Follow my blog with Bloglovin

På föreläsning

Oj, tack för alla gillningar. Gulle ni. Jag fick två brev med sjukhuslogotypen på, kan ni tro att jag blev rädd eller? Jag tänkte att om det var ett bra besked så skulle de inte skicka TVÅ brev. Men det ena var från min läkare och det andra var från “labbet”. Vilken lättnad. Nu kommer jag att bli kallad varje år istället för var tredje och vi får hoppas att förändringarna håller sig borta.

Just nu sitter jag på föreläsning. Jag tycker att kursen varit intressant hittills, men just typografi som vi har nu har jag så svårt att koncentrera mig på. Det är tur att vi ska ha hemtenta så att jag kan läsa i böckerna under tiden jag skriver.

 

20140916-132523-48323914.jpg

Fick den här av Betty. Så fint att hon tänker på mig trots att hon sitter på en helt annan föreläsning.

 

0

Trackback from your site.

Comments (8)

 • Ida

  |

  Hoppas allt är bra! Och lycka till med tentan ;P . Hemtenta är 100 gånger bättre xD.

  Reply

 • Ida

  |

  Det är riktig vänskap, det!

  Reply

 • Fanny

  |

  Typografi är ju jätteskoj 😀

  Reply

 • Robert

  |

  Haha! Ja, det är alltid bra att ha nåt att fördriva tiden med på föreläsningar. 😉

  Reply

 • Daniela

  |

  Åh, själv älskade jag typografin i min utbildning. Spana in de här geniala exemplen: http://9gag.com/gag/2389599. Gillar Moon, condom och elevator. Ser så simpelt ut men inte alltid så lätt att återskapa själv.

  Reply

  • Egoina

   |

   Önskar vi fick titta på sådana intressanta saker och inte prata om ett typsnitt i 40 min 😉

   Reply

 • Emelie

  |

  Så svårt att koncentrera sig på föreläsningar tycker jag. Så mycket annat som stjäl fokus!

  Reply

 • Linda

  |

  Egoina! Skulle bli glad om du godkände den här kommentaren.
  Jag startade en minibloppis för att bli av med lite gamla kläder och framförallt skrapa ihop så mycket jag kan då jag behöver pengar akut av tråkiga anledningar!

  Hoppas dina läsare vill kika in och se om de hittar något som passar dem, jag har sjukt mycket oanvända kläder i storlek XS-M så det finns något för de flesta!
  http://helpmehelpyou.blogg.se/

  Reply

Leave a comment

Arkiv