDoodle

  |

  Haha

  Svara

 • CheeseDoodle

  |

  Uppmuntrande mamma du har 😀 En del av texten försvann. Jag tycker att Mars låter lockande. Förmodligen inga spindlar. Dessvärre stora ödlor istället.

  Svara

 • emma

  |

  haha, några minuter efter att jag läst det där kollade jag upp och såg en spindel i taket :):):):):):)

  Svara

  • Emma

   |

   Och det fick MIG att kolla upp i taket! Inga spindlar tack och lov. *pustar ut* Är höggravid och hemma själv, sjukskriven, med två katter. En katt är bara 12 veckor. Den andra fattar inte att man skall ÄTA spindlarna utan DÖDA dem. Jag klarar verkligen inte spindlar nu.. Haha

   Svara

 • krulli

  |

  Du ska vara tacksam för spindlarna, de äter upp allt annat som kan tänkas komma in i din lägenhet. De är typ som insektsspray fast levande. Bra saker med andra ord. 😉
  (Annat kan vara kackerlackor, skalbaggar, myror, nattfjärilar osv..)

  Svara

 • Jennie

  |

  Jag tycker riktigt synd om dig för att du är så paniskt rädd för spindlar… Du har inte funderat på att prova på kbt för att lindra den eller så?

  Svara

 • J.

  |

  Det var som när en kompis berättade för mig att man sväljer några(tror hon sa fem?) spindlar i sömnen om året. Usch. Jag hade sån panik där ett tag och försökte hålla munnen stängd hela tiden och det var ett helvete när man var förkyld. Nu har jag bara bestämt mig för att hon ljög(trots att jag hört fler säga samma sak haha) och struntar i det!

  Svara

 • Linda

  |

  Asså NÄEJ, vart köper man biljett till din rymdraket? Vi drar NU

  Svara

 • Monika

  |

  När jag bodde hemma (i villa) var det jämt spindlar! Brukade be lillebror döda dem (de får gärna överleva men om de inte vill gå ut frivilligt får de dö :P)
  I lägenheten är det ett par om året max 🙂 plus att jag har katt som gärna äter dem – win-win!

  Snälla föräldrar har jag med… Ett par år sen brukade jag alltid stiga upp precis efter mamma åkt till jobb 5 på morgonen. Jag gick in i köket och skulle fylla på vatten till teet. Precis ovanför vasken hängde en spindel ner och jag höll på att gå in i den! När mamma kom hem frågade hon om jag träffat på min lilla kompis i köket på morgonen…evil!

  Och förra året tyckte mammas man att det var sååå kul att i födelsedagspresent ge mig en dvd om spindlar…haha evil bastards.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv