Massa tid

Det är så konstigt när jag börjar tidigt, för jag kommer liksom hem när jag i normala fall skulle gått upp. Känns som att jag får gratis tid.

Eftersom jag redan gjort massa vettigt (varit i skolan, haft seminarium och handlat mat) har jag gjort noll vettiga saker sedan jag kom hem. Eller det beror väl på hur man ser det. Jag har sett tre avsnitt av en serie och det är väl vettigt på något plan.

 

20140925-165523-60923222.jpg

Selfie i väntan på tåget. Hade en timme att slå ihjäl som vanligt. Måste tågen gå så dåligt? Jag har en kvart på mig från skolan tills tåget ska gå och varje gång tror jag tappert att jag ska hinna. Jag springer hela vägen från bussen (alltid är det såklart spåret längst bort) för att få dörrarna stängda precis framför näsan på mig. Pinsamt ju, så jag försöker låtsas att “nä, jag skulle inte med ändå”. Vilket nog gör det ännu mer pinsamt.

 

0

Trackback from your site.

Comments (18)

 • Sara

  |

  Fin kofta! Vilken affär?

  Reply

 • Robert

  |

  Du får väl ta en omvänd akademisk kvart och sluta en halvtimme innan tåget går. 😉

  Reply

 • Johanna

  |

  Men kan du inte gå tidigare från skolan bara? 5-10 minuter? 🙂

  Reply

  • Johanna

   |

   Eller jaha, bussen. Men gå tidigare från skolan – ta en tidigare buss – hinn med tåget och sitt och skratta åt (och tyck lite synd om) de personer som kommer springandes och får dörrarna stängda framför näsan på sig! Bam! 😀

   Reply

  • Egoina

   |

   Jo, ibland går det att göra så 🙂

   Reply

 • Jämtlandshanna

  |

  Ånej, vilken otur, typiskt också att tågen går så sällan!

  Reply

 • Sandra

  |


  Kolla 2:30 in om du inte sett den innan 😛

  Reply

 • Sara

  |

  Och du funderar inte det minsta på att flytta till Stockholm, där tågen går hela tiden? 🙂

  Reply

 • Mathilda

  |

  Japp åker tåg mellan Malmö-Helsingborg och slutar alltid hel så går Öresundstågen 08 varje timma?!?!

  Reply

  • Egoina

   |

   Jaaa, så dåligt? 08 och ibland 14 över.

   Reply

   • Mathilda

    |

    Vi pendlare har diskuterat det här i klassen.. Borde skicka in ansökan att tåget kanske kan gå varje halv liksom. 12.30,13.30 osv! Mycket bättre 🙂 pågatågen är så fruktansvärt sega ändå så man väntar hellre på nästa Öresundståg..

    Reply

    • Egoina

     |

     Jaaa! Let’s do it 🙂

     Reply

 • Milla

  |

  Haha ibland känns det som du beskriver mitt liv alltså! Så himla skönt att du chillar lite, även om du är en duktig & ambitiös tjej 🙂 Då slipper jag känna mig lat för att jag kollade på serier idag när jag borde städat..

  Reply

  • Robert

   |

   Att man är “lat” när man kollar serier är bara en värdering. Finns inget som säger att man ÄR det. Vi lever ju i ett samhälle där många har som norm att man skall jobba och ligga i dygnet runt. Förstår inte varför egentligen. 😉 Värt att påpeka, haha. 😀

   Reply

 • Micaela

  |

  Åh så surt att missa så precis 🙁
  Fin kofta! 🙂

  Reply

 • LILIJA

  |

  Haha, har också gjort det flera gånger.. Det sista alltså. & sen försökt att verka lite nonchalant sådär 😉 Känns så jäkla dumt.

  Reply

Leave a comment

Arkiv