Follow my blog with Bloglovin

Jag blåser bort

Det känns lite sorgligt att vakna idag. Är inte direkt nöjd med gårdagens resultat. Nåväl. Jag gick upp tidigt och har till och med hunnit storhandla. Men när jag väl satt på bussen på väg hem med alla kassar så kom jag på att jag glömt det viktigaste. Typiskt! Eller om någon vet hur man gör biffar utan varken köttfärs eller substitut till köttfärs kan ni ju säga till.

Nu är jag på väg till skolan. Försökte ta en bild till er, men det är verkligen inget bra selfieväder. Mest hår överallt.

20140915-122430-44670925.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • Sara

  |

  I din presention av dig själv på bloggen har du skrivit att du hatar “sär skrivningar”. Alltså SÄRSKRIVNINGAR. Du måste ju ha skrivit fel med flit, eller hur? Stör ihjäl mig på din särskrivning i presentationen. Säg att du har skrivit fel med flit för att reta oss pedanter där ute?!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hehehe 😉 såklart. Det är kul ju.

   Svara

 • Robert

  |

  Ja, det var väldigt vad hår det var. 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Indian rose, Kicks egna märke 🙂

   Svara

 • Evelina

  |

  Finns nötbiffar, rödbetsbiffar (som man kan ha chevrèost i -dö gott)
  För att hitta ett utomordentligt recept hade jag googlat dessa. Eller möjligen “veganbiff” typ…

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv