Follow my blog with Bloglovin

Blogawards 2014

Galan igår var jättebra och vi hade så roligt! Det kändes nästan som att kvällen gick för fort, vilket är ett bra betyg. Själva prisutdelningen var inte alls långtråkig och väldigt välbalanserad (haha, välbalanserad? Jag tittar för mycket på Masterchef) med artister och bra programledare.

Jag vill tacka er igen! Jag är så fantastiskt glad och smickrad över mitt pris! Det är faktiskt tredje gången jag vinner Guldpennan nu och om jag ska vara ärlig är det nästan lite pinsamt, känns typ som att folk är trötta på mig och ba ”suck, du igen??”. Samtidigt som är jag så väldigt glad måste jag säga att det varit lite jobbigt att vinna både denna gång och förra gången. Förra gången eftersom Kristian Gidlund också var nominerad och han gick ju bort bara någon dag innan galan. Det var såklart så väldigt sorgligt och jag vet att en del menade att han var värd att vinna och inte jag. På grund av det sorgliga kunde jag inte riktigt bli glad. Det kändes bara fel.

Både förra gången jag vann och denna gång har jag fått höra spekulationer om att min vinst skulle vara uppgjord och det är så väldigt tråkigt. Jag antar att det blir så när jag skriver för Veckorevyn och det är de som arrangerar galan. Men det blir lite som att jag aldrig, så länge jag är krönikör för dem, skulle vara värd att vinna. Jag har ingen aning om hur rösträkningen och så vidare fungerar, men jag tror inte – om det nu skulle vara uppgjort – att Veckorevyn skulle låta mig vinna tre gånger i rad. Jag vill tro att det är mina snälla, bra:iga läsare som lyckas rösta fram mig och tycker att jag förtjänar priset. Jag har ju lyckats vinna i Finest Awards, så såvida det inte fuskas där med så vill jag tro att det är så.

Såklart kommer det alltid vara någon som tycker att någon annan borde vunnit och precis som jag sa på scen när jag tog emot priset så ser jag upp till alla som var nominerade i min kategori så väldigt mycket. Nog om detta nu då, jag ville bara få det sagt. Jag ska försöka sluta känna mig dum och folk får tycka vad de vill. Nu tittar vi på några bilder! Har tyvärr inte så många bra från själva galan då jag glömde min riktiga kamera, fick fotografera med telefonen och mitt mobilskal förstörde dem, typiskt.

 

DSC03662

DSC03664

DSC03684

1200

20140919-185104-67864075.jpg

2014-09-18_21-54-18

10711545_10152490048596638_1195945531_n

vinnare_bblogawards_14

20140919-185108-67868186.jpg

20140919-185105-67865996.jpg

20140919-192928-70168968.jpg

20140919-192928-70168195.jpg

20140919-185103-67863898.jpg

20140919-185107-67867020.jpg

20140919-185108-67868780.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (56)

 • b

  |

  Grattis!!! Du kan ju inte ta på dig att du vann, de som röstade på dig tyckte väl att du var bäst. Guldpennan kan ju handla om olika saker för olika personer. Jag tycker att du är oerhört inspirerande, rolig och du når ut till extremt många, självklart är det värt Guldpennor! Och när Foki vann över Kenza lät det ju att VR fuskade för att Kenza inte skulle vinna 2 år i rad, nu skulle de låta dig vinna 3 år i rad..? Låter bara som avundsjukt skitsnack. Puss!

  Svara

  • lisa

   |

   Njut av din vinst. Du är en av få bloggar jag läser dagligen och ofta kommenterar. Ofta kommer jag på mig med att skratta högt åt dina inlägg eller känna din oro/ångest.

   Visst Hanna är underbar och hon förtjänar ett pris för sin blogg. Det betyder dock inte att du inte förtjänar det mindre.

   Förstår inte grejen med att man måste trycka ner någon för att hylla en annan. Som att det inte går att säga att någon är bra utan att säga att en annan är dålig.

   Vissa kanske tycker det är tråkigt att du fått priset 3 gånger. Men att du blir framröstad gång på gång visar bara att du håller kvalité och ger dina läsare något de gillar.

