Just nu

Angående Idol. Vad var grejen med att den stackars tjejen (vill inte spoila för mycket om ni inte sett) var tvungen att sjunga igen efter att hon åkte ut igår? Sjukaste jag sett. Ba “svenska folket tyckte du var sämst – MEN SJUNG IGEN”. Det var så hemskt. Där stod hon med tårar i ögonen liksom. Jag orkade inte se det. Visst har det inte varit så innan?

Jag håller på att baka igen. Har redan gjort en kaka som står i kylen och nu gjorde jag några småkakor “bara för att”. Seriöst, vad är det för fel på mig?

Jag brände mig på armen, men orkade inte kyla ner det för aint nobody got time for that. Hah. Har velat använda det uttrycket hur länge som helst nu.

20140927-162305-58985888.jpg

0

Trackback from your site.

Comments (26)

 • Zozo

  |

  Åååh recept?

  Reply

 • Tess

  |

  Men åh reagerade precis på samma sak. Så jäkla hemskt att hon var tvungen att sjunga! Förstår inte hur hon fixade det…

  Jag hade bestämt mig att baka dina dumlekakor idag, tänkt på dem hela veckan, så var precis ALL Dumle slut i affären. Får bli chokladbollar istället, blir ju aningen sugen på att baka (höll på att skriva baksugen men det fick ju en liite annan innebörd hahaha :D) varje gång man kikar in här 😉

  Kram, du är bäst!

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja, eller hur! Usch, jag hade inte orkar sjunga. Haha åh vad typiskt! Prova att göra dumle-gömmor med noblesse på istället. De är nog min favorit 🙂

   Reply

   • Tess

    |

    Gief recept! 😀

    Reply

   • Catharina

    |

    Jag skulle också baka dumlekakor men all dumle var slut även när jag skulle köpa 🙁 Alla bakar kanske dumlekakor nu haha 🙂 hittade dock i en annan butik så då får jag väll testa dessa du tipsade om här istället. Om jag kan hitta receptet vill säga. Annars får du gärna dela med dig 🙂

    Reply

 • Emma

  |

  Alltså, vilken jäkla idé! Snacka om att inte ha någon respekt för de som åker ut. Aldrig varit så förr så förstår inte varför de skulle börja med det helt plötsligt?

  Reply

  • Mia

   |

   Det har varit så förr..

   Reply

 • Jämtlandshanna

  |

  Jag tittar inte på Idol i början för jag klarar inte av att se dom som inte kan sjunga.
  Kul att du är inne i en baka period! Men mindre kul att du brände dig!

  Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt, och snygga naglar. 😉

  Reply

 • Kat

  |

  Vad tyckte du om första avsnittet i Greys? 🙂

  Reply

 • Emma

  |

  Men gud vad du bakar! Mums!! Kan du inte lägga upp recept sen? För dom kakorna såg också sjukt goda ut 😀

  Reply

 • Elin

  |

  Amerikanska Idol låter deltagarna sjunga igen när de åkt ut. Så det är väl därifrån de fått idén.
  Jag såg dock inte det sista då hon sjöng igen, men tänk när de ska haka på Amerikanska idol ordentligt. Juryn har nämligen en “Save”, att under finalerna, så får de lov att rädd EN deltagare som åkt ut. Då får de sjunga igen, sen överlägger juryn om de är värda “Saven”. Ett extra slag i magen när både tittarna röstat ut en och därefter juryn.

  Reply

 • Cheese Doodle

  |

  Nu ser jag inte på Idol men kan tänka mig att det är ett bra sätt att maximera den utröstade Idolens tid i rampljuset. Även om man röstas ut betyder det inte att en blivande karriär är bortom räckhåll. Många skivbolag håller ögonen på deltagarna. Blir en chans till att se om den individen är någon man vill signa.

  Önskar att jag hade din energi för bakning 😀 Imorgon blir det däremot krossad kladdkaka.

  Reply

 • Emma

  |

  Duktig du är , lägg upp recept!

  Reply

 • Lisa

  |

  Ja fet kändes väldigt fel… Även 2008 sjöng den utröstade deltagaren

  Reply

 • Madde

  |

  Tjejen, har du aldrig funderat på att anmäla din stalker till “Trolljägarna”? Tycker det är fruktansvärt att en människa kan bete sig som han gör.

  Jag tycker du är fantastisk och dina inlägg får mig att skratta! Kämpa på! Kram, Madde

  Reply

 • isi

  |

  Alltså.. jag ser dig som ett medium just nu, jag är full som dam och jag lär antagligen få skriva om detta 38373uu373 gånger, vad ska jag göra för att inte må sämst imorgon? Säg inte att jag ska äta fiskgratäng för då mår jag ännu sämre MVH FULL ODRÄGLIG “ÅNGRAR MIG” TJEJ

  Reply

  • Egoina

   |

   Drick vatten, ät salt mat och soooov!

   Reply

 • Sofia

  |

  2008 (i Sverige) fick deltagarna sjunga en hejdå-sång (End of the Road) när de åkte ut, kanske något de tyckt skulle tas vara på på nåt sätt? Nu såg jag inte själva utröstningsceremonin i fredags så vet inte exakt hur det funkade.

  Reply

 • anna

  |

  men vad är det för kakor? ser ju sjukt goda ut!! 😀

  Reply

 • steff

  |

  Enligt aftonbladet så ska Per (programledaren) sagt att hon kunde ha fått väntat då hon såg chockad ut. Men tjejen sa att hon ville få det gjort och att hon är glad i efterhand att hon gick upp och sjöng. (tänker inte länka då artikeln har namnet på tjejen i sig)

  Men jag reagerade också på att hon var tvungen att sjunga igen, förstår inte heller varför just hon var tvungen att åka ut. Kan tycka att det finns en del av pojkarna och iaf en tjej som borde åkt ut tidigare :/

  Reply

 • Madde

  |

  Jag har för mig att för några år sen så skulle personen som åkte ut sjunga en låt (alltid samma låt varje gång nån åkte ut)

  Reply

 • Linnea

  |

  Reagerade samma, kunde inte se 🙁 fan låt na gå av scenen

  Reply

 • Angelica

  |

  Alltså din dumle-spons fungerar ju i alla fall kan jag meddela #sugenpådumlesomettjävlaas… 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Eller hur! Borde typ kräva dem på pengar 😉

   Reply

Leave a comment

Arkiv