Follow my blog with Bloglovin

Självbehärskning

Det är en mini-festival-grej i Helsingborg denna helg och vi blev dödligt sugna på munkar, så vi bestämde oss för att åka ner och köpa några.

Men väl på plats blev jag sugen på remmar också och det slutade med att vi köpte hela TIO stycken. Haha, så pinsamt. Men liksom vi kunde inte hjälpa det. Johannes valde bara äckliga sorter som typ kokos citron och lakrits mint, så då fick jag välja goda sorter och så ville jag ha en till och en till och så plötsligt var det billigare att köpa tio stycken. Så det fick bli så.

 

20140830-180912-65352956.jpg

20140830-180913-65353514.jpg

Det blev sex munkar också. Något kantstötta pga ej varsamt packade av munkkillen. Buu.

 

20140830-181003-65403962.jpg

20140830-181004-65404631.jpg

Här är alla smakerna vi valde (för att ni bryr er): salt hallon, salt päron, kokos citron, bubbelgum, häxvrål, jordgubb vanilj, sur äpple, sur cola, lakrits mint och rabarber.

Är typ avundsjuk på mig själv just nu.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Robert

  |

  Inte ett dugg avundsjuk på dig, inte ett dugg. 😛 😛

  Svara

  • Robert

   |

   Kanske 😉 istället.

   Svara

 • Sofia

  |

  Åhh surt äpple är den godaste smaken nånsin ju!!! Btw så sålde jag såna remmar en gång och då var det en som ville köpa tio remmar av VARJE SMAK och det fanns typ femton olika smaker haha!! Så att bara köpa tio remmar är inte så farligt ändå:)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha okej, bra 😉

   Svara

 • tora

  |

  ååh remmar vad gott!!

  Svara

 • Ida

  |

  Omg! Remmar är så gott! Påminner bara om festival ;P hihi.

  Svara

 • D. DeMarkey

  |

  ha ha ha ha avundsjuk på dig själv?!!? du är ju bara för rolig. Gott ser det ut, även om jag inte ens gillar munkar med dom där konstigheterna på. det sak vara vanliga traditionella munkar, med socker bara, sååå gott att jag kan äta 20 st eller nått. Remmar är inget jag gillar däremot.

  Ha en bra kväll finaste.

  Svara

 • Jackeline

  |

  Väääääldigt avundsjuk på dig :I Känner smaken enda ner till Ystad!

  Svara

 • Sofia

  |

  Såg bara bilden på munkarna först och kopplade inte att det var remmar det handlade om. Tyckte det lät märkligt (men lite gott) med lakrits-mint på munkar. Som rem känns det dock rimligare 🙂

  Svara

 • Myhrans

  |

  Åh men gud vad gott!!! Citron kokos låter dock som en helt underbar smak tycker jag. 🙂

  Svara

 • h.

  |

  Jag drömde att jag och du av okänd anledning började chatta på MSN (wth liksom?!). Jag var såå starstruck och svarade direkt varje gång du skrev, efter ett tag tänkte jag nää nu måste jag ändå ta lite tid på mig att svara annars kommer hon tycka att jag är töntig. Hahaha såå konstig dröm, och tror att det är första gången jag drömmer om en bloggerska. 😛

  Älskar din blogg och du är så bra!

  Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahahaah så roligt! <3

   Svara

 • Johanna -Återhämtningsbloggen

  |

  Alla munkarna ser otroligt goda ut, instämmer helt i valet av en chokladmajoritet :-). Vad gäller remmarna hade jag slukat just de som du tyckte var äckliga, haha 🙂

  Smaklig spis på godsakerna och tack för en riktig feel good-blogg, dina inlägg tenderar att göra mig glad!

  Svara

 • Petra

  |

  Herrejösses vad gott det ser ut! Gick stolt (och dreglandes) förbi både munk- och lakritsremstånden men börjar ångra mig nu 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv