Follow my blog with Bloglovin

Till huvudstaden

Morgonen var stressig som vanligt. Vi missade dessutom bussen som gick för tidigt (!), tåget till Lund var som tur var sent så det gick bra ändå. Men nu kan vi slappna av. Äntligen har vi satt oss på tåget och nu är vi på väg till Stockholm!

Det ska bli så mysigt att sova på hotell och gå på gala ikväll. Jag ser redan fram emot hotellfrukosten imorgon. Ska lägga upp en strategi för att lyckas äta så mycket som möjligt.

 

20140918-100815-36495929.jpg

Cappuccino med hasselnöt. Gott!

 

0

Trackback from your site.

Comments (11)

 • julia - Au Pair i England

  |

  Är det ett par fötter på “matluckan” framför er? Hade inte velat sitta och äta framför dem med min fotbobi, haha! Trevlig resa! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha yes. Tur att jag inte har fotfobi 🙂

   Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Sandra

  |

  Iiiiiihhhh…. Vart har du köpt den skjortan? Faboulös!

  Reply

 • Chips&Choklad

  |

  Gött! Hasselnöt is the shit. Och ha så kul i Hufvudstaden!

  Reply

 • ebba

  |

  jag måste bara ta mig tiden att skriva hur mycket jag uppskattar din blogg! äntligen en bloggerska som lever ett vanligt liv liksom. alltså, du käkar inte bara sallad och tränar inte varje dag. skönt att jag hittat en blogg jag kan läsa samtidigt som jag ligger i sängen och äter ben&jerrys utan att få dåligt samvete! istället blev jag bara sugen på cappuccino, dumle & hotellfrukost. haha du är bäst 🙂

  Reply

 • Helon

  |

  Vad är detta för hotellfrukost-strategi? Jag ska själv bo på hotell i helgen, två nätter dessutom så det blir dubbel hotellfrukost (!!), och vill självklart ta del av denna strategi! Så, vad är din plan?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha, ska se om jag kommer på någon bra, återkommer 🙂

   Reply

   • Patricia

    |

    När jag äter på Rose Garden (bästa asiatiska buffén) så brukar jag försöka äta lite av varje och varva med sötsaker (=friterade bananer med konenserad mjölk i detta fallet) och då känns det som jag orkar mer 🙂 testa!

    Reply

   • helon

    |

    Jag väntar med spänning!

    Reply

Leave a comment

Arkiv