Follow my blog with Bloglovin

Visa din talang

Just nu har jag ett jätteroligt samarbete tillsammans med Dumle där ni har chans att vinna fina priser. Tävlingen går ut på att visa upp en talang. Det kan vara något roligt, konstigt eller fantastiskt.

Vet ni en talang jag har? Det kanske låter knäppt men jag är väldigt duktig på att svara på sms eller att tyda sms. Så pass att mina vänner brukar be om hjälp, typ: “vad menar hon?”, “vad ska jag svara nu?”. En annan talang jag har är att jag är grym på att göra hjärtan av ketchup, smör eller chokladsås (usch vilken äcklig blandning, haha), de blir alltid perfekta.

 

20140909-112632-41192527.jpg

 

Gå in på dumle.se och lägg upp en video eller en bild på din talang så är du med och tävlar. Varje vecka belönas två tävlande med dumlepriser.

Är ni bra på att göra grimaser, stava svåra ord eller joddla? Gå in HÄR och titta på vad folk laddat upp. Kanske få lite inspiration? Det finns så mycket knäppt och bra.

Lycka till!

 

Skarmavbild 2014-09-09 kl. 11.13.38

 

0

Trackback from your site.

Comments (9)

 • Malin

  |

  Åh hoppas du fick betalt i dumle! Hade varit underbart! Bada som Joachim von anka i dumle-kolor…

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha åh. “Tyvärr” inte 😉 Men de skulle skicka något gott på posten tror jag. Yaj 😀

   Reply

 • D. DeMarkey

  |

  ha ha jag vet inte ens om jag har någon talang alls. Kanske att ge folk råd, att tyda vad andra menar men inte via sms, det är för svårt, men att förstå vad den andra försöker säga och hur dom känner.

  Reply

  • Egoina

   |

   Det finns säkert något som du kan fånga på bild eller i ett klipp 🙂

   Reply

 • Ida

  |

  Vad roligt! Och gott ju :D. Himla skoj :D.

  Reply

 • Hanna

  |

  Bra hjärta!
  Nu har jag också sett SDreklam här inne trots att jag aldrig varit inne på deras sida eller någon liknande sida. Tråkigt att dom invaderar din blogg! Måste kännas lite jobbigt :/

  Reply

  • Nina

   |

   Verkar som att den även snappar upp man istället varit inne på ex. “Inte rasist men..” eller andra SD-kritiska sidor och tycker att man läst om SD..
   Skumt..

   Reply

 • Sophia

  |

  Ååh du har samma talang som mig! 😀 Eller alltså ja… Inte ketchup, smör, chokladsåsgrejen men det med sms. Jag får alltid hjälpa till att tyda och vad som ska svaras eller förklara att ngn kan ha uppfattat det “så här” ist. Ganska roligt faktiskt. 🙂

  Reply

Leave a comment

Arkiv