Follow my blog with Bloglovin

Pretty please

Jag lovar att det är sista gången jag tjatar nu, men om ni vill så får ni gärna rösta på mig om ni vill att jag ska ha en chans att vinna Guldpennan på Blogawards imorgon. Johannes sa innan att om jag inte vinner så tänker han inte följa med någon mer gång. Han tror nämligen att han bringar otur eftersom jag inte vann förra gången han följde med, haha. Så om ni inte tycker att jag ska vinna kan ni väl rösta för den sakens skull.

HÄR röstar man. I kategori nummer fyra hittar ni mig. Gå längst ner för att skicka in rösten/rösterna. Man kan rösta flera gånger.

 

db2002d29ab26d3be514bf24676ac595

39a8ab36f73d349356489cec0de34ef2

Bjuder på två gamla bilder från 2010. Och NEJ för tusende gången, det är inte ett tangentbord jag håller i. Min väska såg ut sådär…haha.

 

0

Trackback from your site.

Comments (16)

 • -

  |

  Varför håller du i ett tangentbord för? Va? Va?

  Reply

 • Ewe

  |

  Röstat 10 ggr på dig nu, håller tummarna!:D

  Reply

 • ♥Malin Virvelvind♥

  |

  SJÄLVKLART har jag röstat på dig (igen, haha)! Du är en förebild som förtjänar att vinna! Det är så skön blandning mellan humor och allvar i din blogg, dessutom är du bra på att skriva. Hoppas verkligen du vinner. Kram!

  Reply

 • Johanna

  |

  Hihiiii röstade fem gånger på dig. Heja Reggan! 😀

  Reply

 • Emelie

  |

  Ytterligare en röst är lagd, håller tummarna för att du vinner 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Röstat! 😀 Väldigt vilket stadigt grepp du hade om mikrofonen på sista bilden. 😉

  Reply

  • Robert

   |

   Förresten, är det ett tangentbord du har där på översta bilden? 😉

   Reply

 • Mella - stolt medlem i PK-maffian

  |

  Haha,kul om det hade varit ett tangentbord! Alltid redo att blogga liksom.

  Reply

 • ida

  |

  Du är värd det så ska rösta på dig 😉

  Reply

 • Mathilda

  |

  Missat detta men la min röst nu! Hoppas du vinner!!!

  Reply

 • cia

  |

  självklart har jag röstat på dig, flera ggr tidigare faktiskt! du förtjänar sååå att vinna. lycka till och ha det så jätteroligt! =D

  Reply

 • julia

  |

  Okej jag röstar på dig 100miljoner gånger nu haha men jag tycker såhär, att om du vinner så borde du ha en rolig tävling eller något roligt här på bloggen! typ vinn en fika med egoina eller typ att alla som vill får hänga med dig ut på ett glas vin??

  Reply

Leave a comment

Arkiv