   Så det är din vinst, njut av den.
   Det är inte ditt ansvar att andra ”förlorar”

   Svara

 • anna

  |

  Tror verkligen inte att dina vinster varit uppgjorda! Jag röstade tre gånger på dig, som säkert många andra också gjort. Du ska verkligen känna dig som en värdig vinnare. Du är as bra!

  Svara

 • Frida

  |

  Jäklar vilken karl du skaffat dig! Honom får du vara rädd om, är nog många som vill sätta tänderna i.. (Inklusive jag) xx

  Svara

  • Egoina

   |

   Hehe, neeej han är min 🙂

   Svara

 • Hanna

  |

  Yeii nu fick man se pussen 😉
  Ser ut som en helbra kväll! Nästan så att man vill bli storbloggare, haha.

  Svara

 • S.

  |

  Kul med bilder på din pojkvän också, WOW vilket fantastiskt fint par ni är brevid varandra. Tycker ni har äktenskapstycke, ett riktigt kap verkaru ha gjort! 🙂

  Grattis till vinsten också, det är du SÅ värd då du förgyller våra dagar med dina finurliga texter! 😀

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag älskar Christian Gidlund, både för musiken han var med och skapade och för modet han hade i sitt sätt att dela med sig av en sjukdom som förstör så många liv. Dessutom verkade han vara en väldigt empatisk och klok människa. Jag kan tycka att han skulle vinna guldpennan förra året, men det innebär inte att jag tycker att du inte skulle vinna och jag är säker på att Christian Gidlund inte skulle missunna dig den vinsten heller. Bär den i stället med stolthet och försök att inte tänka på de som har så svårt att unna andra positiva saker i livet. 🙂 Grattis till vinsten (igen)! 🙂

  Svara

 • Jonna

  |

  Sååå fina ni är!!! Och du FÖRTJÄNAR att vinna. Punkt slut <3

  Svara

 • sanna

  |

  Blev så glad när jag såg att du vann! Du var verkligen värd priserna alla tre gånger! Du och Johannes är så söta tillsammans också 🙂 ha en fin helg <3

  Svara

 • J.

  |

  Du vinner för att VI röstar fram dig, det är knappast något du själv kan påverka(okej det lät sjukt fel, du skriver fantastiskt bra och jag har både skrattat och gråtit åt dina krönikor men det är liksom inte ditt ”fel”, så som du verkar känna, att du vann). Folk får helt enkelt tro vad de vill och ofta grundar det sig i svartsjuka. Jag kan förstå att förra året kändes jobbigt med tanke på Kristian, att om han hade vunnit skulle det varit jättefint men det är det också att vara nominerad. Du är helt enkelt väldigt duktig och omtyckt, embrace it. 😉 Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack fina du <3

   Svara

 • Donna

  |

  åhhhh fyfan vad du förtjänar priset!! fina bilder på dig o din pojkvän 😀

  Svara

 • stina

  |

  MEN HERREGUD KUNDE DU INTE FÖRVARNA OSS OM BILDER PÅ DIN KILLE? Handsome!!

  Svara

 • Nathalie

  |

  Jag tror inte galan var uppgjord, Men, jag tror däremot du har väldigt hängivna fans som röstar på dig vad du än är nominerad i. T.ex Hanapee skriver väldigt genomtänka, hjärtliga, både politiska och andra engagerade inlägg, och om man ser det opartiskt- bara på allas skrivande osv- du skriver bra krönikor men de är mer som ’åsikter’ och inte alls på samma nivå som de andra. jag gillar dig och har följt din blogg i typ 5 år, men guldpenna är i en annan kategori <3

  Svara

  • Louise

   |

   För mig är Egoina ett klockrent val för Guldpennan. Det är en gåva att kunna skriva humoristiskt, på ett sätt som innebär att folk dagligen besöker hennes blogg för att få sig ett leende. I mina ögon lyckas egoina skilja ut sig från alla andra utan att ens försöka och förtjänar guldpennan mer än någon annan, och jag tror att det där dagliga leendet som hennes läsare får betyder mer än vad du tror. Jag läser andra bloggar men röstar inte på dom av lojalitetsskäl eller dylikt, endast två har jag känt att dom har förtjänat att röstas på. Stort grattis Egoina, du är en fantastisk skribent! 🙂

   Svara

   • Egoina

    |

    Tack fina du <3

    Svara

 • Robert

  |

  Det är inte lätt att vara bäst hela tiden. 😉

  Svara

 • Linn

  |

  WAAAOOOOOOW, bilderna på pojkvännen kom bara som en smack in the face. Herrejesus vad snygga ni är ihop!

  Svara

 • pernilla

  |

  stort grattis!! 😀 du förresten, idag fick jag liksom många andra hem ett brev i lådan ifrån region skåne om HPV lördagen, det är nästa lördag så har väldigt många vårdcentraler runt om i skåne öppet för GRATIS HPV vaccination, det är den livmoderhalscancer-sprutan som du får alldeles gratis, det är bara att droppa in på de listade vårdcentralerna mellan 11-15 dock gäller detta endast dem som är födda mellan 1987-1992. Jag tänkte att iochmed du förespråkar detta ämne med cellprovtagningar osv att du kunde tipsa dina läsare i skåne om detta tillfälle som man inte ska ta miste om när chansen ges. du kan nog övertala många, jag ska även försöka säga det till alla jag vet och känner. TACK! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Är skeptisk till det tyvärr. Men har inte läst så mycket om vaccinet, så kan ha fel 🙂

   Svara

  • Emms

   |

   Jag är en 95:a och fick också hem det.
   Vågar dock inte ta vaccinet då det finns så många som har fått problem med det.

   Svara

   • Natali

    |

    Jag tog det år 2008 och fick inga som helst problem! Vad är det för problem andra fått?

    Svara

  • pernilla

   |

   jag tog mina sprutor för kanske 5år sedan eller liknande, min mamma hade nämligen livmoderhalscancer så därför jag är på så många att göra det. du får skydd emot både HPV och kondylom. Hur kan det komma sig du är skeptisk? De har infört att man kan ta sprutorna under skolgång, det tycker jag är bra.

   vissa har fått biverkningar såsom trötthet osv. jag fick också lite biverkningar faktiskt, jag var rätt hängig och fick järnbrist men det var bara under den perioden du tog sprutorna och idag har jag inga som helst spår utav det.

   Svara

 • Amanda

  |

  Man ser verkligen att du och Johannes hör ihop. Jag tycker man brukar kunna se på de som har långa förhållanden/gifter sig att de är lite lika utseendemässigt, inte på ett märkligt/obehagligt sätt utan mer att man ser att de hör ihop. Så tycker jag det är med er; man bara ser det! 🙂

  Svara

  • Camilla

   |

   Håller helt med. Det ser bara rätt ut.

   Svara

 • Josefine

  |

  Klart att du hade vunnit oavsett, du skriver helt fantastiskt. GRATTIS! Du förtjänar det mer än någon.

  Har bestämt för mig att jag har skrivit något liknande tidigare, men TACK ännu en gång för att du driver den här asgrymma bloggen som jag (och uppenbarligen många fler) bara älskar.

  Svara

 • E

  |

  Snygg kille du har! Ni passar verkligen ihop!

  Svara

 • Myhrans

  |

  Grattis, du förtjänar ditt pris! 🙂

  Svara

 • julia

  |

  Blir nästan lite ledsen över att du tänker så. Ta åt dig istället, folk röstar på dig för att du är så jäkla bra! Du fick helt enkelt fler röster än de andra och det har du gjort dig förtjänt utav!

  Om det nu skulle vara något lurendrejeri alá Veckorevyn bakom så vore det väl rimligare att det var tvärtom. Att du fick mest röster, men att någon annan vann. Just för att inte väcka misstankar om fusk då du jobbar där. 😉

  Svara

 • nina

  |

  Åh så roligt att du vann, det förtjänar du!
  Btw måste säga att ni passar otroligt bra ihop! Kram på dig

  Svara

 • Marie

  |

  Du vann för att du är bäst! 😀 älskar din blogg du skriver alltid om så klockrena saker

  Svara

 • malin

  |

  Men kan du sluta vara så jäkla o-ego! Du vann för att du har den bästa bloggen jag vet, och därför röstar jag på dig. Genom åren har jag läst alla bloggar. Kenzas, paow, kissie, foki, ja u name it. Alla! Idag läser jag de andra en- två gånger i månaden (i nödfall) men din läser jag fortfarande flera gånger om dagen och för mig säger det mycket. Puss och grattis finaste du!

  Svara

 • Susanne

  |

  Så fint par ni är! Hoppas ni blir lyckliga i alla era dar 🙂

  Svara

 • Mella - stolt medlem i PK-maffian

  |

  Du ska såklart inte skämmas för att du vann! Jag tror också att du vinner för att du har många läsare som tycker om dig, och för att du är duktig såklart. Man kan ju givetvis ha åsikter om att Veckorevyn borde bli bättre på att leta fram nya bloggar att nominera, men samtidigt vill de väl lyssna på sina läsarens åsikter om vad de gillar. Oavsett behöver man ju inte lägga skulden på er som blir nominerade. Grattis till priset, du förtjänade det absolut!

  Svara

 • Ebba

  |

  Jag blev så glad när du vann! Jag kollade på tv4play, satt och hoppades och hejade på dig som om du vore min bästa kompis haha! Första gången jag hörde dig prata också, du lät som jag föreställt mig! 😉 vilken stilig pojkvän du hittat, ni passar perfekt ihop! 🙂

  Svara

 • Camilla

  |

  Tror inte heller att vinsten var uppgjord. Då hade som du säger, inte Veckorevyn låtit dig vinna tre gånger. Detta borde ärligt talat vara rätt obvious. Några skulle nog tänkt ett steg längre innan de yttrat sig. Vet inte vilka de andra bloggarna som var nominerade är. Men jag är glad att de som blev arga inte vann. Om de inte klarar att ta en förlust så är de inte värdiga att vinna.

  Svara

 • Matilda Ö

  |

  Den sista (svartvita) bilden på er två kan vara den finaste jag sett någonsin. Så vackra!!!! Stor kram!

  Svara

 • Josefin

  |

  Fan vad snygga ni är!!

  Svara

 • Julia

  |

  Gud vad jag har röstat på dig, du förtjänar att vinna även om du vunnit flera gånger innan. Jag var själv på blog awards och ville så gärna komma fram och hälsa och säga hur mycket jag tycker om din blogg men jag var alldeles för blyg för det tyvärr och stirrade nog mest obehagligt på dig… Haha 😀 Men tack för världens bästa blogg! Guldpennan var du värd.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh, men det skulle du gjort!! Gullig du är. Tack 🙂

   Svara

 • Johanna

  |

  Gud vad fin den sista bilden var! Grattis till priset Egoina!! 🙂

  Svara

 • Gabriella 15 år

  |

  Jag tror verkligen inte att varken Blogawards eller Finest Awards fuskar med rösterna. Du förtjänar att vinna, helt klart. Förresten, din kille är skitsnygg!!! Gahhh

  Svara

 • U

  |

  Haha! Röstade på dig (igen)! Vad fina du och din pojkvän är tillsammans!

  Svara

 • daniela

  |

  tycker verkligen du var en värdig vinnare 🙂 och du och johannes är så fina tillsammans!!

  Svara

 • ♥Malin Virvelvind♥

  |

  Jag hoppas att du ändå kan känna dig glad och stolt över vinsten. Jag röstade på dig för jag tycker att du förtjänar att vinna! Stort grattis. 🙂 <3

  Svara

 • emma

  |

  Hej!

  Jag vill bara säga att du är såå värd priset! Vi har röstat som galningar på dig, så det är nog inget uppgjort från Veckorevyn! 🙂

  Tack för kvällen, det var jätteroligt att träffa er, hänga med ut och du är en sån härlig människa! Så jordnära och snäll 🙂 Tack för att jag och min kompis fick komma med er ut! Du och Johannes är ett jättefint par, som någon annan skrev så ser man liksom att ni hör ihop 🙂

  Massa kramar från Emma

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh, tack vad gullig du är! Det var så kul att träffa er! Det är väl klart ni fick hänga med, alltid kul att lära känna nya människor. Hoppas ni hade roligt sen 😀

   Svara

 • Anna

  |

  Så roligt, grattis till priset 🙂

  Svara

 • malin

  |

  Tror absolut inte det är uppgjort och du ska vara stolt och glad över vinsten för det bevisar ju bara än en gång att du är BÄST! OCH även har de trognaste och bästa läsarna 😉 Du vann fair and square (igen) och alla de avundsjuka som säger nåt annat kan dra!

  Svara

 • Linn

  |

  Åh vad fin din klänning är!!
  Var är den ifrån? skulle bli så glad om du svarade 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är från Zalando, märket TFNC 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv