Första dagen

Skolstarten gick bra! Jag är lite besviken på kursen då den verkar mindre praktisk än jag trodde, men det gör inte så mycket då jag är kär i min lärare. Anledning? Han drog ett långt utlägg om hur det är vansinnigt att börja klockan åtta på morgonen och att han skulle se till att vi inte börjar så tidigt igen. Tidigast klockan tio lovade han. Även om han inte använde begreppet “morgonmänniskorna styr världen” så förstod jag att det var det han försökte säga. Som sagt. Är kär.

Förutom att behöva gå upp så tidigt hade det varit skönt att slippa morgonrusningstrafiken. Det var helt sjukt mycket folk på tåget idag. Har nog aldrig varit med om att det varit så mycket folk. Vissa fick inte ens plats och kunde inte åka med. Jag var tvungen att hålla fast mig i en stång för att inte trilla. Andra höll också i samma stång och tjejen som höll över min hand gled ner hela tiden så att hon höll på min hand. Hon verkligen hade sin hand på min. Gång på gång. Så irriterande! Hur svårt kan det vara att låta bli att hålla hand med mig menar jag?? Nog för att jag är rätt oemotståndlig. Men ändå.

 

IMG_0860

Förutom ofrivilligt handhållande en bra dag.

 

0

Trackback from your site.

Comments (29)

 • Hanna

  |

  Hahaha stackare dig! Hon kanske var ditt största fan och ba”OMG det är Egoina, jag måste passa på och ta på henne”?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha åh. Isåfall får jag dåligt samvete nu 😉

   Reply

 • Robert

  |

  Haha! Ja, åtta är väl i tidigaste laget. 😛

  Reply

 • PrinsessaVanessa

  |

  Va roligt att höra att första dagen gick bra 🙂 Du är så fin!

  Reply

 • Myhrans

  |

  Haha läraren verkar vara din själsfrände ju!

  Reply

 • Sara

  |

  Hur kan du ha så vita tänder? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Bra ljus, snäll kamera 😉

   Reply

 • Kattis

  |

  Jag är också kär i din lärare nu. Varför kan inte alla vara så och visa liiite förståelse och medkänsla för oss nattugglor? Vi har anpassat oss för länge – deras tur nu!

  Reply

 • Ida

  |

  Vilken söt bild! Himla vacker :D!!

  Reply

 • Hasse

  |

  Hejsan! En liten fråga bara (hoppas detta inte verkar creepy) men har du något emot om man kommer fram och hälsar om man ser dig på stan eller dylikt? 🙂 tror jag såg dig hastigt imorse på Malmö C men vågade inte störa eller tränga mig på liksom!

  Reply

   • Camilla

    |

    Han frågade ju faktiskt om du hade något emot det och du svarar ja. Hihi. My face irl –> :c

    Reply

    • Egoina

     |

     Haha. Men åh, ni förstår hur jag emnar 😉

     Reply

   • Ellen

    |

    Hehe, skulle svaret på “har du något emot att man kommer fram” verkligen vara “ja, såklart!:D”?

    Reply

    • Egoina

     |

     Haha… Nej det blev ju lite fel. MEnade ja som i kom gärna fram, haha 😉

     Reply

 • Maria

  |

  Sjukt fin ögonfärg du har Regina! 😀

  Reply

 • Fanny

  |

  Johannes får passa sig nu så du inte byter ut honom;)

  Reply

 • Sandra

  |

  Håller verkligen med det där om att faktiskt ALLA inte är morgonmänniskor. Det bara är så! Skönt att ha en lärare som delar åsikten! Har själv haft lite liknande lärare när jag gick en konstutbildning, där fanns det många kufar som ogillade att gå upp på morgonen! 😛

  Reply

 • emma

  |

  Jag tror du borde följa med på mitt arbete en dag 😉 I åtta års tid har jag gått upp innan 04.. det är tidigt!
  Men jag förstår ditt dilemma, fast tvärtom 😉 varför öppnar mataffärerna och allt annat klockan 10!?!?! Jag vill storhandla 4.30! men då ska det tydligen vara stängt?
  vilka problem vi har egentligen.. Ha en bra dag! 🙂

  Reply

 • Adelen

  |

  Du åkte bussen med och stod och trängdes på tåget med min sambo 😛
  Han kunde igen dig då jag läser din blogg 😀
  Idag ligger han sjuk :/
  Hoppas du klarar dig från baciller och trängsel nu med senare skoltider 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh! Jag stod och hoppades på att jag inte skulle bli sjuk. Usch! Han får krya på sig!

   Reply

   • Adelen

    |

    De e nog inte så farligt egentligen, men han är ju man och förkyld = döende!!

    Reply

 • Kristina

  |

  Haha vilken underbar lärare! Borde finnas mer såna lärare 😀

  Reply

 • Hanna

  |

  Är det Anders ni har? Han är skön, tyvärr är kursen väldigt teoretisk och inte alls så som man tänker sig när man väljer den :/ Det är intressant (blir dock långrandigt ibland) men önskar att man hade fått chans att jobba med det i praktiken också. Dock är kursen väldigt laid back och lite äh skicka in uppgifterna när ni känner för det, inte alls så strikt som i Lund vilket är väldigt skönt, i alla fall om man är som jag och gärna skjuter upp saker! Lycka till! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja, det är det. Den verkar lätt chill faktiskt, skönt ju 🙂 Omväxling 😉

   Reply

   • Hanna

    |

    Precis, skönt att få slappna av lite. 🙂

    Reply

Leave a comment

Arkiv