Follow my blog with Bloglovin

På väg hem

Jag är på väg hem nu. Jag har haft det jättebra. Det är helt galet att man kan bli så kär i något så litet som man knappt känner. Åh! Han är så underbar. Jag har inte velat sitta vid datorn alls under min minitripp. Men nu sitter jag på bussen, så ska snart uppdatera er.

 

20140913-115750-43070172.jpg

Jag kan inte påstå att jag har smakat alla yoghurtar (yoghurts?) i hela världen, men jag vet ändå att den här ligger minst topp fem. Älska.

 

0

Trackback from your site.

Comments (6)

 • Robert

  |

  Såg farligt god ut den där. 😛

  Reply

 • Myhrans

  |

  Åh gud vad den ser god ut!

  Reply

 • Pernilla

  |

  Åhhh komemr ihåg när den fanns i sverige. Fresta hette den väl? Och reklamen där ett par äter det i en bil och bilen gungar… Jösses vilket nostalgimode jag hamnade i nu haha!

  Reply

 • Mli

  |

  Haha, jag var i Norge i somras och fick syn på denna i en butik och utbrast till hela min familj att “DENNA GILLAR EGOINA, SÅ DEN MÅSTE JAG HA!!!” varefter de kollade lite konstigt på mig… De är inte så insatta i bloggvärlden, hahaha… Hur som. Alltså. Den var god, men jag hade nog lite för höga förhoppningar 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha! Gulligt 🙂

   Reply

Leave a comment

Arkiv