Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Nytt hår

Jag fixade håret igår. Jag klippte topparna och färgade det mörkare. Som alltid när det börjar bli höst känner jag för att ge upp mitt blonda hår och i år var inget undantag. Men alltså påminn mig om att inte så blond igen. Jag trivs mycket bättre såhär! Älskar mitt hår nu.

Det var en himla process att få det mörkt. Första omgången fastnade nämligen ingen färg alls, så vi fick göra om det en gång till. Det tog sammanlagt fem timmar tror jag. Sjukt. Får hoppas att färgen inte släpper supersnabbt nu, men det lär den antagligen göra. Får väl färga snart igen.

 

Före:

 

DSC03528

 

Efter:

 

20140910-231648-83808036.jpg

 

20140910-231648-83808354.jpg

 

20140910-231648-83808234.jpg

 

20140910-231648-83808545.jpg

Haha, ursäkta provrumsbilden. Men blev så förvånad över att mitt hår ändå var sådär långt (ser ju aldrig mig själv bakifrån) så jag knäppte en bild.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Robert

  |

  Jättesnyggt! 😀

  Svara

 • Nova

  |

  Jättefint! Men jag måste erkänna att du passar ännu bättre i blont hår

  Svara

 • Evelina

  |

  Väldigt snyggt!

  Svara

 • Camilla

  |

  Snyggt!

  Svara

 • Michaela

  |

  Haha jag såg förebilden (trodde att det var resultatet) tänkte ”Åh vad fint!” Sedan såg jag efterbilen och tänkte ”WOW vad SNYGGT!” Passar dig verkligen perfekt, din ögonfärg blir ännu vackrare nu 🙂

  Svara

 • Myhrans

  |

  Åh vad snyggt det blev! 🙂

  Svara

 • LILIJA

  |

  Snyyyyggt 😀

  Svara

 • emma

  |

  amen, vill ha mitt hår exakt såhär!! så jävla snyggt!

  Svara

 • daniela

  |

  passar dig suveränt!

  Svara

 • Sophie

  |

  Oh my, jag älskar ditt hår!! Brukar du köpa hårprodukter hos frisören eller kör du på schampo från typ Ica?? Vill bara veta vad hemligheten är till ditt svall 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Blev jättesnyggt!!

  Svara

 • Emelie

  |

  Grymt snygg färg! Varm och höstig 😀

  Svara

 • S

  |

  Vart gjorde du det? Jättefint!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv