Follow my blog with Bloglovin

Ny klänning

Det kan vara så att jag hittat höstens bästa klänning! Tight, men ändå inte, långa armar och skönt material. Jag är glad att vi kvinnor har kämpat för att få bära byxor(!), men att få slippa byxor känns som en rättighet ibland det med.

Blir svårt att fånga på bild då den är svart, men försöka duger ju.

 

20140925-202554-73554183.jpg

20140925-202553-73553868.jpg

Från Gina Tricot.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (23)

 • Ida

  |

  Så snygg du är! Helt perfekt! 😛

  Svara

 • Robert

  |

  Snygg! Skönt att slippa byxor ibland. Har morgonrock nu. 🙂

  Svara

 • RMCK - en skönhetsblogg

  |

  Snygg! Kommer vara jättefint med ett färgglatt linne under som syns vid urringningen 🙂

  Svara

 • Jämtlandshanna

  |

  Ja, den var jättefin. Och jag håller med dig, visst är det skönt att slippa byxorna ibland!

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Anna

  |

  Du skrev på en frågestund för ett tag sedan att du hellre köper få och dyra plagg, men har ALDRIG sett dig köpa något dyrt av kvalitet 🙂 du köper till och med skor på skrotaffärer som typ Din Sko, och jag minns ett inlägg för något år sedan när du köpte en jacka för TUSEN kronor och sedan skrev du att du tyckte den var sjukt dyr.

  Du handlar alltid på H&M och Gina Tricot, det är inte kvalitet, efter en tvätt är de helt snodda och tvinnade 🙁

  Och återigen, vem är Robert som kommenterar VARJE inlägg? Någon kompis till dig? Du svarar honom aldrig, men han skriver alltid, alltid, alltid, alltid……..

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag köper mycket i lågprisaffärer. Men jag försöker undvika plagg som blir dåliga efter en tvätt. Även H&M och Gina har faktiskt saker som är helt ok kvalitet. Jag har inte köpt skor på Din sko på evigheter. Senast var det Håkansson och innan det Ecco. Ja, jag tycker det känns dyrt när jag köper något för 1000 kronor, men jag försöker förbättra det tänket 😉

   Svara

  • Lisa m

   |

   Fast en del människor har heller inte råd att köpa dyrare kläder från dyrare klädkedjor eftersom alla har olika ekonomi. Jag handlar helst inte från lågpriskedjor som H&M eller Lindex utan jag lägger undan pengar så jag kan handla från någon designer jag tycker om – men det betyder inte att jag inte köper från H&M någon gång ibland. De har en del klädesplagg med bra kvalitet [deras conscious collection till exempel] eller kläder från H&M trend och det är plagg som håller i en evighet för de har bra kvalitet och dyrare priser. Jag tror nog att Egoina gör så gott hon kan när det gäller både det ena och det andra.

   Svara

   • Frida

    |

    Men Lisa, alla får väl kommentera hur mycket de vill? Regina tycker antagligen inte att de är jobbigt, och han är ju jättetrevlig så vad är problemet?

    Svara

    • Lisa

     |

     Du misstar nog mig för Anna. Jag har inte sagt någonting om Robert ~ jag tycker han är himla fin som alltid kommenterar här. 🙂

     Svara

     • Frida

      |

      Oj haha, menade förstårs Anna!

  • Robert

   |

   Snackar ni om mig nu igen? 😉 Fast det stämmer inte att Egoina aldrig svarar mig, kolla: https://egoinas.se/?p=38191 😉

   Svara

 • ellinor

  |

  Ibland drömmer jag om att aldrig mer bära ett par byxor, att ha klänning är som att vara naken, fast man inte är det! Plus att man ser superfixad ut, vilket är ganska najs 😉

  Svara

 • J.

  |

  Jättefin! 🙂

  Trots min unga ålder(21 haha) så ogillar jag starkt för korta klänningar, det beror väl också lite på hur resten av klänningen ser ut o.s.v. men sådär skitkort som jag ser många ha(och de går och drar ner den heeela tiden) förstår jag inte hur man orkar med?! Nog för att nakenhet är naturligt men har sett fler tjejrumpor i somras än jag egentligen hade lust med…

  Svara

 • Maggie

  |

  Åh vilken söt! 😀

  Svara

 • Filippa

  |

  Tack för en helt underbar, rolig och inspirerande blogg. Jag är så glad att du är du och inte försöker vara någon annan, jag älskar din humor som fått mig att skratta så många gånger.

  Jag ser alltid fram emot att kika in här när jag kommer på att jag ju har sparat din blogg på min startsida på mobilen.

  Du får liksom med allt; vardag, nöjen, humor och lite saker tagna från tomma intet liksom, det gillar jag! 😀 Den här bloggen är så jordnära, den är mysig och ja, helt enkelt bäst! Man känner igen sig.

  Fortsätt med det du gör. Jag är så glad att jag såg dig i en artikel i FRIDA, för annars vet jag inte om jag hade ramlat in här (Gud förbjude), den är någon av dem bästa jag hittat!).

  Så jaa..du är fantastiskt helt enkelt, du är verkligen en förebild =) När livet känns piss, kom ihåg att jag älskar din blogg och att du har världens finaste, blå ögon =)Puss ock kram! :* <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack fina du! <3

   Svara

 • Lilly

  |

  Den var fin! Omlott är alltid trevligt.
  Jag äger endast Ett par jeans…som jag knappt använder. De kändes bra i affären men jag tänkte inte på att jeans kan bli säckiga och kännas stora när de inte är nytvättade längre, hehe. Jag har uppenbarligen ingen aning om vad jag har för jeansstorlek och kommer nog fortsätta med att hålla mig till kjol eller klänning, trivs ändå bäst med det. Hemma däremot är det mjukisbyxor som gäller. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv