Follow my blog with Bloglovin

Min fredag

Vilken tråkig dag jag har! Jag kände egentligen för att hitta på något idag, men har ingen att umgås med så det enda jag har gjort är egentligen att 1) vänta på nya liv i Jelly Splash, 2) måla massor med lila ögonskugga och 3) ta egobilder i badrummet. Det är väl tur att min fredag inte känns speciellt helig efter detta oändliga sommarlov, annars hade jag nog varit lite besviken.

 

20140829-221243-79963842.jpg

20140829-221244-79964008.jpg

20140829-221701-80221656.jpg

20140829-221701-80221497.jpg

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (28)

 • Emma

  |

  Fantastiskt fin sminkning, vad duktig du är! Vad är det för ögonskuggor?

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack! Det är ögonskuggor från Veckorevyn faktiskt, haha. Tog lite vatten först så att pigmentet blev starkare 🙂

   Svara

 • maja

  |

  Fina fina Egoina. Alltid när jag har tråkigt och är allmänt depp på livet så går jag in på din blogg. Men jag har tänkt på två saker. 1) Tänker du igenom jättejättemycket vad du ska skriva så att det blir kul? Eller är du bara en otroligt rolig människa? 2) Du verkar äta mycket godis, men du går aldrig upp i vikt. Tränar du mycket eller har du bara tur med ämnesomsättningen? Eller äter du inte så mycket onyttigt som det ser ut?
  I alla fall, tack för att du är världens bästa bloggerska och förgyller mina kvällar så bra.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack, vad gullig du är 😀 1) Nej, inte alls faktiskt. För några år sedan så ansträngde jag mig för att vara rolig, idag tänker jag inte på det. Tycker det är sällan jag är kul faktiskt. Men tack 🙂 2) Hmm, jag tycker inte jag äter så överdrivet mycket godis. Jo, i perioder kanske. Och jo jämfört med andra. Jag har aldrig varit en person som äter sallad och noll kolhydrater, men jag äter heller inte onyttigt. Jag försöker äta bra mat och då tycker jag inte det gör så mycket att det blir chips, eller godis eller glass någon dag. Grejen är väl att det är roligare att lägga ut en bild på Ben & Jerrys än en tråkig vanlig måltid. Så därför tror ni att det är det enda jag äter 😉 Jag tränar inte och tycker väl att jag väger vad jag borde göra. Ibland mer och ibland mindre. Jag äger ingen våg, så vet inte. Så länge jag mår bra är det väl lugnt. Puss på dig 😀

   Svara

 • Johanna

  |

  Är detta som du testat Hiilens sminkning med paletten från VR? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha vad sjukt!!! För det är paletten från VR (köpte tidningen idag). Men har inte sett hennes sminkning. Ska gå in och titta 🙂

   Svara

 • Ulrica

  |

  Om du ändrar tiden på mobilen och ställer fram den så får du nya liv, hela min värld ändrades till det bättre efter att jag fick lära mig det!! Man måste dock komma ihåg att ändra tillbaka klockan sen annars är man lost!! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, höll på så med Candy Crush och ska inte hamna i det träsket igen 😉

   Svara

 • Ida

  |

  Vilka vackra bilder! Så jäkla snygg du är :D!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tack 🙂

   Svara

  • Robert

   |

   Måste faktiskt instämma. 😛

   Svara

 • Robert

  |

  Har du redan gjort dig av med bubbelplasten? 😉

  Svara

 • Aurora

  |

  Själv har jag suttit timmar och försökt skriva en labb rapport till skolan. Går sådär… Sen måste jag plugga massa kemi och matte , orkar inte ju. Vill bara kolla på serier, äta massa gott och annat trevligt 🙁

  Svara

  • S

   |

   Går du i trean?

   Svara

   • Elin

    |

    Tvåan borde det vara. Jag går natur i Kalmar och vi läser ingen kemi i trean och har ingen obligatorisk matte.

    Svara

 • Svorskan

  |

  Mamma bakade rawfoodkakor med mangoglasyr och hade behövt hjälp med att äta upp de sen. 😀 God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Nina

  |

  Åh, bokade en tid till cellprovstagning kort efter jag fått kallelsen, mycket för att du har skrivit om det i din blogg. 🙂 kan inte du berätta lite om hur lång tid det tog, hur det kändes osv?

  Svara

  • Egoina

   |

   Det tar max en minut, själva provtagningen (när de sveper med en miniborste) tar några sekunder. Kan kännas lite som mensvärk, men det är över superfort. Hursomhelst är allt bättre än cancer 🙂

   Svara

 • daniela

  |

  Tips i jelly splash: ställ om tiden några timmar så får du nya liv! 🙂 så slipper man vänta

  Svara

 • Anna

  |

  Tycker du verkar umgås så sällan med din kille. Bor man inte ihop brukar man väl ändå sova tillsammans varje natt 🙂

  Svara

 • mi

  |

  gud så snyggt 😀 och vad fin du är :)<3

  Svara

 • Marie

  |

  Nu blev det ju ojämnt antal punkter i listan! Hur känns det såhär i efterhand?;)

  Svara

 • Angelique

  |

  Jättefin sminkning! 🙂

  Svara

 • Helena

  |

  vilken ögonskugga!
  exakt den man ser i 99% av alla porrfilmer! hahahahaha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Brukar inte titta, så det visste jag inte. Men vad kul att jag valt en populär nyans 😀

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv