Follow my blog with Bloglovin

Äntligen något kreativt

Vi har fått i uppgift att göra billboards i skolan, så det sitter jag och fixar med nu. Vi får endast använda oss av text, alltså inga bilder och endast en färg. Kul uppgift! Jag har kommit på så många bra idéer och jag har till och med gjort min första Illustratorskapelse, det blev en kaffekopp vars rök bildar ett frågetecken. Är så nöjd med mig själv!

Alla idéer kan jag inte riktigt genomföra eftersom jag inte kan programmen tillräckligt bra och andra går inte då vi inte fått så mycket tid, men det ger mig ändå självförtroende till att jomenvisst, jag kan nog bli en rätt bra kommunikatör någon gång.

Inspiration behöver man när man skapar. Här är några favoriter jag såg på 9gag:

 

Skarmavbild 2014-09-24 kl. 13.29.09

Skarmavbild 2014-09-24 kl. 13.29.20

Skarmavbild 2014-09-24 kl. 13.29.29

Skarmavbild 2014-09-24 kl. 13.29.42

Skarmavbild 2014-09-24 kl. 13.29.54

Skarmavbild 2014-09-24 kl. 13.30.07

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • D. DeMarkey

  |

  Smart gjort och ja du ska verkligen vara nöjd med dig själv.

  Jag har en fråga.. hur funkar det hela med bloggen och framtida jobb. Vet att några storbloggare som valt att jobba som socionomer, med personal etc har lagt ner bloggarna. Men jag undrar hur du känner gällande detta. Kan man ha ”viktiga” jobb och ändå ha en relativt stor och offentlig blogg? Jag tänkte förut på att utbilda mig som parterapeut men skulle det funka med min blogg (som jag inte vill ge upp)? Att ha ett sånt känsligt jobb och ha en växande blogg.. eller jobba inom rekrytering..

  Vad säger du?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tycker att det beror på vilket jobb man har. Vissa ”viktiga” yrken går nog inte att kombinera med en blogg tyvärr, såvida man inte håller den yrkesmässig. För man är ju ett varumärke som företagare och även som anställd. Om jag skulle arbeta med t.ex. reklam ser jag inte varför det inte skulle gå. Men det är alltid klokt att hålla det man gör utanför bloggen. Som när jag praktiserade, jag skrev ingenting om kunder eller uppdrag. Det är inte rätt att deras varumärke ska kopplas samman med mig när de inte valt det.

   Svara

 • Alan

  |

  Väldigt kreativt…

  Svara

 • Emelie

  |

  Härligt när det känns rätt och bra! 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Enkla och geniala bilder. 🙂

  Svara

 • ab

  |

  Lite ’double entendre’ över sista bilden.

  Svara

 • Emma

  |

  Vad sökte du på för att hitta dessa bilder?

  Svara

 • Alida

  |

  Meeen du skulle ju gått klart med oss då hade du varit kung på Illustrator ;P

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jaa 🙂 Men är nog rätt glad att jag bytte ändå. MEN saknar er såklart <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv