Freeedag

Jag glömde visst bort att blogga idag. Ojdå. Vilken bra dag det är? Det är fredag, det är Idol och Greys kommer ut. Trippelyaj!

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har bland annat rengjort ugnen (tråkigt) och så har jag fikat med Rebecca (kul). Vi skulle mötas i stan och hon var lite sen så jag gick in på Bokia för att tiden skulle gå. Kände mig dock dum när jag gått runt planlöst en stund, det kändes som att personalen trodde att jag skulle stjäla något.

 

20140926-194605-71165673.jpg

0

Trackback from your site.

Comments (4)

 • Jämtlandshanna

  |

  Rengöra ugnen skulle jag också behöva göra. Men det är (som du ju vet) så tråkigt. Det får vänta någon dag till.

  Ha en trevlig fredagkväll!

  Reply

 • Bea

  |

  greys utan christina var ju en besvikelse. så försöker dom lösa det med en ny kardiolog med samma “edge”. började se på how to get away with murder idag också, också shonda rimes. oh my 😀 sååå spännande!

  Reply

 • Rebecka

  |

  Åh, Grey’s! Fick för mig att det skulle gå på fredagar och därför inte kunna ses förrän imorgon. Tack för påminnelsen, du räddade min usla fredagskväll! 😀

  Reply

 • amanda

  |

  vart kan man se greys??!! 😀

  Reply

Leave a comment

Arkiv