Follow my blog with Bloglovin

Några bilder från min dag

Tack för all kärlek. Att ni är med mig och stöttar mig betyder så mycket. Är verkligen rörd över det. Ni är så fina <3

Jag har inte sovit mycket inatt och mitt humör är sådär. Men dagen lyckades bli rätt skaplig ändå!

 

20140922-201028-72628562.jpg

Jag var i skolan och FY TUSAN vad kallt det var idag? Jag var lycklig över att J meddelade detta per sms innan jag hunnit gå så jag kunde välja min megahalsduk. Titta spegelbilden förresten. Haha, tjej på språng.

 

20140922-201029-72629225.jpg

Efter skolan hade jag en timme att slå ihjäl innan mitt tåg gick. Kylan fick mig att inse att jag behöver en jacka. Jag har inget som jag kan ha när det är mittemellan-kallt mellan sommar och vinter. Bara skinnjackor. Jag hittade den här på H&M. 299 kronor, ett kap ju! Den är egentligen mörkblå, så bilden ljuger.

 

20140922-201028-72628937.jpg

Mamma skulle klippa sig och frågade om vi inte skulle luncha innan. Gratis mat. Score!

 

20140922-201029-72629539.jpg

Sen gick jag hem och funderade på vad jag skulle göra med all Dumle jag fått hemskickad. Dumle-kladdkaka såklart! Ni får receptet sen om det blir gott. Jag har freestylat i vanlig ordning.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • emma

  |

  var kommer den fina halsduken ifrån? =)

  Svara

  • Egoina

   |

   Cubus förra året 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Vilka smarriga bilder de två nedersta. 😀

  Svara

 • vanessa

  |

  Be strong girl

  Svara

 • vanessa

  |

  ♡♡♡♡

  Svara

 • Anna

  |

  Du borde testa dumlekakor med noblesse på, sååå goda! Ska nog göra såna när jag fyller år nu när jag tänker på det 😀 kram

  Svara

 • Sara

  |

  Låter som en skaplig dag, trots omständigheterna 🙂 En ssk som du måste testa att göra med dumle är Dumlekakor! Minns när vi hade fredagsfika i grundskolan och när det var en kille i klassens tur att ta med sig fika till klassen.. Han tog alltid med sig hembakade dumlekakor. SÅ gott! Googla upp receptet och gör dem! Du kommer inte att ångra dig!

  Svara

 • Elina

  |

  Gör Dumlekräm! Det är kalasgott. Lite väl sött att äta bara det, men vi åt det med björnbär vi hade plockat och det var asnice!

  Svara

 • Carro

  |

  vilken fin bild på dig!

  Svara

 • Emma

  |

  Fin bild på dig!! Du passar faktiskt sjukt bra i både halsduk och den frisyren!! 🙂

  Svara

 • Mikaela

  |

  Baka dessa kakor med din dumle, så goooooda!!! http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/2014/05/09/dumlesnitt/

  Och du, ang ditt förra inlägg…blir så vansinnig! Du utsätts för brott och i förlängningen är det du som åker på ”straff” (även om betalningen i det här fallet går till en advokat) och förövaren inte bara går fri utan kan även fortsätta med sitt jävelskap. Var är logiken? Det här med lag och rätt på sociala medier verkar vara en debatt som lyfts med jämna mellanrum och sedan faller mellan stolarna. Så jävla prio noll på alla politikers agendor. Gah!

  Nä, nu får en lugna ner sig med en kanelbulle (eller två) 🙂 Kram!

  Svara

 • Helena

  |

  ”mellan sommar och vinter” – heter typ höst va? 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Jahaaa 😉 Haha, menade liksom när det inte är varmt och inte är superkallt. Vår också. 😉

   Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Jo

  |

  Varifrån är den vrålsnygga halsduken?

  Svara

 • penny

  |

  Dumlesnitt gjorde jag idag, också alldeles för goda! Ungefär som kolakakor, fast med dumlekolor ovanpå.

  Svara

 • Emmy Andersson

  |

  Jag köpte den jackan igår! 😀 Skitsnygg är den, verkligen ett kap!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv